Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
117.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki tıklık işi var al gelsin nedir yani. Hep beklerim beklerim ile olmaz biraz da hamle yap önden al bakalım
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Ben daha çıktığını yeni öğrendim sen almışsın bile şaka bir yana, senin kart bi gelsin. Bana da alırız belki. Niyetim var. Malum sistem yeniledik.
    670 yeterli gelse de düşünmüyor değilim.
    Alım noktasında konuşuruz yeniden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Elbette linkini atarım sana, karar verip niyetlendikten sonra gerisi kolay iş.

Eyvallah
  • bende gtx 980 i aldım hayırlısıyla
    Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu
  • o her hangi bir 980 değil hocam, iyi bak, Classified yazıyor - ona göre.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
  • Ekran kartım geldi, kayıt oldum ancak çok enteresan ücretsiz 5 yıl extended warranty demesine rağmen, bana 3 yıl garanti verdi, 5 yıl için ekstra ücret istedi. "My Products" kısmında da 3 yıl görüyorum garantiyi. Yakın zamanda kayıt olan oldu mu? Bu kampanyadaki tüm şartları sağlıyorum ben ama yinede bu şekilde.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    5 yıllık garantiyi aldım; ancak bu durum istisna olabilir. Nitekim ben backplate kampanyası için e-posta atmıştım; aynı zamanda garanti olayını nasıl yapacağımı sormuştum. Bana gelen cevap şöyle; kalın yazdığım yere dikkat:

" Hello,

We do run at different times different promotions, mostly promotions are limited to a special regions. Because you have purchased the product at the EVGA Online Store we are happy to offer an exception on the warranty promotion, we have added 5 years of warranty to your account for the card but we can not offer the backplate promo for your region. "

Bana sanki backplate olayı yüzünden özür niteliğinde bir işlem yapmışlar gibi geldi. Sonuç olarak 5 yıl garanti kampanyası da -şartları taşımamıza rağmen- TR için geçerli olmayabilir. E-posta atıp net bilgi istedim; cevap geldiğinde paylaşırım.

• GTX 970 Classified söz konusu mu ? Tam FTW alma arifesindeyken kafa karıştırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Aslında daha önce gelecekti de bir arkadaşın kartında sıkıntı vardı ona RMA yaptırdım o yüzden extra kargo oluşmasın diye de aynı anda yollanmasını istedim. Normalde hafta başında elimde olurdu bekleme yaptırmasaydım ama RMA işleminin bitmesini bekledim. Muhtemelen pazartesi-salı günü gibi ulaşır.

Yok bu defa bir tane aldım abisi (980TI) çıkınca SLI yaparız.

980 Classified gelince Kingpin satılığa mı çıkacak hocam
  • oTToTTo kullanıcısına yanıt
    O nerden çıktı şimdi ?

quote:

To be honest there is no 970 Classified in the works right now. Will it come in the future? Impossible to say for sure but as of right now there are no plans for it.

Jacob'ın da daha önce söylediği gibi yapımı planlanan bir 970 Classified yok gelmesi de pek muhtemel değil. 970 FTW, Evga için 970 serisinin en üst modeli olarak kalacaktır.

@sky__walker

Evga üzerinden ticket açıp durumu belirtirsen gerekli işlemi yapıp 5 yıl garantiyi eklerler.
  • Şu Evga dan aldığım hizmeti Türkiye'deki başka hiçbir yerden almadığımı söyleyebilirim.Kartta problem dahi çıksa Türkiyede garantisi geçse bile ben yurtdışına göndereceğim. Adamlar son derece profesyonel ve gerçekten müşteri odaklı, sizin sorununuzu çözmeye çalıştıklarını biliyorsunuz.

Birkaç resim çektim, kart çok kalite gerçekten..

• amazondan almak istiyorum kartı fakat türkiyeye gönderim yok diyor, problem nedir acaba ?
  • Amazon çatısı altında satış yapan bir çok firma var, bunların hepsi her bölgeye gönderim yapmıyor.
    ilanları dikkatli incelemek gerek bu yönden.
    seçtiğiniz ürünün stok durumunun hemen altında kim tarafından satıldığı yazar.
    Türkiye'ye gönderim ve güvenlik açısından "Ships from and sold by Amazon.com" ibaresi olmasına dikkat etmekte fayda var.
    bu ibare sipariş verme ve ödeme aşamasında "Sold by: Amazon Export Sales, Inc." olarak görünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 24 Kasım 2014; 7:28:13 >
  • Yacatisma kullanıcısına yanıt
    Bu kartın Türkiye'ye gönderimi var toplam herşey dahil 700 dolara geliyor;

http://www.amazon.com/gp/product/B00NT9UT3M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 24 Kasım 2014; 8:33:59 >
  • Ekran kartimiz geldi taktik ufakctefek puruzler cikti duzelttik pufur pufur calisiyor masallah.

Simdi de seytan diyor ki bir anakart mi yapistirsam?

Bilgisayar tamamen sifirlanmis olacak bunu da yaparsam... 2500K da aslinda o kadar basarili ki beni birakma diyor ama acaba ileride degistirecegime simdi hala piyasasi varken mi satip degistirsem?

Sorular sorular...

• quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

http://www.amazon.com/gp/product/B00NT9UT3M/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

maalesef bütçemi fazlasıyla aşıyor o kart. neden 970i göndermiyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

maalesef bütçemi fazlasıyla aşıyor o kart. neden 970i göndermiyorlar anlamadım.

Evet şu anda sadece MSI ve GIGABYTE yollanıyor.

• Stoklarda yoktur muhtemelen

Seller sekmesine girip Filtreleme seçeneğinden Amazon.com yapılınca 970 çıkmıyor şuan için, 980 ise mevcut.

Bir süre sonra yeniden denenebilir ya da Evga EU Store üzerinden alınabilir.
  • 1 aydır Psu ve anakart için bekliyorum, hala yok.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.