Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eski kartımı da bu gün yeni sahibine gönderdim...iki tarafada hayırlı olsun...
    resimlerini ilerleyen saatlerinde ekliycem...
  • 970 FTW lerdekki cw durumunu bir bilsem direk eu.evga dan sipariş geçicem. Gelince coil whine ile karşılaşırsam pişman olucam bu sefer. En son aldığım Gigabyte 970 g1 ide iade ettim.
  • @snop02
    hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullan.

@Emrullah.
    hayırlı olsun hocam ürünlerin.
    Amazon'da GTX 970 FTW tükenmiş yine, stoku sen erittin demek.
    PSU nasıl çalışıyor mu?
  • Merhaba bende yakın zamanda amazondan evga gtx 970 sc acx 2 sipariş gecicem ama onlarda cw durumu nasıl ? bir bilginiz varmı ?
  • ftw nin diger modellere göre farkı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@snop02
    hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullan.

@Emrullah.
    hayırlı olsun hocam ürünlerin.
    Amazon'da GTX 970 FTW tükenmiş yine, stoku sen erittin demek.
    PSU nasıl çalışıyor mu?

Hocam son 2 yazdı stokta alelacele nasıl aldım anlatamam daha sistem tam hazır değil işlemci, soğutucu, monitör ve hard Disk kaldı. Anakart da yolda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CW şu an için marka model fark etmeksizin 970 serisinde mevcut. Söz konusu ürünün incelemesini yaptım. Bu konuyu kirletmemek adına daha ayrıntıya girmeyeyim; ama imzamdan ulaşıp bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 3 Aralık 2014; 18:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

Hocam son 2 yazdı stokta alelacele nasıl aldım anlatamam daha sistem tam hazır değil işlemci, soğutucu, monitör ve hard Disk kaldı. Anakart da yolda.

inanırım valla, gerçi EVGA EU'da hala stokta kaç gündür. oradan da alabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Orijinalden alıntı: Emrullah.

inanırım valla, gerçi EVGA EU'da hala stokta kaç gündür. oradan da alabilirdin.

Böyle daha ucuz ve hızlı oldu. Başka kredi kartı ile aldım. Paypal filan uğraşamazdım

• bugün kartıma kavuştum hayırlısıyla...
    kart ufak gibi görünüyor ama sizi şaşırtabilir (sapphire 7970 vapor-x ile aynı boyda fakat daha enli ve ağır)
    Parçalar statik poşet ile geliyor(2x8 pin psu dönüştürücü ve dvı-vga dönüştürücü ile)
    kart diğer markalar gibi çok gösterişli değil gibi ama sade ve gücünü hissettiriyor (şahsi görüşüm ve böylesini tercih ederim)
    !!!DİKKAT!!!Montaj yaparken hdmı plastik koruyucularını çıkartın ki montajdan sonra kasanın arkasından çıkartamayabilirsiniz (2.kere sök-tak zorunda kalabilirsiniz)
    kart çalıştıktan sonra yan taraftaki marka ve seri amblemleri beyaz ledli pencereli kasalarda güzel duruyor...
    pc yi çalıştırdıktan sonra e.kartının fanları çalışmıyorsa şaşırmayın oto olarak 80 derecede çalışmak için ayarlı geliyor...EVGA PrecisionX 16 indirerek e.kartının kontrolünü görüp ayarlayabilirsiniz...
    Gelelim herkesin aklındaki soruya, coil whine; fanları ancak 3500dv/dk %100 konumuna aldıktın sonra bile sadece devrini alırken biraz ses yapar gibi oluyor 2-3 sn ama devrini aldıktan sonra sadece rüzgar hışırtısı var.
    Yani abartılan kadar veya youtube deki gibi kesinlikle yok.
    Coil whine yok bana göre(ses göreceli kavramdır kişiden kişiye değişir...Benim kasanın 200mm üst fanı e.kartına göre daha fazla ses yapıyor yada ben bundan dolayı şanslıyım)

ÜNSPED sizinle temasa geçtikten sonra 3-4 gün içinde işlemleri sonuçlandırıp kargonuzu teslim ediyor
    yetki belgesini fax ile de gönderebilirsiniz

• sahafiec kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim hocam sağol
  • kartın maaşallahı var, CW de olmadığına göre muradına kavuştun hocam.
    kartı kayıt ettin mi EVGA'ya, 5 yıl garanti için temasa geçtin mi?
    ayrıca oyun kodu için baş vurdun mu?
    Günaydın arkadaşlar halen soruma cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim bu evgadaki acx 2,0 ftw ne oluyor evga gtx 970 sc acx 2,0 dan farkı ne ?
  • FTW modeli EVGA'da GTX 970'lerin en üst modeli hocam, diğerlerine göre biraz daha yüksek saat hızı ve daha gelişmiş soğutucuya sahip.
    İşin kötüsü amazonda bu modelin tr ye gönderimi yok sc acx 2,0ın gönderimi var bu modeli alsam çok şey kaybetmiş olurmuyum ?
  • dün baktığımda Amazon'a FTW modelinin 5 aralıkta stoklara gireceği yazıyordu.
    diğer taraftan EVGA EU'da ürün hala stokta oradan hemen alabilirsin, ödeme sadece PayPal ile mümkün.

modeller arasında uçurum fark yok, zaten bu fiyatlarından da belli.
    hepsi işini görür, ben şahsen FTW'ye biraz daha fazla ödemeye değer diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Aralık 2014; 10:40:09 >

• farkli bsy sormak istiyorum urunu satin alip adres olarak almanyadan bi tanidigin adresini verdim diyelim kendisi kargolayip hediye diye gonderse yinede gumrukten vergi oduyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Arslan

İşin kötüsü amazonda bu modelin tr ye gönderimi yok sc acx 2,0ın gönderimi var bu modeli alsam çok şey kaybetmiş olurmuyum ?

Olmazsin, ben aldim, cok memnunum kartimdan.

Ama simdi alsam amazondan degil evga dan alirim cunku evgadan alinca hem free backplate hem de 5 yil garanti veriyordu ben aldigimda. Tabi simdi tekrar bakmak gerekir.

Amazondan 1 haftada elinde oluyor ve kayit ettirdiginde her turlu sorun icin evga avrupa destek veriyor. Bende mesela siyah ekran ve kilitlenme oluyordu, hemen alalim karti dediler.ama sorun anakarttaymis bios update yapinca cozuldu.

• @nosfecagri
    backplate promosyonu bitti hocam, 5 yıl garanti promosyonu aralık sonuna kadar devam ediyor.

@xtreme28
    ödüyorsun hocam, hatta o şekilde sana daha pahalıya mal olacak kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Aralık 2014; 10:56:42 >
  • Merhaba amazondan birkaç malzeme daha alacam ve karta 3 taksit olayı var ondan dolayı birde evgan alırsam gümrük bedelinide nakit ödemem gerekecek ondan dolayı amazonu tercih edeyim diyorum fre backplate hakkında bir bilgim ok :( onun ne faydası var ?

@sahafiec o zaman tfw bekleyeyim ;)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.