Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş vericem şimdi ama siteye login olamıyorum hata veriyor :S
  • An itibari ile siparişi vermiş bulunmaktayım. Konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Evga'dan yeni ürün alan ve affiliate kodu girmeyen var ise benim kod ile kaydedebilir mi acaba? 750 W güç kaynağını alacağım gümrük vergisine takılmaması için kullanıcam. Bende aldığım bu ekran kartını kaydederken veren arkadaşın kodunu yazıcam. İlgilenen arkadaş özelden ulaşabilir.
  • Bilgilenmek amacıyla tek tek bütün mesajları okudum Bende şimdi EVGA 970 FTW siparişini verdim,bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

Bakalım inşallah sorunsuz bir süre içersinde elime ulaşır,vergi ile beraber toplamda 1.020-1050 arasında bir fiyat ile elime geçecek sanırım

Size sormak istediğim şey ise bu 5 senelik garanti kapsamı banada uygulanacak mı ? Bunun için bir mail atmam gerekiyorsa acaba ne yazmam gerektiğini rica etsem söyleyebilir misiniz?

Ayrıca önceden backplate kampanyası mevcuttu fakat o zamanlar bu FTW stoklara girmemişti diye hatırlıyorum.Bunu bir sebep olarak gösterip backplate vermelerini sizce sağlayabilirmiyiz?

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 28 Kasım 2014; 19:33:28 >

• PayPal'da Advantage kredi kartı ilgili bir sıkıntı var sanırım [son siber saldırının bir getirisi diye düşünüyorum].
    Satın alma ekranında api hatası alıyorum
    PayPal'a mail attım yarın nasıl bir cevap verecekler ve ne ile karşılaşacağım merakla bekliyorum... Hayırlısı
  • Ben de bugün siparişi verdim. Ücretsiz kargo ve 10 dolar promosyon ile 438,39 $ tuttu. Türk Lirası ile kargo, vergi dahil 985 TL'ye satın aldım.

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saligia -- 28 Kasım 2014; 23:32:28 >
  • nasıl ücretsiz kargo oluyor türkiyeye ?
  • Ben de GTX970 FTW modelini düşünüyorum ama elimdeki MSI GTX560Ti Hawk'u kaça satarım bilemiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetunali

PayPal'da Advantage kredi kartı ilgili bir sıkıntı var sanırım [son siber saldırının bir getirisi diye düşünüyorum].
    Satın alma ekranında api hatası alıyorum
    PayPal'a mail attım yarın nasıl bir cevap verecekler ve ne ile karşılaşacağım merakla bekliyorum... Hayırlısı

HSBC Mail Order'ları kapattı. Ben de Amazon'da 3 kere red yedim. Sonra Bonus ile çektim. Sanal kart oluştur onunla çekmeyi dene.Eğer yine olmazsa mail order açtırısrın, sonra kapattır ama.
  • Beyler 970'i nereden alsam bulamıyorum Bonus var bende onla yurt dışından alıp sonra bankadan taksit yaptıramazsam biraz yorar cebimi bu ay.

Herkes neden yurtdışına yöneldi aşağıdakini Amazon'dan almaya kıyasla çok mu mantıksız bir bilen yardımcı olabilir mi?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6760
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Beyler 970'i nereden alsam bulamıyorum Bonus var bende onla yurt dışından alıp sonra bankadan taksit yaptıramazsam biraz yorar cebimi bu ay.

Herkes neden yurtdışına yöneldi aşağıdakini Amazon'dan almaya kıyasla çok mu mantıksız bir bilen yardımcı olabilir mi?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6760

Fiyatlar henüz düştü. İlk başta 1350 TL den başlıyordu o yüzden yöneldiler.

Ayrıca bu ürün 900-920 TL geliyor sanırım yurt dışından. Fakat stok yok. Biraz OC li versiyonu 950 TL civarına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

HSBC Mail Order'ları kapattı. Ben de Amazon'da 3 kere red yedim. Sonra Bonus ile çektim. Sanal kart oluştur onunla çekmeyi dene.Eğer yine olmazsa mail order açtırısrın, sonra kapattır ama.

Maalesef PayPal sanal kart tanımlamasını (HSBC) "Maalesef bu kartı ekleyemiyoruz. Lütfen hesabınıza farklı bir kart eklemeyi deneyin." diyerek reddediyor..
    Mail Order açtırma konusunda bilgi vermen mümkün müdür??
  • thetunali kullanıcısına yanıt
    Az evvel PayPal Müşteri Hizmetlerinden aradılar.
    Bankanın mevcut elimizde olan Advantage Kredi Kartlarının CCV kodlarını kullandırmadığını ancak bankadan yeni bir Kredi Kartı çıkartılırsa sıkıntısız olarak kullanılabileceğini, ayrıca tanımlama yapmaya çalıştığım Sanal Kredi Kart içinde 1 dolarlık provizyon bedeline bankanın izin vermediğini belirttiler. Tekrar bankayla konuşmaktan başka çare yok gibi görünüyor.

Aynı sorunu yaşayan yada yaşayacak arkadaşlar için bir bilgilendirme olsun..
  • Dün siparişi geçmeme rağmen halen Order Status: Pending Verification Your order has not shipped Tracking Number: YOK

Keşke bu ürünün sürecinide yazsaydınız,kaç günde gelecek acaba. 1 gün oldu daha onaylanmadı bile siparişim,parasını kartımdan çekmelerine rağmen.

Yukarıda görmediniz sanırım bu 5 senelik garanti kapsamı banada uygulanacak mı ? Bunun için bir mail atmam gerekiyorsa acaba ne yazmam gerektiğini rica etsem söyleyebilir misiniz?

Ayrıca önceden backplate kampanyası mevcuttu fakat o zamanlar bu FTW stoklara girmemişti diye hatırlıyorum.Bunu bir sebep olarak gösterip backplate vermelerini sizce sağlayabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 29 Kasım 2014; 16:53:48 >
  • Güzel
  • @kukabay
    ben bildiklerimi yazayım hocam, gerisini Nessarien arkadaşımız tamamlar.

- backplate olayı imkansız gibi bir şey, süresi doldu o kampanyanın. keşke kartı alırken bir adet sipariş verseydin.

- eğer hala "Order Status: Pending Verification" görünüyorsa büyük ihtimalde EVGA EU değil EVGA US sitesinden bakıyorsundur.
    iki site arasında tutarsızlıklar olabiliyor, bu durumda doğru olan EVGA EU'da yazanlardır.
    tarayıcı adresinde yazanlar şu şekilde olması lazım doğru bilgiler için:http://eu.evga.com/support/myOrders.asp?type=complete
    eğer bu tarz bir şey görüyorsan yanlış yerdesin:http://www.evga.com/Support/myOrders.asp?type=complete
    bu yanıltıcı durum kafa karıştırıyor ve umarım yakında EVGA buna bir çözüm bulur.

- siparişin büyük ihtimal Türkiye'ye ulaşmıştır bile, pazartesi gümrük işlemleri ile geçer ve salı-çarşamba elinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Kasım 2014; 18:32:30 >

• Dayanamadım ve GTX970 FTW aldım, kart gelmeden register edebilir miyim acaba. Şu oyun hediyesini seçmek için soruyorum.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun backplate o kadar gerekli değildi zaten,yararlanabiliyorsam alayım diye düşünmüştüm.O an aklıma gelmedi de zaten sonrada uğraşmadım

Evet,site otomatik US olarak açıldığından dediğin gibiymiş.Şimdi '' Waiting to Process '' yazıyor.Halen Your order has not shipped demekte herhangi bir takip numarasıda vermemiş

İnşallah,süre zarfından sıkıntım yok yeter ki sorunsuz bir şekilde gelsin ve umarım CW seviyesi düşük bir ürün gelir.Teşekkür ederim bilgilendirdin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukabay -- 29 Kasım 2014; 19:31:45 >

• kukabay kullanıcısına yanıt
    Cevaplanmayan tek sorunuz kalmış gibi gözükmekte. Tekrar alıntı yapayım arka sayfadaki ve bu sayfanın en tepesindeki mesajımdan.

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Aslında kargolandıktan hemen sonra anlık olarak sisteme bilgisini girer fakat bizimle ilgili özel bir durum var bu aralar.

Arka sayfada belirtmiştim sebebini, alıntı yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Vergi düşümünü sağlamak için Almanya ile bizim ülkemizin gümrüğü arasında Evga tarafından yapılan bir işlem var. Beyan sağlansa bile bunu sisteme işlemelere gerekiyor ki bizim gümrük memurları bu ürünlerin fiyatına Evga üzerinden bakınca vergi düşümü olmayan fiyat üzerinden gümrük vergisini hesaplamasın.

Bu normalde dijital yolla hızlıca yapılan bir işlemdi fakat bizim ülkemizden kaynaklı bir sıkıntı olduğu için geçen haftadan itibaren bu işlem dijital yolla yapılamamakta. FAX yoluyla bu işlemler yapılmak zorunda bu sıkıntı giderilene kadar. Bu da yazışma ve bekleme sürecini ortaya çıkartıyor. Bu yüzden bazı ürünlerde ''Your order has shipped'' mesajını görseniz bile evraklara onay gelmediği için takip kodunu göremezsiniz çünkü bu ürünler çıkışa hazır olsa bile UPS'e teslim edilmemiştir. Onay ve bekleme süreci 2-4 gün arasında değişebilecek. Onay gelip ürün UPS'e teslim edildiğinde takip numarası oraya eklenecektir.

Normalde ürün alındıktan sonraki gün gönderim yapılmaktaydı fakat bu aralar hala giderilemeyen bir gümrük sorunu var ve bu gönderimleri biraz aksatıyor.

• Nessarien kullanıcısına yanıt
    evet hocam benim kart İstanbul a gelmiş yetki belgesini doldurup fax yoluyla gönderdim
  • @mericgenc
    maalesef kart gelmeden kayıt etmek mümkün değil zira kayıt için kartın seri numarası gerekli (ürün kodu değil).
    kartın seri numarası her kartın kutusunda ve PCB'nin arkasında bir stikerde yazıyor.
    dolayısıyla seri numarasını kullanarak kayıt etmek için kart elinizde olması gerekiyor.

@kukabay
    siparişi saat kaçta verdin hocam?
    CW'den o kadar korkmaya gerek yok, henüz bu modelde gerçekten rahatsız edici seviyede CW olduğunu hiç okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 30 Kasım 2014; 8:31:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.