Bildirim
Evga Superclock nedir ??
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu bende merak ediyorum açıkçası. Ek olarak ACX, FTW, SSC bilen arkadaş aydınlatırsa memnun olurum. -
Dostum acx , ftw tarzı uzantılar ekran kartının kullandığı kendine has soğutma teknolojisini ifade eder.Superclocked demek fabrika çıkışlı overclock edilmiş anlamını geliyor.Evga malzeme kalitesi ve güvence bakımından iyi bir markadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EVGA kartlarda ki fabrikadan çıkma overclock'u simgeleyen bir terim. Fazla buna takılma zaten alacağın 970(artık hangi modelse) bile SC hızına çıkar. -
Peki fabrika çıkışlı overclock edilmiş ile edilmemiş arasında hız farkı vardır değil mi ? Birde SC olan ekran kartı tekrar overclock edilir mi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: intel8
Peki fabrika çıkışlı overclock edilmiş ile edilmemiş arasında hız farkı vardır değil mi ? Birde SC olan ekran kartı tekrar overclock edilir mi acaba ?
SC (daha doğrusu fabrikadan saat hızı yükseltmiş kartlar) olan ekran kartı tekrar OC edilir. Fakat default kart ile +300mhz gpu artırsan, soc zaten fabrika ocu olduğu için fabrika mhzı üzerine +150mhz filan artırırsın. Sonuçda aynı gpu aynı limit. (rakamları uydurdum olayı anlatmak için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Haziran 2015; 19:56:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X