Şimdi Ara

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Duz tercihim benimde ama daha baya var gibi duruyor. Kart ne zamana gelecek merak ediyorum hala ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo abi classified gtx 980 yok diye 970 almıştın,çıkar çıkmaz kapmışsın 980 i :D hayırlı olsun.Yeni sslerini bekliyoruz ^_^ özellikle metro yu merak ediyorum ben :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 7 Aralık 2014; 13:13:03 >
  • Hocam ekran kartina custom sivi sogutma bloğu eklediniz mi? Yanlis hatirlamiyorsam en son gelmesini bekliyordunuz
  • Ek'dan Derick Ocak ayının ilk haftası diye söylemişti bir erteleme olmazsa pek bir şey kalmadı.

Blok içerisindeki, gpu'nun denk geldiği palet dizaynının estetik açıdan bir önemi yok nasılsa göreceğimiz bir şey değil. Düz ya da çapraz olması estetik bir unsur değil neticede. Performansa etkisinin olduğu söyleniyor ama net bir şekilde cevaplamadılar. Durduk yere değiştirmeleri mümkün değil. Radikal bir sıcaklık değişiminden ziyade muhtemelen sıvı akış hızı konusunda bu dizayn kazanım sağladığı için son çıkardıkları bloklarda buna geçiş yaptılar.

Eski  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi - Yeni  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

@Ridianod

Merhabalar

Bana mı yazdın yoksa Poyri'ye mi bilmiyorum ama ben 970 almadım hiçbir zaman 780 ti Classified Kingpin SLI olarak kullanmaktaydım bundan önce, karıştırdın sanırım

@osedon

Merhabalar

Hayır henüz sıvı soğutma bloğu çıkmadı, ocak ayının ilk haftasında EK çıkartmış olacak bir aksilik olmazsa. Universal blok takmayı sevmediğim için hava soğutmada kullanıyorum şuanda.

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    Ek son zamanlarda kaliteye baya onem verir oldu once islemci bloklari simdi de bu. Yeni dizayn guzel sanki daha mantikli duruyor tabi testleri gormek lazim. Yine yigilma olacak siteyi yenilemekten f5 eskitecegiz.

• Poyri kullanıcısına yanıt
    Nereden nereye mi desek acaba ?

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

Gayet iyi hatırlarsın nikel kaplamalarındaki sorundan dolayı galvanik korozyon ile blokları rezil kepaze hale gelince kapatıp giderler diye düşünüyordu birçok insan. İmajları o dönem çok fazla zarar görmüştü, bugünkü konumları takdiri hak ediyor.

Strix için çıkan blok 1. resimdeki ile aynı palet yapısına sahip şekilde hazırlandı. Son çıkardığı iki custom 970 ise yeni dizayna sahip. Bakalım Classified'ın bloğunu nasıl hazırlayacaklar.

Olayda o kadar eski degil iyi donduler. Soz de Ek kotulemisken geri donup baya bir firmanin musterisini caldilar birde. Once f/p diye girip kaliteye yoneldiler simdide. Hem iyi hem kotu 1-2 firma daha giderse bitspowerla tek kalacaklar resmen.

Ve klasik olarak senin inceleme konundan baya saptik

• Poyri kullanıcısına yanıt
    Bloklardan başlayınca oraya kadar gidiyor işte

Yarın backplate gelmiş olacak ufak ufak güncellemelere ve içeriği tamamlamaya başlarız, sıvı soğutma bloğu gelene kadar hava soğutma üzerine olan kısım bitsin istiyorum zaten.
  • para var huzur var
  • Oo çok pardon abi. Ben 980 classified çıkana kadar 970 le idare edicem dediğimi hatırladım bi an da 780 Kingpin miş meğersem Neyse önemli değil. Yenisi geldi sonuçta hayırlı olsun

İnşallah bir an önce kavuşursunuz hocam ne diyeyim :) Ama çok merak ediyorum, zaten şu an hali hazırda gözlemlediğim kadar harika bir soğutmaya sahip, acaba sıvı soğutma bloğu ile daha ne kadar soğutulabilir? Merak içindeyim
  • Arkadaşım referans 980 kullanmakta sıvı soğutmada günlük 1600Mhz ile sıcaklığın 25-30 derece arasında değiştiğini söyledi, benchlerini kontrol ettiğimde 1-2 tanesi hariç 27 dereceyi geçmediğini gördüm. Elbette ki ortam sıcaklığı da önemli bu noktada çok sıcak bir ortamdaysanız elde edeceğiniz sıcaklık değeri de yukarı çıkacaktır. Hava soğutma altındaki sıcaklık değerlerini gördükten sonra blok ile ne değerler elde edilebileceğini zaten üç aşağı beş yukarı kestirmek mümkün.
  • Dün itibariyle backplate teslim edildi. Montaj sonrası birkaç resim çekip buraya eklemek istedim.

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -  Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

Evga Gtx 980 Classified - Kullanıcı İncelemesi -

Hayırlı olsun, çok güzel.
    Hayırlı olsun guzel kartlar ayrıca encok hosuma giden on taraftaki yazıların led olması.
  • harika, işte şimdi olmuş - bu karta backplate'sizlik hiç yakışmıyor bence.
  • 144hz asus rog gsync şart artık.. 1080p o kart için 4.vites
    Evganın monitör yapmasınımı bekliyorsun
    işlemcinin fizik skoruna etkisi görüyoruz 8core +8ht çok iyi yükü böler
    inceleme nvidia club add
    başkan bize bohmir deme
    Konu içerisinde göremedim de gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın 900 serilerindeki meşhur cw sorununu soracaktım Bu konu ile alakalı kartınızdaki durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Konu içerisinde göremedim de gözümden kaçtıysa da kusura bakmayın 900 serilerindeki meşhur cw sorununu soracaktım Bu konu ile alakalı kartınızdaki durum nedir ?

Merhabalar

İki defa yanıtladım daha önce ama aralarda kaldı demek ki, ilk mesaja görülür bir şekilde ekleme yapacağım güncelleme yaparken

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

Kartı kullanan biri olarak coil whine sorunuyla karşılaştınız mı ?

Yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim ama aralarda kaldı sanırım, hayır herhangi bir coil whine mevcut değil. Zaten özel pcb ve baştan sonra üst kalitede bileşenlerle hazırlanan kartlarda coil whine sorunuyla karşılaşmak imkansıza yakın bir şeydir.

Daha detaylı bilgi için şu mesajımı kontrol etmenizde fayda var coil whine konusunda.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99531334

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

Merhabalar

İki defa yanıtladım daha önce ama aralarda kaldı demek ki, ilk mesaja görülür bir şekilde ekleme yapacağım güncelleme yaparken

quote:

quote:

Kartı kullanan biri olarak coil whine sorunuyla karşılaştınız mı ?

Yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim ama aralarda kaldı sanırım, hayır herhangi bir coil whine mevcut değil. Zaten özel pcb ve baştan sonra üst kalitede bileşenlerle hazırlanan kartlarda coil whine sorunuyla karşılaşmak imkansıza yakın bir şeydir.

Daha detaylı bilgi için şu mesajımı kontrol etmenizde fayda var coil whine konusunda.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99531334

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.