garanti sonunda otomatik kendini yakan ekran kartı firmasıydı isabet olmuş |
EVGA ekran kartı pazarından çekiliyor: Firma, Nvidia’yı suçladı (3. sayfa)

-
-
Üzücü bir gelişmedir. Ben şahsen 2 sene içinde amd ve intel tarafı için üretim yapmaya başlar diye yorumluyorum. Sebepleri İntel ile olan iş birlikleri yıllardır sorunsuz devam ediyor. Örneğin z ve x99 ,x299 gibi chipsetlere ait özel modeller üretmesi. Sonrasında gelen Amd için anakart yapımı.
Yakında AMD ve İntel ekran kartlarına ait modelleri görebiliriz.
Evga ile olan çok eski bir anımı iletiyim sizlere. GTX295 modeli daha yeni çıkmıştı ve 2 adet aldım. (Vay be nereden nereye
) Kartlar geldi lakin biri bozuk. Quad sli göstermiyor hiç bir türlü. Yazdım ettim görselleri ilettim. Kartı bize gönderin dediler. Gönderi ve gümrük bilgisini ilettim gönderdiğime dair. Kart evga rma a ulaşmadan yenisini yolladılar. Koli içinde bir çok hediyelik eşya vs koymuşlardı. Çok etkilenmiştim bu yaklaşımlarından. Yeri bende ayrı bir markadır.
-
EVGA'nin AMD kart uretmedigini simdi hatirladim
-
Benzer konuyu bende PSU'da yasamistim. Bilmem kac yillik 750W G2 mi artik G3 mu psu vardi. Ariza verince parasi neyse artik gonderiyim tamir ettiriyim dusuncesiyle EVGA'ya yazmistim. Bozuk olani cope attigima dair fotograf isteyip, direk yenisini gondermislerdi. Agzim acik kalmisti.
-
Ekran kartı pazarından çekilmenin tam da ethereum'un POS sistemine geçişine denk gelmesi çok ilginç..
-
Tether beni baya Swift masrafından kurtardı şahsen. 5-6 maaşım çıkacak kadar komisyondan kurtardı beni.
-
Vay be GTX 295 zamanında zirve kart idi ve 500$ idi. O zaman pahalı diyorlardı.
-
Tabi şuanın 3090ti ı neyse o dönem 295 o
-
GTX970
-
Enes Batur çok popüler demek ki çok iyi yayıncı değil mi arkadaşım :D
Popülerlik ve kalite arasındaki en basit açıklama bu olabilir sanırım.
-
Şans işi biraz. İlk serilerde her zaman sorun çıkar marka model fark etmeksizin, özellikle yeni nesile geçişlerde bu yaşanır.
-
Evga tek model üretir bildiğim kadarıyla, Asus ve Msi ise sadece soğutma bloğu için fazladan 300 dolara kadar varan fiyat farkıyla en iyisini yaparlar. Bu en iyi demek anlamına gelmiyor ki. 2 kart fiyatına 1 kart alabiliyoruz bazı modellerde, o kadar fark edebiliyor. E bi zahmet olsun yani.
-
40 gpu ile madencilik yapıyorum . asus gerek malzeme kalitesi gerek soğutma olarak sapphire in yanına bile yaklaşamaz. 3 yıldır sapphire kartlara el vurmadım. asus un fanları dağılmalara doyamadı . ayrıca asuslar sürekli sıcak çalışıyor .
-
En iyi firmadir benim gözümde zamanında 1600 TL ye yurtdışından hem de vergisiz ekran kartını kapıma kadar gomdermisligi var. Nvidia kendi ayağına sıkmış, Amd'ye geçerse ve bu kurla paramız yeterse tekrar Evga'dan devam ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
580'lerin hepsinin fanı dağıldı. yerinden koparak fırlıyor. Dandik fan tasarımı ve fan kullanmışlar. 6700xt'lerinde bazılarında dandik kullanmışlar ama bazıları daha kaliteli. Yani iş biraz kaliteye bakıyor. Şansa değil. Sapphirelerin hiç birinde sorun çıkmadı. Ne macun ne fan. aralıksız çalıştı sapphireler.
-
Yaşasın AMD EVGA kardeşliği, kahrolsun foşik Nvidia.
-
-
Gigabyte-Msi-Asus-Palit-Sapphire bu markaların hepsi eğer amerikadan ürün aldıysanız GARANTİsi sadece amerikada geçerli
Fakat EVGA Global garanti veriyordu. AMerikadan alınan kart Türkyiyede bozulsa bile gönderin değiştirelim diyolardı.
-
3080 serisinde boost açıkınca kartlar cortluyordu arkasındaki kapasitorlaerin hatalı seçiminden dolayı. Nvidia üreticilere yeterli bilgi vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu amd, nividiayıdı sanırım, dediğiniz doğru, özellikle Asus tarafında Rog strix modelleri bile rezalet soğutmalar üretiyordu AMD için, Sapphire ise fıstık gibi kartlar üretiyordu ve bütün soğutma bloğunu da yedek parça olarak satıyordu uygun fiyata. Teknolojileriyle öne çıkan ne yazık ki hemen tekele bağlıyor. Tepki göstermekten başka yapacak bir şey yok :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X