Şimdi Ara

Evga Superclock nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle daha önce açıklaması verildiyse özür dilerim fakat hem google da hemde site içinde bulamadıgım için konu açıyorum.

Bu evga ekran kartlarındaki SC,Superclock,Superclocked ibareleri ne anlama gelmektedir biri açıklayabilir mi acaba ?

• Bunu bende merak ediyorum açıkçası. Ek olarak ACX, FTW, SSC bilen arkadaş aydınlatırsa memnun olurum.
  • Dostum acx , ftw tarzı uzantılar ekran kartının kullandığı kendine has soğutma teknolojisini ifade eder.Superclocked demek fabrika çıkışlı overclock edilmiş anlamını geliyor.Evga malzeme kalitesi ve güvence bakımından iyi bir markadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVGA kartlarda ki fabrikadan çıkma overclock'u simgeleyen bir terim. Fazla buna takılma zaten alacağın 970(artık hangi modelse) bile SC hızına çıkar.
  • Peki fabrika çıkışlı overclock edilmiş ile edilmemiş arasında hız farkı vardır değil mi ? Birde SC olan ekran kartı tekrar overclock edilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel8

Peki fabrika çıkışlı overclock edilmiş ile edilmemiş arasında hız farkı vardır değil mi ? Birde SC olan ekran kartı tekrar overclock edilir mi acaba ?

SC (daha doğrusu fabrikadan saat hızı yükseltmiş kartlar) olan ekran kartı tekrar OC edilir. Fakat default kart ile +300mhz gpu artırsan, soc zaten fabrika ocu olduğu için fabrika mhzı üzerine +150mhz filan artırırsın. Sonuçda aynı gpu aynı limit. (rakamları uydurdum olayı anlatmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Haziran 2015; 19:56:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.