Şimdi Ara

Evet laptop alıyorum ve yardım lazım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 17" aradım ama çok yüksek fiyatlara çıkamayacağım için vazgeçtim. (maks 3000)
    Masaüstü de kurabilirim belki ama çok anlamadığım için ve HP 480 TL geri ödeme yaptığı için notebook yine mantıklı geldi şuan yaşadığım yerde de kalıcı değilim zaten.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/hp-gaming-nb-15-bc015nt-z5a00ea-i5-6300hq-12gb-ddr4-128ssd1tb-P138478601

HP 480 TL geri ödemeyle 2900 gibi bir fiyata gelecek hatta 100 TL de bonus kazanmış olacağım(BonusFlaş) ki bu da ayrı bir güzel. Yani bu şekilde bakıldığında F/P olarak çok iyi ama tam içime de sinmiyor nedense. Al ya da alma diyebileceğiniz bir sebep ya da yerine önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı arkadaşlar iyice araştıramadığım için size de danışmak istedim vaktim olmuyor şu sıralar özellikle mağazaya gidip görmek bile imkansız gibi şuan.

• Valla o fiyata o ozellikler yeterince ucuz.Ama markasi HP oldugu icin bilemiyorum.
  • bLaxp B kullanıcısına yanıt
    Gtx 950 yerine 960 var benim Almatı düşündüğümde ayrıca 3200 üzerine 480 tl geri ödeme var 3200 altına 360 yani daha pahalıya gelmiş olacak bi yandan da. Evet i7 olması güzel ama bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum ram ha 12 ha 16 ya da i5-6300hq veya i7-6700hq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KursatTuncay K kullanıcısına yanıt
    Linkini attığım vatanda teşhirdi zaten hocam bugün bende baktımda teşhir dediler bakmadım daha

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-4gb-15-6-w10-notebook-24194.html bunu aldım bende
    Güzel aletmiş hayırlı olsun hocam.
    Hocam kaça aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.