Şimdi Ara

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nessarien

Eyvallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

Kartı kullanan biri olarak coil whine sorunuyla karşılaştınız mı ?

Yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim ama aralarda kaldı sanırım, hayır herhangi bir coil whine mevcut değil. Zaten özel pcb ve baştan sonra üst kalitede bileşenlerle hazırlanan kartlarda coil whine sorunuyla karşılaşmak imkansıza yakın bir şeydir.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çıkacak sıvı soğutma blokları full mü, ön ve arkayı tamamen kaplıyor mu?

Arka tarafı hiçbir zaman için blok kaplamaz zaten kartın arkasında backplate olur. Isınan yüzeyler vram vrm ve gpu olduğu full cover sıvı soğutma blokları da bunları soğutur. Arka yüzeyde soğutacak bir şey olmadığı için iki yüzeyi kaplamaz bloklar.

Asus Strix 980 için çıkan blokların benzerlerini hazırlayacaklarını düşünüyorum, üç aşağı beş yukarı aynı tasarımla gelecektir.

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hocam black plate tam olarak ne işe yarıyor sanırım çoğu kartın uzerınde gelıyor evga ayrı satıyormuş almamıza gerek varmı ?

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yani, Kingpin'i kullandığım projemdeki gibi olacak blok sonrası arkaya Evga backplate monte edilecek.

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Tercihi bir şeydir alıp almamak bir gereklilik değil.

Backplate;

PCB'ye destek sağlayarak güçlendirir. Böylece zaman içerisinde PCB'de yamulma eğilme meydana gelmez. Özellikle ağır soğutuculara sahip kartların baş belasıdır bu durum.
    Ekran kartının arka yüzeyindeki hassas parçaları hasardan korur.
    Estetik olarak daha güzel bir görünüm katar.
    Hava sirkülasyonuna bağlı olarak backplate yüzeyinin ısıyı dağıtması sayesinde hava soğutma da kartın ısısını 3 dereceye kadar düşürür. (Ortam ve koşullara göre belirtilen değer artabilir ya da azalabilir.)
  • görüntü harika, eminim GTX 980 da bundan geri kalmayacak.

resimleri gördükçe senin evin en büyük odasını bir EVGA ve Corsair deposu olarak hayal ediyorum.

yanılıyor da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Aralık 2014; 12:50:56 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Swiftech blokları görünüm anlamında hoş fakat malzeme kalitesi ve performans anlamında pek de tatminkar değildi açıkçası. EK tarafından yapılan bloklar daha iyi, estetik olarak da daha sadeler.

O sistemi kurarken de zaten blok değişikliğine gidip Swiftech üretimi Evga Classified bloğu yerine EK 780 Classified bloğunu kulllanıp sistemi öyle tamamlamıştım. Daha sade olan şeyler hoşuma gittiği için Swiftech bloklarını özleyeceğim dersem yalan söylemiş olurum.

Haha biraz öyle küçük çapta depodan farkı yok diyebiliriz.

O masa resim biraz eski, o dönem yeni taşınmıştık bu yüzden önce kurulum yaptığım masa ile başlayıp sonra bütün odayı işgal etmiştim masanın üzerine bakınca anlaşılıyor zaten. Baktım olacak gibi değil sonra ufak odayı tamamen boşaltıp bunları oraya taşıyıp pc malzemeleri, sıvı soğutma parçaları vs ile doldurdum. Şimdi masa tezgah ve düzenli dizilmiş kutulardan oluşan; teknoloji ile donanım kokan hoş bir oda haline geldi. Düzen her zaman iyidir.

Çok teşekkur ederim, bu şartlarda almak gerekir :d

• Hayırlı olsun hocam ,
    Birşey sormak isterim bu kart TR'de varmı acaba ?
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Hayır henüz yok. Geldiğinde de muhtemelen 2300 TL üzerinde bir fiyata sahip olacaktır. Evga EU üzerinden en uygun şekilde satın alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm
  • iyi kart
    Evganın kendi sitesinden sipariş verirsem gelirmi kart ? Arka panelde alıcam ?
    Gümrükte kalma durumu varmı ? Yada evga sitesinden sipariş verdiğimde gümrük vergisinide ödeme sansım oluyormu ?
    Çok soru sordum ama son olarak :) elimde gigabyte gtx 970 g1 gaming var değiştirmeye değermi ?
  • nothingtodeclare kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Bununla ilgili olarak bir rehber hazırladım bir süre önce linkini yukarıda paylaştım. O konuyu kontrol edip gerekli olan bütün bilgilere ulaşabilir, sık sorulanlar kısmından sorularınıza yanıt bulabilir ve extra sorularınızı da o konu altında dile getirebilirsiniz.

Diğer sorunuza gelince 970 alarak bir harcama yapmışsınız onu satıp tekrar harcama yapmak işe ayırdığınız bütçe ve gereklilik ile alakalı bir durum. 980 F/P kategorisinde değil Classified gibi üzerine extra 100 usd/euro eklenen bir kart onu iyice premium hale getiriyor. Bu yüzden o sorunun cevabını başkalarından ziyade karta ayırdığınız bütçe ve gerekliliği gibi unsurları kontrol edip sizin vermeniz daha doğru olur.

• quote:

Merhabalar

Bununla ilgili olarak bir rehber hazırladım bir süre önce linkini yukarıda paylaştım. O konuyu kontrol edip gerekli olan bütün bilgilere ulaşabilir, sık sorulanlar kısmından sorularınıza yanıt bulabilir ve extra sorularınızı da o konu altında dile getirebilirsiniz.

Diğer sorunuza gelince 970 alarak bir harcama yapmışsınız onu satıp tekrar harcama yapmak işe ayırdığınız bütçe ve gereklilik ile alakalı bir durum. 980 F/P kategorisinde değil Classified gibi üzerine extra 100 usd/euro eklenen bir kart onu iyice premium hale getiriyor. Bu yüzden o sorunun cevabını başkalarından ziyade karta ayırdığınız bütçe ve gerekliliği gibi unsurları kontrol edip sizin vermeniz daha doğru olur.

Teşekkür ederim konuyu inceliyorum şimdi , tekrar güle güle iyi günlerde kullanmak dileğiyle hocam

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    http://www.hardwareasylum.com/reviews/video/evga_gtx980_classified buradaki yabancı bir site inceleme yapmış.
    teşekkürler link için dostum. Pek bilinen ve takip edilen bir site değil ancak görünürde bir tek burası yapmış. Helal adamlara. OC performansı konusunda bir şeyler görmüş oldum.

Galax Gtx980 HOF incelemesi de gelmiş. Classified sınıfında sayılabilir.
    http://www.guru3d.com/articles_pages/galax_geforce_gtx_980_hof_review,27.html

@Nessarien Gtx980 HOF aslında sizin X99 Deluxe anakartla iyi gidermiş renk bütünlüğü olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 4 Aralık 2014; 23:18:54 >

• quote:

Selamlar.

Daha önceki incelemelerimde de yaptığım üzere testlerin hepsini önce stock hızlarda tamamladıktan sonra oc kategorisine başlıyorum. Yapıldığında güncelleme bölümünde yer alacak

Sıvı soğutma içinse biraz beklememiz gerekecek zira EK henüz sıvı soğutma bloğunu çıkarmadı. Benim beklentim Aralık ortası gibiydi ama Ocak ayına hata sonrasına sarkacağı konuşuluyor. Merakla çıkmasını bekliyorum ki kartın maximum overclock potansiyelini de gerçek anlamda bu şekilde görmek mümkün olacak.

Güzel kart, incelemede öyle.

Daha 10 dk önce şans eseri sitesine bakıp stok görünce geçtim siparişi direk ama ortalarda blok o da çıkarsa baya güzel olacak. 780ti de neysede bu kartta sıvı soğutma çok iyi gider günlük kullanım içinde. Bekleyeceğiz artık.

• Sayılabilirden ziyade aynı sınıftalar zaten. Şuanda piyasada yer alan üst düzey iki karttan biri Classified diğeri de HOF. Full beyaz tema yapılacaksa elbette hoş durur. Snef bir iki buildinde kullanmıştı onlardan, gayet şık duruyor ama sırıtmaması için ağırlıklı olarak beyaz kullanmak şart. Ben tam tersi siyah ağırlıklı yer yer beyaz renklerin kullanılacağı bir tema yapacağım için epey sırıtırdı ki zaten Evga dururken macera arayıp başka markalara yönelmem

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri
    Güzel kart, incelemede öyle.

Daha 10 dk önce şans eseri sitesine bakıp stok görünce geçtim siparişi direk ama ortalarda blok o da çıkarsa baya güzel olacak. 780ti de neysede bu kartta sıvı soğutma çok iyi gider günlük kullanım içinde. Bekleyeceğiz artık.

Eyvallah teşekkür ettim. Aynen öyle blok da gelince şahane olacak bakalım gpu bloğun üzerindeki paletleri çıkardıkları son iki modelde (giga ve msi custom 970 blokları) yaptıkları gibi çapraz mı koyacaklar yoksa eskisi gibi düz mü olacak...

Seni gaza getirmeye fırsat olmadı bu kez kendiliğinden alıp eşlik etmişsin harika, şerefe o halde

/>

• Sendeki sistem bende de olsa keşke ya saka gibi o ney oyle o bilgisayarda ne yapiyorsun sen?

• o içtiğinizden bende isterim, Bordeaux mu Bourgogne mu?

bu arada o resimdeki kırmızı beyaz bu dünyadan olamaz.
  • Kırmızı biraz daha tok bir tonda olsaymış tam kan kırmızı olurmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.