Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eu.evga kargo takip kodunu biraz geç mi yansıtıyor sisteme?
  • Kobaruon kullanıcısına yanıt
    Aslında kargolandıktan hemen sonra anlık olarak sisteme bilgisini girer fakat bizimle ilgili özel bir durum var bu aralar.

Arka sayfada belirtmiştim sebebini, alıntı yapıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Vergi düşümünü sağlamak için Almanya ile bizim ülkemizin gümrüğü arasında Evga tarafından yapılan bir işlem var. Beyan sağlansa bile bunu sisteme işlemelere gerekiyor ki bizim gümrük memurları bu ürünlerin fiyatına Evga üzerinden bakınca vergi düşümü olmayan fiyat üzerinden gümrük vergisini hesaplamasın.

Bu normalde dijital yolla hızlıca yapılan bir işlemdi fakat bizim ülkemizden kaynaklı bir sıkıntı olduğu için geçen haftadan itibaren bu işlem dijital yolla yapılamamakta. FAX yoluyla bu işlemler yapılmak zorunda bu sıkıntı giderilene kadar. Bu da yazışma ve bekleme sürecini ortaya çıkartıyor. Bu yüzden bazı ürünlerde ''Your order has shipped'' mesajını görseniz bile evraklara onay gelmediği için takip kodunu göremezsiniz çünkü bu ürünler çıkışa hazır olsa bile UPS'e teslim edilmemiştir. Onay ve bekleme süreci 2-4 gün arasında değişebilecek. Onay gelip ürün UPS'e teslim edildiğinde takip numarası oraya eklenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ekran kartım geldi, kayıt oldum ancak çok enteresan ücretsiz 5 yıl extended warranty demesine rağmen, bana 3 yıl garanti verdi, 5 yıl için ekstra ücret istedi. "My Products" kısmında da 3 yıl görüyorum garantiyi. Yakın zamanda kayıt olan oldu mu? Bu kampanyadaki tüm şartları sağlıyorum ben ama yinede bu şekilde.

Bahsettiğim cevap geldiği için paylaşayım dedim. Bu cevap kesin bir ifadeye sahip olmakla beraber şansınızı denemeyeceğiniz anlamına gelmiyor; bunu da baştan belirteyim. Durumu belirtip talepte bulunursanız geri çevireceklerini sanmıyorum.

"Hello,

both of the promotions are only valid for special regions. The 5y warranty promo for example only for Denmark, Finland, France, Germany, Netherlands, Norway, Sweden, and United Kingdom.http://eu.evga.com/articles/00877/EVGA-GeForce-GTX-980-970-FREE-5-Years-Warranty/
    So in this case the 5y of warranty are a "goodwill" of us to show you that we do also care about customers outside of the mentioned regions.

Regards,
    "

• Bende paypal dan ödeme tamamlandı ama profilimde ürün yok. 4 gün oldu az önce çeviri ile pm attım bekliyorum
  • sipariş durumu nedir hocam? (Support > Order History den bakabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Kasım 2014; 8:09:50 >
  • 970 ile 980 arasinda cok fark varmi fiyat farkina degermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    işlem tamamdır hocam
    Müşteri memnuniyeti olarak adamlar boşuna 1 numara değil walla. 1.5 saatte işlemi sonlandırdılar.Bayağı ilgililer yani
    Benim asus rampage iv extreme anakart yandı servisi 3 saate yakın aradım anca görüşebildim

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Ekran kartım geldi, kayıt oldum ancak çok enteresan ücretsiz 5 yıl extended warranty demesine rağmen, bana 3 yıl garanti verdi, 5 yıl için ekstra ücret istedi. "My Products" kısmında da 3 yıl görüyorum garantiyi. Yakın zamanda kayıt olan oldu mu? Bu kampanyadaki tüm şartları sağlıyorum ben ama yinede bu şekilde.

Bahsettiğim cevap geldiği için paylaşayım dedim. Bu cevap kesin bir ifadeye sahip olmakla beraber şansınızı denemeyeceğiniz anlamına gelmiyor; bunu da baştan belirteyim. Durumu belirtip talepte bulunursanız geri çevireceklerini sanmıyorum.

"Hello,

both of the promotions are only valid for special regions. The 5y warranty promo for example only for Denmark, Finland, France, Germany, Netherlands, Norway, Sweden, and United Kingdom.http://eu.evga.com/articles/00877/EVGA-GeForce-GTX-980-970-FREE-5-Years-Warranty/
    So in this case the 5y of warranty are a "goodwill" of us to show you that we do also care about customers outside of the mentioned regions.

Regards,
    "

Siz nerden aldınız, ne yazdınız bilmiyorumda, ben kartı bu siteden aldığımı, kayıt olduğumu ancak ana sayfada reklamı olmasına rağmen 5 yıl ekstra garanti hizmeti için para istendiğini, garantinin geçerli olduğu ülkelerin beni bağlamadığını, benim alışverişi direk evga nın resmi avrupa sitesinden yaptığımı, garanti hizmetini de burdan da olsa 5 yıl almanın hakkım olduğunu yazdım. Özür dileyerek garantimi 5 yıla çıkardıklarını ileten mail attılar, baktım şimdi, hakkaten olmuş...

• amazonda stoklara gelmiş 970 ama sanki fazla hesaplıyor gümrük parasını... ?
    470 dolar - 1.043TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 26 Kasım 2014; 1:25:35 >
  • sky__walker, bir önceki mesajınıza istinaden cevap atmıştım. Okumamışsınız galiba. Neyse hallolmasına sevindim.

Yacatisma, 380 doların % 19'unu alarak hesaplamış. Bir problem yok.
  • TR'de diğer markalar ile arasında ne kadar fiyat farkı oluyor.
  • Şuana kadar çok fantastik soru gördüm ama ilk sayfada bir örnek mevcut, TR fiyatlarına da satıcıları açıp bakmak mümkün. Bu denli armut piş ağzıma düş tarzı sorular sormasak keşke...
  • Evga EU shop da 980 Classified için Backplate yok. Bunu nasıl sipariş vereceğiz. US shop a koymuşlar EU olanda yok.
  • beklemekten başka çare yok...
    Amerika sitesinden alayım dedim adres bilgilerini tamamlayıp ödeme sayfasına geçemiyorsun
    sadece Meksika-kanada-abd seçebiliyorsun
  • backplate'i doğrudan EVGA'dan almak şart değil hocam, onu Amazon tarzı hangi siteden bulursan al gitsin.
    nasıl olsa 20$/20€ civarında bir fiyatı var.

bu arada sizin Classified geldi mi?

bukadar çok bekleyeni varken EVGA EU'da bukadar uzun süre stokta olmasına şaşırdım doğrusu.
    hala stokta görünüyor, yüklü bir stok yapmışlar anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 27 Kasım 2014; 7:30:43 >
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam gelmedi. 2 gündür tamamlandı diyor ama takip no yok
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99815688

Burada söyledim sebebini, gözden kaçırdıysanız bakabilirsiniz.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gümrük sorunundan haberim var.Arkadaş sorduğu için bilgilendirdim
  • hic usenmeden butun postlari okudum ilk zamanlar baltalamaya calisanlarda olmus neyseki bakti olmuyor cekilmis kenara izleme moduna gecmis olacak ki urunlerin fiyatlarinida gorunce sizide eşhefle kiniyorum tesvik ediyorsunuz aklinda olmayanin bile kanina girecek bir sistem, uygulama ve net geri donus

saka bir yana emeginize saglik cok faydali bilgiler mevcut bi an bende patlat bi yeni ekran karti gitsin ama dur durumlar musait deil suan dedim birde benim gibi suanlik durumu musait olmayan arkadaslar icin taksit olayi olsaymis yemede yaninda yat bu ulkedeki fahis fiyatlardaki saticilara bel baglamanmamasi gerektigini, bu konuya giren kullanici ogrenmis olurdu

bilgiler ve yardimlarin icin tskler ilerleyen zamanda ugrayacagim ilk magaza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende senin gibi patlat bi ekran kartı dedim sitede 980 stoklarda vardı onu aldım.Aklımdan 970 ftw 2-3 sli geçiyordu ama power i değiştirmem gerekirdi.Şimdi 980x2 sli hedef yakında kanıma girdi aldım..
    Kullandığım e.kartı işimi görüyordu ama....burada fotoları var: http://www.sanalpazar.com/Sapphire-Hd-7970-3gb-384-Bit-Vapor-x__isp35824503
    taksit olayı;paypaldan ödedikten sonra bankanla irtibata geçip +9 taksit yapabilirsin...
    Paypaldan alırken de kur ayarını bankanın kurunu ayarlamayı unutmayın enaz %5 fark eder(meblah yükselince çok fark eder)
    ALACAK ARKADAŞLARA HATIRLATMA OLSUN....
    ayrıca VATAN da alt modeli 2120 civarı ve 2 yıl garanti. burada bir arkadaş 5 yıl garanti kapsamına aldırmış bende kart gelsin 5 YIL istiycem (bilgilendirmesi için ayrıca teşekkür ederim kendisine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 27 Kasım 2014; 14:09:35 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.