Şimdi Ara

EVGA ekran kartı pazarından çekiliyor: Firma, Nvidia’yı suçladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o XFX markasının fanlarının allah belasını versin. Ne leş bir firma. Sıfır ekran kartının gpusu arızalı çıkar fanları 2 ay anca dayanır.

• Bir zamanlar kullandığım evga gt 740 4gb gddr5 gibi mini tatlı bir kart çıkartmış firma, yazık olmuş, umarım amd ile anlaşıp 30cm max uzunlukta kart çıkarır.

• 1000 serisinin ekran kartı tasarımını çok seviyordum, rip EVGA hiç sahip olamadım ama hep sempatim vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evga gibi bir şirketi küstürdün ya umarım hak ettiğini bulursun Nvidia.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    xfx 10 tane kart var bende hepsinin fanı da bozuk

• Öfkeli Türk kullanıcısına yanıt

evga'yı hiç duymamak, araba dünyasında bmw'yi hiç duymamaya benziyor, o kadar abes.

• bu kadar kolay olmamalıydı yav

• nasıl ya fiyat farkı bazı modellerde yok gibi nasıl zarar ediyor.
    söylenmeyen çok şey var.

• Kriptodan dünyalığınızı yaptınız yemezler arkadaş. Hadi bakalım naş.

• yabancı basından takip ettiğime göre ;
    haberin aslı GNU/Lnx sürücüsü konusunda
    geride kaldığı noktalar daha çok eleştiriliyor.

artık insanlar windows tekelinden sıkılmaya başladı.
    gereksiz paranoyaklık seviyesindeki güvenlik standartları
    belki bankacılık işlemleri açısından önemli olabilir
    ama oyun performansı noktasında artık W işletim sistemi
    anlık akışın çok hızlı olması gereken noktalarda
    değiştirilebilinir esnekleğe sahip olmadığı için
    işlemciyi 2 kere yoran wine uygulamalarında bile
    GNU/Lnx oyun performans üst seviyelere çoktan ulaştı.

olay sadece işlemci ram ekran kartı değil birde
    işletim sistemi noktasında olay kilitleniyor.
    ara model üretici firmanın asıl dert yandığı bu
    son kullanıcıların isteğine göre optimize edilemeyen
    bir donanımı satmakta ciddi sorunlar yaşanıyor.

• ProjectMan kullanıcısına yanıt

Wine işlemciyi iki kez yormaz hocam. Ama arada bir öyküleyici var evet. Adı üstünde: Wine is not an emulator. Konuyla az alakalı olarak,

Özellikle yurt dışında gittikçe yaygınlaşan ve yaygınlaşmaya devam edecek olan pc kullanım modeli: İnsanlar windowsu native kurmak yerine bir Platform OS(linux sağıtımları) kullanıp, sanal sunucuya donanım veya kaynak atayarak windowsu bunun üzerinde çalıştıyor, nedeni ise belli bilgisayarlarda at koşturan anti hile yazılımların kernel seviyesine kadar inmesi vs. İnsanlar bundan rahatsız oluyor. Böylece, bilgilerini platformda güvende tutarak, virüslerden vs. korunmuş olunuyor, performans kaybı ise çok çok az.

• evgAMD...

• Ne zaman linux kullanıcılarının avuntularını görsem aklıma "blok zinciri adamım, o asla yalan söylemez", "yasal para denilen şey devletin izin verdiği ölçüde geçerli dostum", "mali transfer ücretlerine yeni ve etkili alternatif kanka" ve tabi ki "aya uçacağız aya" vb. sayıklayan kripto brolar geliyor. Ortada bir yalan olduğu için değil, alternatif sundukları şeyle asla ölçüşemeyeceklerinin farkındalığına sahip olmamalarından kaynaklı gülünç ve trajik durumlara düştükleri için. Serbest çağrışım tabi, self-compile GNU'cular "Arch, btw" sermayedarları ve Mint bile olsa azmederek linux kullanmaya başlayıp hiç Windows'a dönmemeyi başaran sıradan vatandaşlar alınmasın. Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 18 Eylül 2022; 15:40:42 >
  • 8xxx, 9xx ve 10xx zamanlarında yurt dışından getirilen kartlara bile uluslararası garanti vermesi sebebiyle forumdaki birçok kişi tarafından ilk tercih olarak EVGA alınırdı, kartları da taş gibi sağlamdı özellikle sc olanları tam fiyat/performans ürünüydü. Özelleştirilmiş soğutucu açısından da en başarılı firmalardandı. Nvidia için önemli değildir ancak oyuncular için büyük bir kayıp.

• Şu an bu yorumu EVGA ekran kartının coil whine sesi ile birlikte yazıyorum. Bir tık üzdü.

• Evga geçen yıl 3080 lerde yaptığı hatalı soğutma fiyaskosu bu şekilde ört bas edemez, oyuncu dünyasında en az istenilen marka oldular

• Evga sağlam kalitede bir firmadır.. Fanlari tık demeden döner soğutması termal padleri ve macunlari her zaman üst seviyedir.. Yazık oldu güzel firmaya umarım geri döner.

• edifice E kullanıcısına yanıt

Doğrudur pek fazla bilgim yoktu Ekran kartı markalarında bildiğim sadece Asus, MSİ, Gigabyte bunlardan başka diğer markaları pek bilmezdim ama şimdi öğrendim çoğunu Evga kötü bir marka demiyorum ama Asus daha popüler kaynak isteyenlere atabilirim

• Resmen ekran kartı pazarının amazonuydu, diğer firmaların hiçbiri evganın müşteri memnuniyetine yaklaşamadı bile.Yazık oldu.

• Bi kullanamadan gitti iyi mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.