Şimdi Ara

EVGA 500W 80+ Güç Kaynağı 12V 480 Watt 36.99 $(Amazon) Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da 36 dolara satılan ve türkiye'ye gönderilen bu güç kaynağı sizce nasıldır 12v kanalından 480 watt veriyor sanırım
    https://www.amazon.com/EVGA-WHITE-Warranty-Supply-100-W1-0500-KR/dp/B00H33SFJU/ref=sr_1_220?s=pc&ie=UTF8&qid=1473356072&sr=1-220&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 313shady -- 8 Eylül 2016; 20:50:09 >

• 40 dolara 600b var hocam
  • ALINMAZ PATLIYOR
  • Bu Evga'nın çoğu güç kaynağı kötü sanırım biraz araştırdım da (:
  • 313shady kullanıcısına yanıt
    Yaniliyorsunuz hocam :)

G2,P2,T2 bunlar evganin üst seviye serileri ve de gayet kaliteliler daha ucuz serilerde illaki kalite farkı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    evet b1 g1 gibi serilerin sorunlu olduğu yazılmış haklısınız
  • amazon'dan psu alacaksanız aldığınızı değmeli

evganın ilk seri power'ları kalite açısından gerçekten kötü yani ona vereceğiniz paraya high power'ın türkiyede satılan modellerini tercih edebilirsiniz.

amazon'dan alacaksanız evga supernova b2,g2,p2,t2 serileri bunun dışında bir de gq serisi onun dışında tecih edilmemeli.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    ben ucuza gelsin diye amazon düşünüyordum ama pek karlı çıkamıycaz gibi en iyisi türkiyeden almak
    650 BQ yeni bir seri ve HEC üretimi. HEC nasıl bir firmadır o konuda bilgim yok maalesef.

Ama aynı fiyata Seasonic M12II-620 Evo var.
    Full modüler.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B003HE260I/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=147343747a4&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=seasonic+m12ii+620+evo&dpPl=1&dpID=5153blInVML&ref=plSrch

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    önerir misiniz bunu bir kaç hafta içinde parçaları almaya başlayacağım birde bu abd'den geliyor bizim prizlerde falan bir uyumsuzluk çıkartır mı acaba
    Kesinlikle öneririm. 850W olanın incelemesi:

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story6&reid=356

Voltaj aralığı aynı o konuda sıkıntı yok. Siz sadece psu'nun ucuna bizim priz tipine uygun çevirici aldınız mı olay tamamdır.

Edit: veya herhangi bir yerden bizim prize uygun psu güç kablosu alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 11 Eylül 2016; 0:10:36 >
  • hocam kullanmayı düşündüğünüz sistemden bahsederseniz daha sağlıklı önerilerde bulunulabilir.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    aslında ucuz bi sistem kurmayı düşünüyordum ama vazgeçtim gibi 2000-2100 tl civarı kaliteli parçalardan ve ileri dönük birşey düşünüyorum
    şimdi bu ileriye yönelik kime göre neye göre bayağı bir değişir. ancak kaliteli bir (1080p ultra msaa kapalı) kasayı dediğin fiyattan mal edemezsin. zaten sadece rx470 i5 6402 ikilisi 1700tlyi buluyor. bunun anakartı rami kasası psusu soğutucusu ssd hdd derken 2750tlleri bulursun

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    evet doğru kasa psu ekran kartı gibi parçalarda en azından kaliteye önem vermeliyim diğerlerinde biraz ucuza kaçmam lazım bu bütçeye göre
  • Hec için çok kalitesiz diyorlar ne yazık ki. Yoksa ben de bq veya b1 alıp geçeceğim ama bu işin ustası seasonic. Her yerde öyle deniyor. Evganın gs serileri seasonic tarafından yapılmış ve fanının çok sessiz olduğu söyleniyor. Zaten tier 1 olarak tanımlanıyor. O nedenle şu anda o ürüne yönelmiş durumdayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.