Merhabalar, Elimde EVGA 970 SC modeli ekran kartı var. Forumdan 2. el olarak bir arkadaştan 2 yıl önce satın aldım ve hafta sonu bir anda bilgisayar kapandı. Tekrar açmaya çalıştığımda bilgisayarda hiç bir hareket veya görüntü yok. tekrar tekrar kontrol ettim ve hiç bir şekilde bilgisayarı açamadım. Başka power ile denediğimde sorun aynı. fakat ekran kartını söktüğüm zaman görüntü alabiliyorum. ekran kartını farklı bir pc de farklı bir power ile deniyorum ve o bilgisayarda da aynı şekilde hiç bir hareketlenme olmuyor. Bu ekran kartını yaptırabileceğim yada destek alabileceğim neresi vardır bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. EVGA' nın türkiye desteği Vektron gözüküyor. Vektron u aradığımda ürün yurtdışı ve garantisi bittiği için herhangi bir destek veremediklerini söylediler. Peki bunu yaptırabilmem için nasıl bir yol izleyebilirim yada nereden bu konuda destek alabilirim. |
Evga 970 SC ekran kartı Arıza hakkında yardım
-
-
youtubeda teknik takip diye bir kanal var iletişime geç yaparsa bir onlar becerebilir takip ettiğim bir kanal işlerinde proflar, kart yurtdışı ise yapacak bir şey yok yok garantisi devam etseydi evga eu ile iletişime geçip rma açılıp gönderilebilirdi ama garantisi bitmiştir büyük ihtimalle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34youtubeda teknik takip diye bir kanal var iletişime geç yaparsa bir onlar becerebilir takip ettiğim bir kanal işlerinde proflar, kart yurtdışı ise yapacak bir şey yok yok garantisi devam etseydi evga eu ile iletişime geçip rma açılıp gönderilebilirdi ama garantisi bitmiştir büyük ihtimalle
Hocam Teşekkür ederim youtube kanalını buldum telefon numaraları mevcutmuş. mesaj attım şimdi karşı taraftan cevap bekliyorum. inş. bize yardımı dokunur.
-
İzmir içinde yada istanbul da kartı tamir ettirebileceğimiz bir firma yada teknik servis bilgisi olan yardımcı olabilir mi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X