Şimdi Ara

Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
1
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazcan

OnePlus 8 Pro kullanıyorum, çok memnunum.

Şu an itibariyle piyasadaki en iyi cihaz diyebilirim.
    Piyasadaki en iyi cihaz oldugu icin memnunsun..
    En iyi cihaz olmasa mrmnun olmayacakmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Piyasadaki en iyi cihaz oldugu icin memnunsun..
    En iyi cihaz olmasa mrmnun olmayacakmisin ?

Alıntıları Göster
    Hayır, en iyi cihaz olduğu için memnunum demedim. Cihazdan, kullanım deneyimlerim doğrultusunda memnunum. Bunun, piyasadaki statüsü ile bir alakası yok. Ek olarak şanslıyım ki, hâlihazırdaki en iyi cihaz.
  • iphone 7, ilk cıktıgında almıstım hala her ihtiyacımı karşılıyor.
  • Xiaomi Mi8 kullanıyorum. İlk defa bir telefonun sene geçtikçe daha da performanslı olduğuna tanık oldum. MIUI11 sürümüyle arayüz performansı ikiye katlandı resmen ama bataryayı su gibi içme performansı da aynı şekilde. Fastboot atacam olmazsa miui10 ya da 9'a dönecem.

• Mi9T kullanıyorum. Çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei p10 lite almıştım annemin telefonu kırıldı onu anneme verdim kendim p20 lite aldım ikisinden de memnunum oyun vs oynamam anca gezinme vs. Yinede tercih yapsam p10 lite p20 lite den iyi. Huawei sağlammış harbiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung S7. Sanırım 4-5 yıl oldu. Genel olarak memnun olsam dahi zaman içinde güncellemeler ile biraz yavaşladı. Kamerası hala çok iyi.
    Tek sıkıntısı pil. 2.yıl değişmesine rağmen Oyun ve video görüşme ile yarım gün, sadece internet vb işler ile 1 gün yetiyor.
    2 yıl daha gideri var gibi.
  • Iphone XS. Memnunum telefondan. Amerikada baya servisleri aktif halde kullanılıyor bu alet. Tavsiye ederim lakin TR de çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

iPhone X

Memnun değilim.
    bugüne kadar üretilmiş en iyi telefonlardan,

10. yıla özel çıkmasıyla bende telefona dair bir aidiyet oluştu. bir sonraki model olan xs sahibi olsam bu kadar sahiplenmezdim.
  • Samsung galaxy j7 prime telefonu 2017 de 1300 tlye almistim. Cift sim kartli 3gb ram/16gb hafiza, dusuk sarj suresi, tft ekran ozellikleri kotu ama daha bir cizik dahi olmadi cihaz saglam cikti. Orta derecede oyun oynatiyor ve gunluk isleri hallediyor.

• axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    2017 aralıktan beri Ayfon 8 plus 64gb memnunum gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-472EA946E -- 14 Mayıs 2020; 6:36:7 >
  • Iphone 11 pro max kullaniyorum. Telefon iste bana gore hepsi ayni isi yapiyor. Iphone tercih etmemin sebebi isletim sisteminin kolayligi, rahatligi. Max tercihimin sebebi ise buyuk ekranla bilgisayara ihtiyac duymadan cogu isimi karsilayabiliyor olmam.

• Meizu Note 8 kullanıyorum geçen seneden beri. Tek bir şikayetim bile olmadı. 1.500 TL civarında alınabilecek en iyi telefonlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

Hayır, en iyi cihaz olduğu için memnunum demedim. Cihazdan, kullanım deneyimlerim doğrultusunda memnunum. Bunun, piyasadaki statüsü ile bir alakası yok. Ek olarak şanslıyım ki, hâlihazırdaki en iyi cihaz.

Alıntıları Göster
    Imei çakılmış telefon nasıl güven veriyor size? Bende oneplus hastasıyım ama güvenemiyorum bir türlü facebook yada sarı site satıcılarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 eylül'de aldığım galaxy s7 edge'i kullanıyorum. şarjı hala bir gün gidiyor, kasma yaşamıyorum. şuanki dönemde yaşadığım sorunlar ise 32gb hafıza yetersiz kalıyor (hafıza kartı girişi var ama hiç takmadım) ve ekranda bir yıl önce başlamış olan bir piksel ölüsü var, büyümüyor sol üst köşede duruyor. kullanmaya devam edeceğim telefon ölene kadar.
  • 1 yıl önce Note 9 almıştım. Tek kelimeyle harika telefon. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum inşallah kullanabilirim. Çünkü telefonun fiyatı 8300 lira diyor arkadaşlar... Şakası yok bu işin artık.

• samsung s7 kullanıyorum ilk çıktığında 1.900 tl ye almıştım . 2 yıl önce orjinal batarya taktırdım memnunum ama param olsa çok isterdim iphone un en üst seviye telefonunu alıp kullanmak yada s10e kullanmak isterdim telefon fiyatlarının çok yüksek olması sebebiyle sasung s7 yi ölene kadar kullanacağım gibi duruyor çünki ne bozulacağa nede başka bişey olacağa benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Mayıs 2020; 10:54:5 >
  • Xiaomi Redmi 5 kullanıyorum. Konuyu dün gördüm memnunum yazacaktım.

Telefon bugün açılmıyor. Sistem başlatıcı durdu diye hata verip duruyor
  • Mi5 çok memnunum. Kaçıncı senesi kendisi ile.
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti orjinal , 12 senedir kullanıyorum, bir sorun yok, 2 yıl öncesine kadar orjinal batarya

kullanıyordum, yani 10 yıl aynı bataryası çalıştı, ilk aldığımda 6 gün gidiyordu, 10 yıl sonunda

5 güne düşmüştü, bir kaza sonucu telefonun üzerine su döküldü, bu nedenle bataryasını

değiştirmek zorunda kaldım, orjinal batarya bulamadım, gittigidiyor'dan aldığım batarya

2 gün idare ediyor,
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.