Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Return Shipping Method: UPS Ground
    Yazıyor gönderdikleri mailde hocam Ptt sıkıntı çıkarmaz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Amazondan alınan evga powerlar garantili oluyor mu olursa kaç yıl garantililer? Ve ürün kayıt etme durumu var mı powerlarda?

TR içi garanti için ürünün Türkiye'den alınmış olması gerekiyor aksi halde ithalatçı firma ilgilenmiyor. Global garanti içinse ürünü nereden aldığınızın önemi yok. Elinizde faturasının olması ve bununla beraber ürünün kaydedilmesi garantinin geçerli olması için yeterlidir. Bu adımlar ilk mesajdaki soru cevap ve rehber kısmında anlatılıyor oraya bakmanızda fayda var.

Garanti süresi ise modelden modele göre değişen bir durumdur. Ekran kartlarında standart süre 3 yıldır ilk 90 gün boyunca extra para ödeyerek 5 yıla ya da 10 yıla kadar uzatılabilir. Güç kaynaklarındaysa 2-3-5-7-10 yıllık garanti süreçleri mevcuttur bu modelden modele göre değişir. Ürün sayfası üzerinden Warranty sekmesine bakarak sahip olduğunuz modelin kaç yıl garantili olduğunu görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Necatiisil

Return Shipping Method: UPS Ground
    Yazıyor gönderdikleri mailde hocam Ptt sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Ürünün EVGA tarafına takip numaralı şekilde gönderilmesi yeterlidir, ödemeyi siz yapacağınız için dilediğiniz firmayı seçebilirsiniz. Onlar tarafından değişim yapıldıktan sonraysa ürün size ücretsiz şekilde UPS kargoyla en hızlı seçenek kullanılarak gönderilecektir. (1 sonraki gün Türkiye'ye giriş yapar ürün.)
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 2.el Evga 650W P2 aldım bu güç kaynağı arızalı çıkarsa EVGA kargo parasını falan karşılıyor mu yurt dışına gönderimler pahalı oluyor diyorlar.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hayır firmalar sizin RMA amacıyla onlara yapacağınız kargo ücretini karşılamaz. Eğer ürün onlar üzerinden alınmışsa ilk 30 gün içerisindeki arızalarda bu ücreti karşılarlar bunun dışında bu ücretten alıcı sorumludur.
    Hocam kargo ücretide pahalı oluyor diyorlar. İnşallah bir arıza çıkarmaz.
  • PTT Kargo ile gönderim yaptığınızda psu için 80-100 tl dolaylarında bir rakam ortaya çıkacaktır. (Modele göre ağırlık ve boyut değiştiği için net tutarı ölçü ve ağırlık bilgilerini buraya girerek görebilirsiniz...)

http://ptt.gov.tr/ptt/#ptt_gonderi_ucreti_ogrenme

Yurtdışı Hizmetler/International Services

sekmesinden

PTT Koli

Seçeneğine tıklayıp

Ülke olarak Almanya'yı seçip

Ürüne ait boyut ve ağırlık bilgileri girin, sonrasında alt tarafta gönderim ücretini göreceksiniz.

• Arkadaşlar ben ekran kartımı sattım bugün şimdi merak ettiğim bir husus var.

Anladığım kadarıyla ya kartımı kaydettiğim evga üyeliğimi kartı sattığım arkadaşa devretmem gerekiyor yada benim hesabıma kaydettiğim kartı sileceğim ve o knedi hesap açıp kendisi yeniden kaydedecek. Ancak evga diyorki eğer ürünü silersem birdaha ekleyemeyeceğim. Peki sadece benmi tekrar ekleyemiyorum yoksa o ürünü başka hiçkimse mi ekleyemiyor? Saygılar.

Sonuç: Evga'dan cevap geldi. "Hesabından kaldırabilirsin ama yapmak zorunda değilsin. Yeni sahibi kaydedebilir ve garantinin kalan süresini kullanabilir" Bilgilerinize sunulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64EE39165 -- 15 Nisan 2017; 18:14:39 >
  • Ekran kartım için rma açtım kabul edildi şuan kargo aşamasındayım fakat buradaki ptt gönderemeyiz içinde ne olduğuna dair bakanlıktan belge getir falan dediler. Böyle bir şeyler karşılaian oldumu?

• ürünü paketlemeden ptt'ye git orada kutuyu aç göster içinde ne olduğunu görsünler sonra orada paketlenir aksi halde yurtiçi gönderileri bile kabul etmeyebilirler işine yarar umarım
  • Sağolun deneyeceğim.
  • Bugün ptt kocaelide bulunan dağıtım ve toplama merkezine kutu açık bir şekilde gidip gösterdim içerisindekileri ve sonunda kabul ettiler. İlçemde bulunan ptt şubesindeki adam bana belki içinde bilgi kaçıracaksın vs. demişti gülünç bir durum.
  • merhaba

750 watt psu yandı. rma açtılar. fakat kutu ve ekstra kablolarla kargo çok büyüyor. sadece psu'nun kendisini göndersem sıkıntı olur mu acaba?

rma şu durumda:

RMA Number: Pending Approval

RMA Received: Pending

Shipped From EVGA: Pending

signature required: False

Shipping Out Option Selected: Ground

Part Number Out: Pending

Status: Pending

Next Step: Awaiting Approval

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGhost -- 7 Şubat 2017; 11:46:36 >
  • RedGhost kullanıcısına yanıt
    Ekran kartımı gönderdim bildiğim kadarıyla ürünlerin yanında ekstra hiçbirşey istemiyorlar hatta orjinal kutusuyla bile göndermeyin çünkü anlatım videosunda geri verilmeyebilir diyor.

• RedGhost kullanıcısına yanıt
    mail at en doğru güncel bilgiyi onlar verir

• Bazen birebir değişim RMA stoğundaki ürünlerle olur bu şekilde olunca da kutu içeriğine sahip olamazsınız. Bu yüzden EVGA RMA için sadece ürünün kendisini ister, kutusunu ve içeriğini önemsemez. Bu yüzden gönderim yaparken bunları göndermemeniz gerekir.
  • Merhaba EVGA ekran kart garanti süresi bittiyor garanti uzatmak istiyorum yardımcı olursan sevırım tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deafs -- 7 Şubat 2017; 23:44:53 >
  • Deafs kullanıcısına yanıt
    Evga ürünlerin garantileri sadece satın aldıktan ve kayıt yaptıktan sonraki 90 gün içerisinde yapılır sonrasında extra garanti satın almak mümkün değildir.
    hocam doğru söylüyorsun teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.