Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ürünü ne zaman aldınız amazondan? Eger geleli 1 ay olmadiysa, amazona soyleyin onlar ilk 1 ayi bakiyorlar. Kargoyuda karsilayarak size yenisini yollarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soracağım soru ile alakalı resmi sitede bilgi veriliyordur Ancak yabancı dilim olmadığı ve çeviri ile çevirileni de anlayamadığımdan (Çünkü çeviriler genelde pek düzgün yapamıyor bu işi) sormak istiyorum Sorum evga'nın garanti prosedürü ile alakalı Bildiğim kadarıyla herhangi bir evga ürünü satın aldığımızda garantinin fatura tarihinden itibaren geçerli olması için ürünü 30 gün içerisinde kayıt ettirmemiz gerekiyor doğru mudur? 30 gün içerisinde kayıt ettirilmeyen ürünlerin garanti süresi tam olarak veya aşağı yukarı ne zamandan itibaren geçerli oluyor? ve 30 günü geçmiş olsa bile ürünü resmi hesabımıza kayıt ettirmemizi mi önerir misiniz? Niçin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 14 Eylül 2016; 19:25:30 >
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim 30 süre ek garanti satın almak için. Normal garanti süresi satın alma tarihinden itibaren seri numarası üzerinden başlıyor olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Benim bildiğim 30 süre ek garanti satın almak için. Normal garanti süresi satın alma tarihinden itibaren seri numarası üzerinden başlıyor olması gerek.

Cevap için teşekkürler Konu sahibi ve diğer arkadaşlarda bilgi ve düşüncelerini paylaşmak isterse Söz konusu mesele benim için daha fazla netlik kazanmış olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 14 Eylül 2016; 19:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

08/08 tarihi itibari ile Posta ellerine ulaşmış ama ne hikmetse PTT den takip edemedim. TC kimlik no mu verdim kargo mu gönderecekler.

780 Classified yerine 980 Classified geliyor.İnşallah cuz-i bir vergi ile kurtulurum.

Bir de otomatik olarak yeni ürünü kayıt etmişler account a,orada Purchase date eski ekran kartımın tarihi girilmiş.Acaba yeni gönderilen ekran kartı 3 yıl garantili değil mi?

Ne kadar vergi ödediniz?
  • Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    215 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni bi kampanyaları var net anlayamadım ama
    1060 1070 1080 kartlarından birini alana powerlink veriliyormuş
    http://eu.evga.com/articles/01058/evga-powerlink-promotion/

bi bakın ben 1060 aldım ama ilerki adıma geçirtmiyor daha sonra bakacagım

bunu gönderiyorlarmış
    Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 7 Ekim 2016; 0:39:57 >

• Arkadaşlar benimde 980 Ti Classified kartımda sıkıntı var ancak bunca yazışmaları onca süre içerisinde seçmece olarak okudum muallaklık bir türlü giderilememiş anladığım kadarıyla. Ben alternatif olarak almanyaya gidecek olan yakınlarıma kartı teslim etsem onlar da oradan gönderseler bir sorun teşkil eder mi ? Ayrıca ürünün teslimatı olarak yine onlara teslim ederler mi ? Kart amazondan alındı fakat başkası aldı bende ondan satın aldım problem olur mu ? Son olarak yerine yine aynısını mı gönderirler yoksa 1080 mi (: hayal kurmak da güzel ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 17 Ekim 2016; 22:14:26 >
  • Cevap verebilecek bir arkadaş yok mu bu konuda ....
  • Pc de bir sorun var oyun oynarken durduk yere yerli yersiz monitor kapaniyor ama kasa calisiyor fanlar donuyor, oyundan sesler gelmeye devam ediyor yani oyun arka planda hala daha calisiyor, sorun eskiden sadece Rocket League'de olurdu ama 700 saat sorunsuz oynadigim Cs Go'da bilr olmaya basladi, Ets2 Gta V bunlar deneyimlediklerim, Evga 980 Ftw kullaniyorum Amazondan alinma akraba ile getirttim kaydini yaptim ama sansimiza Vektron yurt disindan alinan urunlere bakmiyor simdi sorunum ekran kartindaysa nasil yollayabilirim.

• Bu garanti uzaktma olayı nasıl sizce,5 yıla uzatmak için 20, 10 yıla uzatmak ıcın 40 euro ıstıyor.Sizce yapmaya değer mi?
    Diyelim 4 yıl sonra ekran kartı bozuldu, yurtdısı gonder ve gelirken tekrar gumruk ucret vb. degiyor mu? Ve önemlisi para iadesi mi yoksa muadilini mi veriyorlar?
  • Selamlar
    (Soruyu amazon başlıklı konuda' da sordum)
    Evga gtx 1070 acx 3.0 sc black edition sipariş verdim ödeme onaylandı ve suan kargo için hazırlanıyor.

Sorum şu: gears of war 4 promo kodu vermiyorlarmış bunu çözmenin bi yolu yokmudur?

Amazona sorunca evgaya sormamı, evgaya sorunca amazona veya nvidia'ya sormamı söylüyorlar.

• Arkadaşlar 2 ay kadar önce Evga bir Güç Kaynağı aldım.
    Üründe yeni başlayan belli bir süre çalışmamışsa mesela 5 saat üstünde kapalıysa sistem power soğuyormu ne oluyorsa
    Sistemi başlatınca Coin whine gibi ses çıkarıyor güç kaynağı 10 dk kadar ve sonra tekrar ısınıyor herhalde ses kesiliyor.
    Ürünü Eco Mode'da kullanıyorum dolayısı ile fan dönmüyor.
    Denemelerimde Eco Mode'u kapatınca fan dönmeye başlıyor ve o ince uyuz ses gidiyor.
    Yani fan çalışınca da o ses gidiyor ayrıca ne alakaysa.

Videosunu çektim burdan bakabilirsiniz.
    NOT: Video'daki click sesi eco mode aç kapa tuş sesi. Bilgisayarı aç kapa değil sistem açık zaten win 10 desktop'tayım video boyunca.
    ümityoutube
    EVGA 750 GQ Coil Whine in Eco Mode
    https://www.youtube.com/watch?v=evEDBi4RCTY

Ne yapmak lazım evgaya yazdım ama klasik üzgünüz evga ürününüz ile sorun yaşadığınız için rma açarız dediler kod verdiler rma başlatmak için.
    Bende başlattım rma'yı şimdi ama büyük ihtimalle ürünü isteyecekler ve bende gönderirsem baya bir süre power'sız yani bilgisayarsız kalıcam.
    Acaba istesem önceden bir tane göndermezler herhalde sorunu video ile tespit edip ki ilk ben yaşamıyorumdur eminim bu sorunu ve biliyorlardır zaten bu problemi kaynağını vs.
    dolayısı ile değişim ise zaten yapıcakları önceden ürünü gönderirler mi acaba?

Aksi durumda rma başlattık ama bilgisayarsız kalamam şuan olmazsa başka bir güç kaynağı elime geçene kadar bekleyip daha sonra gönderirim diye düşünüyorum ürünü 5 yıl garantisi var zaten.

Başka bir konu da vergi muamması aklıma geldi şimdi.
    Mesela ben bu ürünü Amazon'da 90-95 dolar civarı satılır iken 60 dolar indirime girdiğinde almıştım. Her ucuz üründe bir sorun çıkıyor zaten.
    Bu Evga şimdi kendi sitesinden de ürün satışı yapıyor malum benim ürünü gönderdim mesela yenisi ile değiştirdiler diyelim bu sefer üstüne kendi satış fiyatları 99 dolar ise mesela
    onu yazarak mı gönderiyorlar?
    Hediye yada tamir ürün denmesi işlemiyor herhalde bizim gümrükte dolayısı ile birde vergisiz ürün vergiye takılırmı sonra onu da merak ediyorum şimdi neye göre nasıl bilgiler ile gönderiyolar acaba.
    Konuyu okudum komple ama benim bu durum biraz farklı tam vergi sınırında bir ürün.
    Ekran kartı olsa kesin sınırı geçiyor vergi mecbur dersin o durumda ama bu işlemi yapanlar bileceklerdir ürün üstünde fiyat yazıyor mu yazıyorsa neye göre evga fiyatı belirtiyor yazmıyorsa gümrük neye göre vergiyi belirliyor mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 12 Kasım 2016; 22:55:25 >

• Hocam bir ürün gelsin önce seri numaraları olmadan zaten ilerleyemezsiniz bu konuda.
    Sonra ürünü kayıt ettikten sonra kendi sitesinden ilerliyorsunuz kod için Asus'ta aldım ben öyle idi.
    Satıcı yada Marka bende Asus anakart idi ürün asıl sorun sadece ekstra bir Asus kodu diye birşey istiyor du asus sitesi onun dışında seri numaralar ve fatura alım yeri tarihi ile mailinize oyun kodu geliyor sizde steam vs. ne ile isterseniz o kod ile oyunu kurabiliyorsunuz ben Doom oyununda yaptım bu işlemi ama biraz böyle sancılı bir konu kim o eksik kodu vericek herkes birbirine atıyor nedense bende de böyle olmuştu.
  • 312 . kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler amazon bu promosyona iştirak etmemiş o yüzden kod vermiyorlar

Tuhaftır bu nvidia promo kodlarinin yüzlercesi kinguinde parayla satılıyor biz 1500 liralık karta hediye alamıyoruz
  • Arkadaşlar bir sorum var Evga RMA ile ilgili.
    Şimdi güç kaynağımın coin whine sesi ile ilgili RMA süreci başlattım 45 gün kadar sürüyormuş herhalde açılan RMA gönderimi.
    Ben bu ürünü 180 lira civarı almıştım 2 ay kadar önce şimdi bu ürünü ptt kilo ile hesaplıyoruz diyorlar.
    Ortalama 3 kilo çıksa 50 lira diyorlar. İnsana koyuyor 2 aylık 180 liralık ürüne 50 lira daha boşa para vermek. Ekran kartı olsa neyse.
    Birde Evga aynı ürün ile değişim yapsa bence yine aynı coin whine sesi çıkıcak karşıma zamanla sorun üretimden kaynaklı gibi birçok aynı sorunu yaşayan var.

Şimdi bir akrabam geldi Almanya Hamburg'dan.
    Diyorum ki bu ürünü ona versem o götürse Almanya'ya yanında ordan da gönderse kargo ile Münih'e bu RMA servisi Evganın ordaymış.
    Sorun olur mu acaba bana geri gönderimde Evga tarafından?
    Yani kutu üstüne yapışmasını istedikleri RMA numara bilgiler barkod kod vs. benim adıma ve benim adresime kayıtlı ama bu sefer Evga kargo gönderim bilgileri üzerinden sıkıntı çıkarmı acaba?
    Yani nerden geldiğine bakmadan ürünü rma bilgileri ile alıp değiştirip bizim türkiye adresine gönderirler mi yoksa kafalarına göre gelen kargo adresine mi gönderirler geri acaba?
    Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 312 . -- 23 Kasım 2016; 17:24:2 >

• Selam arkadaşlar, bir bilgilendirme yapayım. Paypal, Türkiye operasyonlarını durdurduğu için Evga sitesi üzerinden garanti uzatma secenegini kullanamiyoruz. Evga ile yazışmam sonucu bunu bankadan para transferi ile halledebileceklerini belirttiler ancak böyle oldugunda fiyatlar farklı. (5 yıla uzatmak icin 25€, 10 yıl 50€). Böyle bir transfer icinde ayrıca bizim banka + gönderim yapılan bankada komisyon alır diye tahmin ediyorum. (Western Union +15€ civarı + karşı tarafın da bir rakam kesme ihtimali var, sanırım normal rakamlara eklenen +5 ve +10euro bu bedel olabilir). Böyle oluncada garanti uzatma sacma rakamlara ulaşıyor zaten.

Evga'dan gelen cevap ve banka hesap numaralari: (yapmak isteyen varsa acıklama kısmına ürünün seri no + extended warranty yazmanız gerekiyor)

Please transfer the correct amount (25€ for 5 Year warranty OR 50€ for 10 Year warranty) to this account.
    Important: Please state your Serial Number as well as “extended warranty” when transferring the money, so that we can assign the payment correctly and please let us know as soon as you have issued the payment.

- Bank: Commerzbank Bank AG Munich
    - Account holder: EVGA GmbH
    - Account number: 04 92 21 90 00
    - Bank sort code: 700 800 00
    - SWIFT-BIC: DRES DE FF 700
    - IBAN: DE91 7008 0000 0492 2190 00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 20 Aralık 2016; 11:12:35 >

• Tüm bilgiler için teşekkür ederim. Benim de bir sorum olacak. 2. el Evga GTX 970 ftw ürününe sahibim. Ürünü 2 yıl kullandım ve geriye 1 yıl garanti süresi kaldı. Yani sitesinde sorgulama yaptığımda öyle gözüküyor. Benim kartım da coil whine sorunu mevcut ve güç kaynağından kaynaklı bir yanma sonucundan dolayı şuan çalışmıyor. Rma için başvuru yaptım ve hangi hataların mevcut olduğunu sorduğunda coil whine sorunu ve çalışmadığını belirttim. Yani elektrik ya da güç kaynağından kaynaklı olduğunu belirtmedim. Sizce kartı göndermeli miyim? Kullanıcı hatasıdır diyip tamir etmeme ya da yenisini göndermeme durumu var mı? Sonuçta kargo parası az para değil.Yarın UPS kargoya versem kaç günde elime ulaşır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necatiisil kullanıcısına yanıt
    Bu sebeple gönderilen ürün, birebir değişimi yapıldıktan sonra tarafınıza gönderilir. Evga servisi Türkiye'deki bir çok servis gibi saçma işlere imza atıp kullanıcıyı mağdur etmez, o noktada rahat olun. EVGA'in sunduğu garanti koşulları ve kullanıcıya tanıdığı esneklik diğer firmalara nazaran oldukça fazladır. Karta elinizle fiziksel hasar vermediğiniz sürece RMA talebiniz geri dönmeyecektir.

UPS size 200 doların üzerinde bir rakam sunacaktır. Kargoyu UPS ile değil PTT ile göndermelisiniz ki masraflarınız en az seviyede olsun (bölgeye göre değişir net rakam 60-80 tl arasında tutacaktır). Zira ürünün dönerken gümrüğe takılma riski var. RMA için belirlenen tutar üzerinden %18 gümrük vergisi ödeyebileceğinizi de hesaba katacak olursak PTT ile gönderim yapmak en makul seçenektir.
  • Amazondan alınan evga powerlar garantili oluyor mu olursa kaç yıl garantililer? Ve ürün kayıt etme durumu var mı powerlarda?

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.