Şimdi Ara

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sercan hocam, sizce asus rog swift'e 1000 usd türkiyede 2500 - 3000 tl civarında, bu kadar parayı hakkediyormu ? Ben TN panel diye hakketmediğini düşünüyorum. Aynı özelliklerde IPS panel olsa şahsen ne yapar eder alırdım. 2015 de böyle bir model çıkarmı ? başka markalardan veya asusdan ?
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Aynı ozellikte ips imkansız şu qn. Belki 2016 da çıkar ama bu rog Swift tn den daha farkli 8 bit bi özel panel. Rog olması, 2k 144hz gsync ve 8bit panel rakipsiz yapıyor. Fiyat normalden pahalı tabi. 850 $ olsa ben de alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Aynı ozellikte ips imkansız şu qn. Belki 2016 da çıkar ama bu rog Swift tn den daha farkli 8 bit bi özel panel. Rog olması, 2k 144hz gsync ve 8bit panel rakipsiz yapıyor. Fiyat normalden pahalı tabi. 850 $ olsa ben de alırdım.

Normal TN panelden farklı olduğunu bilmiyordum açıkcası, ucuzlarsa bende almak isterdim. En ucuz Türkiyede 2750 civarına, vatanda 3250 civarında yurt dışında 1000 usd filan amazonda baktım, aslında dolar kuruna bakılırsa fiyat yurt dışıyla aynı galiba ? 2000 bin civarında olsaydı almaya çalışırdım.

edit: aklım euro da kalmış, kurla 2300 2400 olması gerekiyordu, ama malesef 2700 3200 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 15 Aralık 2014; 23:57:56 >

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Rog swift kendi sınıfında rakipsiz şekilde kalmayacak elbette yakın zaman dilimi içerisinde alternatifler görmeye başlayacağız zira diğer firmalar o sınıfta alternatifsiz bir monitör bırakıp pastayı Asus'un yemesini izlemek istemeyecektir.

Gelelim fiyatlandırma konusuna...

Yurt dışı fiyatı için diyecek bir şey yok açıkçası lakin ülkemizde fiyatı gereksiz yere iki katına çekilmiş durumda şuanda. Bu yüzden yurt dışından gelirken alacağımı ifade ettim yukarıdaki cevabımda. Haliyle senini soruna da yanıtım; hayır Türkiye'den bu monitör bu kadar para verilip alınmaz. Gidiş dönüş uçak bileti alıp yurt dışından alsanız ve yanınızda getirseniz bile aynı parayı ödersiniz hem de gezmiş olursunuz. Bunu sevdiğim bir kardeşimize de söyledim geçenlerde ama nefsine hakim olamayıp gidip almış öhöm öhöm...

Monitör o fiyatta satılan ya da satılması gereken bir monitör değil ama ülkemizin güzide ithalatçı firmaları ben bunu iki katına satarım kafasıyla hareket ettiği için ve potansiyel alıcılarda hiçbir tepki göstermediğinden dayatılan fiyatları böylesi seviyelerde tutuyorlar ve her yeni üründe üzerine biraz daha koymaktan kaçınmıyorlar.

• Bizler sadece uzaktan izleriz bu tür incelemeleri biz bağrımıza fp ürünü inceleyeni basarız.
  • İyi para iyi ürün güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Nereden nereye mi desek acaba ?

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

Gayet iyi hatırlarsın nikel kaplamalarındaki sorundan dolayı galvanik korozyon ile blokları rezil kepaze hale gelince kapatıp giderler diye düşünüyordu birçok insan. İmajları o dönem çok fazla zarar görmüştü, bugünkü konumları takdiri hak ediyor.

Strix için çıkan blok 1. resimdeki ile aynı palet yapısına sahip şekilde hazırlandı. Son çıkardığı iki custom 970 ise yeni dizayna sahip. Bakalım Classified'ın bloğunu nasıl hazırlayacaklar.

Bu sıvı bloka tam olarak ne olmuş üstteki plastik ısı ve basınç etkisinde kalıp mı erimiş ?

bu arada 980 e özellikle de bu modele sıvı soğutma yapmaya gerek yok gibi sanırsam vrm lerinin çok fazla ısınacağını sanmıyorum belleklerde tam kaplıyor soğutucu bloku yalnız vrmlerin yüksek voltajda coşacağını tahmin ediyorum stok hava soğutucu blokla değilde ince metal plakaya temaslı olduklarından dolayı.

detaylı max boost değerlerini stokta 1430 muş sanırım ocli ne oluyor ?

Verilen voltajı ve gpu ısısı dışında var ise vrm ve bellek ısılarını da eklerseniz çok iyi olacaktır detay seven kullanıcılar için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 17 Aralık 2014; 1:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bizler sadece uzaktan izleriz bu tür incelemeleri biz bağrımıza fp ürünü inceleyeni basarız.

inceleme bittikten sonra sokağa çıkarken Nessarien'in hissettiği

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

144hz asus rog gsync şart artık.. 1080p o kart için 4.vites
    Evganın monitör yapmasınımı bekliyorsun
    işlemcinin fizik skoruna etkisi görüyoruz 8core +8ht çok iyi yükü böler
    inceleme nvidia club add
    başkan bize bohmir deme

o monitor için malesef yetmicek tek 980 classifield. 100 hz ve üzeri fpsler için. monitor cok iyi ama götürüsüde cok malesef .

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    hocam, gtx 980 modelleri arasından tavsiye edeceğiniz hangisi olur? evga incelemesi yapmışsınız, anladığım kadarıyla da farklı modelleri kullanan pek çok kişi ile de iletişim içerisindesiniz.
    evga classified ile ilgili ayrıntılı inceleme yapmışsınız. aklıma takılan modeller de asus gtx980strix, zotac gtx 980 amp extreme ve incelediğiniz modelin ta kendisi. bunların arasından garanti şartlarını da düşünerek(evga.eu'yu düşünerek soruyorum)
    hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

hocam, gtx 980 modelleri arasından tavsiye edeceğiniz hangisi olur? evga incelemesi yapmışsınız, anladığım kadarıyla da farklı modelleri kullanan pek çok kişi ile de iletişim içerisindesiniz.
    evga classified ile ilgili ayrıntılı inceleme yapmışsınız. aklıma takılan modeller de asus gtx980strix, zotac gtx 980 amp extreme ve incelediğiniz modelin ta kendisi. bunların arasından garanti şartlarını da düşünerek(evga.eu'yu düşünerek soruyorum)

Eğer yurtdışından getirebiliyorsanız hiç düşünmeden Classified alın. Yalnız Classified'ların -eğer hava soğutmayla kullanıyorsanız- çok da fazla bir oc olmadığını bilin. Çünkü zaten oldukça üst sınırlarda üretilmişler. Muhtemelen 1550'yi eğer şanslıysanız da 1600'ü görürsünüz ötesi neredeyse imkansız. Yurtiçinde ise eğer performans diyorsanız AMP Extreme'i sessizlik diyorsanız da MSI Gaming'i veya Asus Strix'i öneririm.

• haydaa msi düşünüyordum o led aklımı çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

quote:

Orijinalden alıntı: Drysdale

Eğer yurtdışından getirebiliyorsanız hiç düşünmeden Classified alın. Yalnız Classified'ların -eğer hava soğutmayla kullanıyorsanız- çok da fazla bir oc olmadığını bilin. Çünkü zaten oldukça üst sınırlarda üretilmişler. Muhtemelen 1550'yi eğer şanslıysanız da 1600'ü görürsünüz ötesi neredeyse imkansız. Yurtiçinde ise eğer performans diyorsanız AMP Extreme'i sessizlik diyorsanız da MSI Gaming'i veya Asus Strix'i öneririm.

yurt dışı sevdasından şimdilik vazgeçtim hocam. zotac da voltaj verememe gibi bir sorun söz konusuymuş. o sebeple o tür mükemmel soğutucu heba edilmiş gibi bir şey.
    ama tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, çok sağolun.

• Evga Gtx 980 Classified ile superclocked arasında çok fazla fiyat farkı var , bu fiyat farkının sebebi sadece overclock değerlerimi ? , yoksa üzerinde fazladan direnç vs. mi barındırıyor?. Ayrıca ledleri renk değiştiriyor sanırım SC ve FTW modelleride aynı şekildemi bilginiz varmı ?
  • dreamekrem kullanıcısına yanıt
    RGB ledlere sahip olan model sadece Kingpin Classified modelidir.

Aradaki fiyat farkının sebebi Classified'ın diğer modellere kıyasla custom pcbye sahip olmamasıdır. Tamamen overclock için üretilmiş olması sebebiyle fiyatı ve max performansı diğerlerinin önündedir.
  • Neden msi almadım evga aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

RGB ledlere sahip olan model sadece Kingpin Classified modelidir.

Aradaki fiyat farkının sebebi Classified'ın diğer modellere kıyasla custom pcbye sahip olmamasıdır. Tamamen overclock için üretilmiş olması sebebiyle fiyatı ve max performansı diğerlerinin önündedir.

EVGA GTX 980 SC acx 2.0 modelinden aldım bende, kingpin saat hızları çok iyi, fakat fiyat farkı beni caydırdı( sc modelinden neredeyse sli oluyor :D). Zaten yakında sli yapmayı planladığımdan kingpin düşünmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

144hz asus rog gsync şart artık.. 1080p o kart için 4.vites
    Evganın monitör yapmasınımı bekliyorsun
    işlemcinin fizik skoruna etkisi görüyoruz 8core +8ht çok iyi yükü böler
    inceleme nvidia club add
    başkan bize bohmir deme

o monitor için malesef yetmicek tek 980 classifield. 100 hz ve üzeri fpsler için. monitor cok iyi ama götürüsüde cok malesef .

Siz bence biraz abartıyorsunuz, tek 980 Classfied Rog Swift'e yetmez felan gibi, kullanmayı bilirseniz artar bile.

Şuan Rog Swift monitörümü tek 780 Lightning kartımla kullanıyorum ve günlük kullandığım değer @1432Mhz, tüm oyunlarda 100 ve üzeri fps alıyorum. Gidipte 2k görüntüde TXAA veya MSAA kasarsanız gereksiz yere tabiiki yetmez veya supersampling, max post processing kasarsanız herşeyi ultra'yı vurursanız yetmez ve bazı oyunların optimize sorunu nedeniylede 100fps altı zaten öyle yada böyle alırsınız. Ayrıca online FPS türü oynayan her pro oyuncu kartı ve sistemi nekadar iyi olursa olsun oyun grafik değerlerini mutlaka kısarak oynar. Mmorpg ve mmo tarzı oyun oynayan kullanıcıların sorunu değildir zaten +100fps alabilmek, önemli olan sistemi sömürerek oyun oynamaya çalışmak değil, kararlı ve yettiğince ayar yapıp maksimum verim alabilmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 14 Şubat 2015; 18:41:36 >

• Hocam guzel yazmisiniz fakat 2k goruntu lerde malesef bellek bant genisligi yetmiyor
    Kosaca soyle soyleyim 780 ti 4 gb ve uzeri vram de gelseydi zaten suann980 satamazdi bunuda dipnot duseyim size yoksa 2 tane evga 780 ti classfield kartlarimi satip 980 e gecmeyi dusunmezdim emin olun . Olay mhz. İle ilgili degil bellek ler ile ilgili emin olun tecrube ile sabit .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Bellek bant genişliği mi yoksa bellek miktarımı yetmiyor ?

Bellek bant genişliği yetmiyorsa daha yüksek bant genişliğine sahip olan 780 Tİ dan 980 lere niye geçtiniz diye sorsam herhalde anlayışla karşılarsınız.780 Tİ 3 gb yerine 6 gb olabilirdi(4 olamazdı) bu seferde Tıtan Blackden bir farkı olmayacaktı(siyah olması dışında) onuda geçtim Tİ ya 6 gb bellek demek 980 in satılmaması demek şartlar bu halde olunca yeni kart almak için sebep yaratmak adına 780 Tİ 3 gb bellekler sınırlandırıldı diye düşünüyorum yoksa yeni 980 leri kimseye satamazdı.

Ayrıca bende 780 Tİ dan 980 e geçtim,geçiş sebebim ise 3 gb vram miktarının bana göre kısa dönem içinde yeterli gelmeyeceğini düşünüyor olmamdı artı olarakta 1500 lü mhzlerde kart kullanmanında hava soğutma altında kolay bir iş olmadığını bildiğim için bu zevkten mahrum kalmak istemedim.

Yeni kartlarınız hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.