Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    215 TL çıkardılar. Ödedim... Yalnız benim hesabıma göre 190 TL civarında bir şey çıkması gerekti, bu fazlayı neye ödedik merak ettim... (döküm - makbuz gibi bir şey varsa gönderin diye 2. kez eposta attım) Kargo ücretini bildiğim kadarı ile EVGA karşılıyor, ki zaten 25 TL değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 21 Temmuz 2016; 15:21:14 >
  • ilginç, vergiyi dolar olduğu için %20 hesaplamışlar her halde %18 yerine.
    eğer fazla ödediyseniz iade alırsın sonradan. benim de ilk EVGA EU alış verişimde başıma gelmişti.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi, yanlış hesaplamışlar - 195 TL olması gerekiyormuş. Az önce aradılar, bir form gönderecekler ve doldurup göndereceğim. Farkını geri yatıracaklar.

Bu tip şeyleri önceden hesaplayıp kontrol etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 21 Temmuz 2016; 16:42:54 >
  • Tutarı dolar olarak görünce kargolandığı yere bakmaksızın %20'yi yapıştırır genelde Ünsped, biz alıştık artık daha ilk mail gelince (genelde Sibel hanım atar) geldiği yeri belirtip fiyatı öyle revize etmesini isterim sonra ödemeyi geçerim :))

Neyse geçmiş olsun umarım yeni kartın sorunsuz çıkar ve uzun süre kullanırsın.
  • Kart geldi, ama para iadesi henüz yatmadı. Anlaşılan huy olmuş, tekrar mail atıp alırım paramı :)

Bu arada kart ince bir kutuda geldi, yani sadece kart. Gerçi o ince kutuda EVGA basımlı orijinal bir kutu. Hoş kutu içeriğini göndermemiştim zaten, ama orijinal kutu gitti...

Neyse;

%84'ten %72'ye düştük

Neyse biraz bench yapayım, muhtemel benzer değerlere ulaşacaktır. Yalnız dikkatimi çeken kartın kasa vida yerleri değişmiş. Daha doğrusu yeni bir tasarım olmuş. Şimdi yarım delik yerine tam bir delik yapmışlar ve ilk vida kesinlikle oynamaz, daha sağlam olmuş.

Ha birde ram'ler değişmiş. Eskisi Hynix idi, bu Samsung. Bu ramler (samsung) daha mı iyidi sanki? Bir de bios versiyonu güncellenmiş sanırım

GPU biraz takoz çıktı sanırım, +100Mhz'de bile çöktü. Gerçi ern son sürücüyü kurdum, ondan da olabilir. Sonra oyuna girdim, gayet rahat oynanıyor. Ancak bir baktım fps 60-80 arası dolanıyor. Diğer kart 2K ultra'da 160fps'lerde geziyordu (BF4). Ama baktım gpu 595Mhz'de çalışıyor. Bench testi alırken çöktüğü için görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti uyarısı almıştım. Belki kartın saat hızlarını düşürdü. PC'yi yeniden başlattım, bakalım var mı bir cinslik. Evet düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 23 Temmuz 2016; 21:47:15 >

• Arkadaşlar amazon.com dan aldığımız Evga ekran kartlarını eu.evga ya kayıt edip garantiden faydalanabiliyor muyuz ? Yoksa garanti işi sadece Avrupadan alınan ürünler için mi geçerli ?
  • hayırı olsun hocam, iyi günlerde kullanın.
    orjinal kutuya gelince RMA ile ilgili yazışmalarda EVGA mailde belirtmiş olması lazım sadece kartı gönderin diye.
    orjinal kutu, tüm kutu içeriği, eğer sonradan takıldıysa backplate tüm bunlar sizde kalıyor.
    onlara sadece kartı orjinal kutudan çıktığı şekilde başka bir kutuya paketleyip gönderiyorsunuz.

neyse bunlar detay artık, önemli olan kartın sorunsuz çalışması ve bir an önce iadenizi almanız.
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Samsung > Hynix > Elpida

şeklinde sıralayabiliriz bellekleri. Geçmiş olsun. Yönergelerde üzerine basa basa sadece kartı gönderin diye bir ibare var bunun sebebi sizin durumunuzda olduğu gibi bazen sadece rma kutusuyla ürünlerin ellerinde yer alıyor olması.

Geçmiş olsun diyelim, sorunsuz kullanmanız dileğiyle
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    Dünyanın neresinden satın alırsanız alın ürünü kayıt altına alabilirsiniz, lokasyonun önemi yoktur. Lütfen ilk mesajı ya da en azından soru cevap kısımlarını okuyun.
  • Evga artık uluslararası garanti vermiyor diyorlar doğru mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga 600b almıştım Amazondan bugün geldi.Kayıt konusunda yardım edebilicek varmı acaba ?
  • alttaki konuda adım adım açıklamalar mevcut hocam, ürününüz hayırlı olsun.

https://forum.donanimhaber.com/m_97494466//tm.htm
  • Arkadaşlar RMA için gönderdiğim posta 18.07 de yurtdışına çıktı ama hala almanya ya ulaşmadı.Tahminleri ve önerilerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

Evga artık uluslararası garanti vermiyor diyorlar doğru mudur

Böyle bir şey doğru değil sadece ÜLKEMİZ içerisinde verilen garanti/değişim hizmeti durduruldu bu da ithalatçı firmadan kaynaklı bir durum. Ürünle ilgili herhangi bir sorun yaşayınca garanti almaya devam ediyorsunuz, bunun için en yakın Evga merkezine göndermek yeterli, bu da bizim için Evga EU yani Almanya.
  • ForceBeWithYou kullanıcısına yanıt
    Biraz bekleme yaşanması normal en ucuz yolla gönderim yapılınca 3-4 haftalık bir teslimat süreci söz konusu oluyor. Sorgu yaptığınızda son durum nedir ? Almanya üzerinden kontol etmenizde fayda var.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    En son hareket 18.07 tarihinde yurt dışına gönderildi şeklinde.DHL den de baktın sonuç yok bekleyeceğiz mecbur.Bir ihtimal kalkışma mağduru olabilir.
    O da güzel
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    08/08 tarihi itibari ile Posta ellerine ulaşmış ama ne hikmetse PTT den takip edemedim. TC kimlik no mu verdim kargo mu gönderecekler.

780 Classified yerine 980 Classified geliyor.İnşallah cuz-i bir vergi ile kurtulurum.

Bir de otomatik olarak yeni ürünü kayıt etmişler account a,orada Purchase date eski ekran kartımın tarihi girilmiş.Acaba yeni gönderilen ekran kartı 3 yıl garantili değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 9 Ağustos 2016; 20:01:38 >
    Geçmiş olsun diyelim o halde. Normal bir işlem, eskisinin garantisinden devam etmesi adına gerekli ki bu noktada bir sorun yok. Diğer türlü olsaydı her kartımız RMA gördüğünde garanti tarihi sıfırlanmış olurdu.
  • Asus içinde evga rma tarzı olay var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.