Şimdi Ara

EVGA MARKASI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Evga markasının ekran kartları hakkında bilgi sahibi olnak istiyorum yani nasıl desem kalitelimi falan birde oyundaki performansları nasıl evga nın gtx 750 ti FCW ACX 2 gb 128 bit almayı düşünüyorum kart hakkında düşuncelerinizi aliyim.

TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evga sağlam markadır, için rahat olsun.
  • 10numara 5 yıldız tabiri evga için söylenmiş olsa gerek
  • Elit markalardan biridir.
  • pintipanta P kullanıcısına yanıt
    bu akşam evga ile 4-5 yorumum

dünyada küresel garanti veren 2 firmadan biridir...
    1.Evga
    2.Corsair
    Dünyanın neresinden alınırsa alınsın EVGA-EVGAEU adresinden kayıt yaptırırak garanti sürecini başlatırsın..
    kartlar 3 yıl garantilidir, 20£ ile 5 YIL GARANTİ verir(başka duymadım,görmedim,bilmiyorum varsa bilgilendirsin)

Nvidia nın en önemli iş ortağıdır...
    kingpin(çatlak) sürekli evga e.kartları ile hız aşırtma dünya rekorları kırar-yapar ...Adınada seriler vardır
    müşteri memnuniyetine deginmiycem zaten
    bileşen kalitesi çok iyidir...
    Dünya da ürününe 10 yıl garanti veren tek firmadır

daha fazla bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/f_//tm.htm#88912953
    buyur:
    5 yıl garanti bana bedava verdiler..

EVGA MARKASI ?

Servisi çok iyidir.Arkadaşların dediği gibi uluslarası garantisi vardır.Ancak üst sınıf ekran kartıları için artık yetersiz olan ACX soğutmasından bir türlü vazgeçememiştir.Güncel güçlü kartlar için Gigabyte,Msi,Zotac 6-7 derece daha serin çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Eylül 2015; 1:47:43 >
  • Arkadaşlar Asus Nvidia GeForce Gtx 750 Tİ strix oc mi yoksa Evga nın gtx750 ti modelimi ikisi arasında kaldım bir yardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    türkiyede evga 750ti ftw'ye vereceğin parayla amazondan evga gtx 950 acx 2.0 ssc alırsın yanına da para kalır. aldıktan sonra gümrükle falan uğraşmazsın en geç 2 haftada evine gelir. tek yapman gereken 1 ay içerisinde evga eu adresinden kayıt oluşturman.

kişisel yorumum
    Ucuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

türkiyede evga 750ti ftw'ye vereceğin parayla amazondan evga gtx 950 acx 2.0 ssc alırsın yanına da para kalır. aldıktan sonra gümrükle falan uğraşmazsın en geç 2 haftada evine gelir. tek yapman gereken 1 ay içerisinde evga eu adresinden kayıt oluşturman.

kişisel yorumum

Sanırım 100 tl yi geçen mallar gümrükte kalıp gümrük parası alıyorlarmış doğrum ve fiyatı ne kadar gümrük için söylermisiniz.
    Amazondan aldığın ürünler fiyatı 500$ olsa bile gümrükte takılmaz çünkü amazon gümrük parasını senden satın alırken alıyor ve gümrük işlemleri ile kendileri ilgileniyorlar.

Fiyatına gelicek olursan 166dolar kartın fiyatı 10dolar kargo 31dolar gümrük vergisi (%18) her şey dahil 628TLye evine geliyor 12-17 gün içerisinde

(ödemeyi dolar olarak seç 09-17 saatleri arası ödemeyi yap)
     EVGA MARKASI ?

Bu arada kart 750tidan %40 daha performanslı yani fiyat performans olarak 750ti'ın ötesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 15 Eylül 2015; 19:22:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.