Şimdi Ara

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkındalık güzel şey, gerektiği şekilde açıklamışsın

Modlanmış skyrim oyunu oynadığım dönemde vardı ama aradan uzun zaman geçince insan tekrardan tonlarca modu birer birer indirmeye üşeniyor Vakit olursa dudak uçuklatan texture modlu bir Skyrim benchi alırım ama söz vermeyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Hayırlı olsun güzel kart. Fan modu Auto'dayken de sonuçları görebilirsek güzel olur.

quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

hayırlı olsun güle güle kullan..
    fan auto sıcaklıklar ne alemde acaba?

Fanlar Auto modundayken kartın 3dmark Firestrike Extreme sonrası ulaştığı max sıcaklık 53 derece.

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

bu kadar saçma birşey duymadım hayatımda, kartı stock hızında kullanırken fanı %100 yapıp sonuçları o şekilde koymanın amacı nedir...

Soğutucunun maksimum performansını görmek ve benchleri mümkün olan en düşük sıcaklık aralıklarında tamamlatarak soğutucular arası gerçek performans farkını görmek için yapılması gereken tek şey bu aslında diğer türlü ELMA ile ARMUT kıyası yapmaktan öteye geçemeyiz.

Neden ?

Zira bios ile tanımlanan fan hızı ve doğal olarak o aralıkta aldığınız soğutucu performansı markalardan markaya, modelden modele değişiklik göstereceği için kıyas yapabilmenin tek yolu onları maksimuma getirip ne kazandırdığını görüp sonuçları gözlemlemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 29 Kasım 2014; 21:12:05 >

• kartın stock ayarında kaç derecede çalıştığı ve ne kadar sessiz olduğuna da bakılabilirdi. ve hatta fanı auto'da kullanırken throttle yapıyor mu ona da bakılabilirdi.
  • Eyvallah herkese teşekkürler güzel temennileriniz için, daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

Hayırlı olsun, çok güzel bir kart. Evga EU'dan mı aldınız?

Evet Evga Eu üzerinden alıyorum sürekli olarak. Vergi düşümü sonrası hazırladığım duyuru yazısı ve içeriğinde sürecin adım adım anlatılarak nasıl işlediğinin gösterildiği bir rehber mevcut. Oraya bakabilir o konu altında Evga EU üzerinden kart almakla ilgili sorularınızı dile getirebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88912953

quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Hayırlı olsun,Evga artık şu kartlara backplate koyup satsın,en azından üst seviye kartlar için.

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf vs Ben

Çok güzel şık bir inceleme olmuş. Bide evga ayrı backplate satma olayından vazgecip böyle kartlarada koysa süper olurdu.

Hepimizin temennisi bu yönde ama son yıllarda sadece Classified Kingpin ile yaptılar bunu. Bazen de bazı kartlara kampanyalar ile bedava Backplate hakkı tanınıyor ama benim de her daim görüşüm bunun standart hale gelmesi ve premium olmaktan çıkmasıdır. Extra ödeme olmaması lazım bunun için.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Bakıldı zaten yukarıda ama görmediniz sanırım.
  • selamlar , overclock ile ne kadar çıktı kart?tabi sıvı soğutma testleri daha önemlide yinede soralım yapmışsın madem ^^
  • Concerve kullanıcısına yanıt
    Selamlar.

Daha önceki incelemelerimde de yaptığım üzere testlerin hepsini önce stock hızlarda tamamladıktan sonra oc kategorisine başlıyorum. Yapıldığında güncelleme bölümünde yer alacak

Sıvı soğutma içinse biraz beklememiz gerekecek zira EK henüz sıvı soğutma bloğunu çıkarmadı. Benim beklentim Aralık ortası gibiydi ama Ocak ayına hata sonrasına sarkacağı konuşuluyor. Merakla çıkmasını bekliyorum ki kartın maximum overclock potansiyelini de gerçek anlamda bu şekilde görmek mümkün olacak.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Max sıcaklık konusunda ciddimisiniz hocam? Bu, soğutucunun gerçekten mükemmel işler çıkardığını gösterir. ŞAşırdım sıcaklık değerlerini görence :)
  • Tasarım olarak niye sevmiyorum ben bu evga'yı? Benim gibi sevmeyenler var mı bu tasarımı? Bence Twin Frozer V daha guzel gözüküyor.
    Bir de Nessarien hocam, gtx 980 classfield ile acx 2.0'lı super clocked versiyonu arasında ne fark var? Sadece saat hızı mı? Yoksa soğutucusu falan da mı farklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Classified Evga'in en tepedeki kartıdır. Referans tasarımın üzerine farklı soğutucunun takıldığı sc ssc gibi modellerden farkı sadece saat hızı ya da soğutucusu değildir. Özel tasarım PCB kullanılması, en üst kalitede bileşenlere sahip olması, overclock potansiyelinin yüksekliği, birden fazla biosa sahip olup switch aracılığıyla bu bioslara geçiş yapılması, voltaj limitinin evbot ve yazılım ile nvidia limitlerinin üzerine çıkartılabilmesi gibi temel farklılıklar onu diğer modellerden farklı kılar. Günlük kullanımın ötesinde beklentisi olanlara hitap eder bu yüzden.

Diğer sorunuza gelecek olursak...

Daha sade, daha klasik gözüktüğü için o düşünce oluşuyor. Garipsenecek bir durum da değil esasen beğeniyle alakalı bir şeyden bahsediyoruz nihayetinde. Estetik kavramlar ve beğeniler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Sizin gibi düşünen bir sürü insan var, tek değilsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Max sıcaklık konusunda ciddimisiniz hocam? Bu, soğutucunun gerçekten mükemmel işler çıkardığını gösterir. ŞAşırdım sıcaklık değerlerini görence :)

Teşekkür ederim. Aynen öyle.. 50 derece altında değerler gelince hem pm üzerinden hem de başlıkta blokla mı kullanıyorsunuz sorusu gelmiş birkaç kişiden ki henüz sıvı soğutma bloğu çıkmadı bu model için. Birkaç mesaj önce fan Auto moddayken de elde edilen sıcaklık değerlerini de paylaştım, gayet başarılı gözüküyor her iki türlü de.

• Gayet güzel inceleme.

Sıvı soğutmayla tek gpu da liderliğe oynarsınız.

• Oda sıcaklığı nedir hocam -5 değildir herhalde.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    O konuyu da okumuştum, gayet bilgilendirici. Kendi adıma teşekkür ederim.
    Ayıptır sorması kaça geldi? 1880 küsür hesapladım yaklaşık olarak.
  • evga sitesindenmi aldınız bizde bulamadım hiç bir sitede
  • Evet Türkiye'den ekran kartı satın almıyorum bir süredir, almayı da tavsiye etmiyorum kimseye.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88912953

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Oda sıcaklığı nedir hocam -5 değildir herhalde.

20 derece civarında olması lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

O konuyu da okumuştum, gayet bilgilendirici. Kendi adıma teşekkür ederim.
    Ayıptır sorması kaça geldi? 1880 küsür hesapladım yaklaşık olarak.

Rica ederim faydalı olup yol gösteriyorsa konu amacına ulaşmış demektir. Yurt dışından ürün/donanım almak konusunda ortada çok bilgi kirliliği mevcut ve bunu da genelde bir çıkarı olan insanlar bilerek yapmakta ve kafa karıştırıp insanların cesaretini kırmayı hedeflemektedir. İnsanların alternatifinin olmamasını; kendilerine ya da bir yerlere bağlanmasını arzu eden çok maalesef. Benim amacım bunu ortadan kaldırmaktı, yavaş yavaş bu amaca ulaştığımızı söyleyebilirim.

Diğer sorunuza gelecek olursak, satın aldığım gündeki kur farkından dolayı 1900-1910 TL gibi bir şey yapmakta sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nessarien -- 30 Kasım 2014; 13:38:35 >

• Yabancı sitelerde de henüz incelemesini pek göremediğimiz kartın incelemesini burada paylaşılması bence forum adına büyük ayrıcalık. Kıymeti bilinmeli. Sisteminiz zaten efsane. Güle güle kullanın.
  • kart harika, hayırlı olsun hocam.

çıkacak sıvı soğutma blokları full mü, ön ve arkayı tamamen kaplıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Aralık 2014; 15:48:13 >
  • Ellerine saglik kardes. KARTI KULLANAN BIRI OLARAK SANA SORAYIM COOL WHINE SORUNUYLA KARSILASTINIZ MI ?

• Kartınız hayırlı olsun, bende aynı kartı alıp sıvı soğutma yapıcam, İnşaallah.
  • Eyvallah teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

Kartı kullanan biri olarak coil whine sorunuyla karşılaştınız mı ?

Yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim ama aralarda kaldı sanırım, hayır herhangi bir coil whine mevcut değil. Zaten özel pcb ve baştan sonra üst kalitede bileşenlerle hazırlanan kartlarda coil whine sorunuyla karşılaşmak imkansıza yakın bir şeydir.

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çıkacak sıvı soğutma blokları full mü, ön ve arkayı tamamen kaplıyor mu?

Arka tarafı hiçbir zaman için blok kaplamaz zaten kartın arkasında backplate olur. Isınan yüzeyler vram vrm ve gpu olduğu full cover sıvı soğutma blokları da bunları soğutur. Arka yüzeyde soğutacak bir şey olmadığı için iki yüzeyi kaplamaz bloklar.

Asus Strix 980 için çıkan blokların benzerlerini hazırlayacaklarını düşünüyorum, üç aşağı beş yukarı aynı tasarımla gelecektir.

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

• anlıyorum, arkada normal back plate olacak bu durumda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.