Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
116.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Nessairen bir şey soracağım. Bu ürünlerin garanti olayı nasıl oluyor? Mesela Evga veya Amazon'dan aldım. Herhangi bir garanti farkı oluyor mu? Türkiye'de geçerli mi? Ayrıca bu uygulama sadece Evga'da mı geçerli? Mesela ben Corsair kasa, ram almak istiyorum. Herhangi bir sorun çıkar mı, garantisi nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evganin sitesinde sepete ekleyip odemek istedigimizde sadece kartin fiyati arti shiping bedeli cikiyor gumruk vs yazmiyor o detayi nasil gorebiliriz?

• göremezsiniz zira onun Evga ile alakası yok, onu sonra girişte UPS hallediyor ve size bildiriyor.
  • Hayırlısı

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda da belirtildiği üzere bu amazon başta olmak üzere birkaç sitede yer alan bir uygulamadır, standart değildir. O yüzden o parayı ödeme ekranında amazon'a ödemek yerine ürün Türkiye'ye giriş yapıp UPS sizden gümrük işlemleri için Yetki Belgesi aldıktan sonra Ünsped Gümrük Müşavirliği iletişime geçip EFT yoluyla tahsilini isteyecek ve ödemeyi bu şekilde yapacaksınız.
  • Corsair ve Evga global garanti verir dolayısıyla dünyanın her yerinde hizmet alırsınız bu firmalardan. Corsair özellikle her anlamda müşterilerine standart uygulamaların da üzerinde bir şekilde yardımcı olan bir firmadır. Bu yüzden yurt dışından aldığınız ürünlerde garanti adına yaşayacağınız en ufak bir sorun olmaz. Bu iki firma da müşterilerinin her daim yanında olan ender firmalardandır, ürün kalitesi anlamında onların seviyesinde başka firmalar yer alsa da müşteri desteği ve hizmet kalitesi anlamında bu seviyede başka firmalar yok.

Gelelim kart ile ilgili garanti sorusuna..

Kartı aldıktan sonra eu.evga.com üzerinden hesap yaratıp kayıt ettirmeniz gerekiyor. Türkiye'de Vektron garanti veriyor ama onların verdiği hizmet ile uğraşmak yerine Evga ile muhatap olmak daha iyi netice verir, işlemler daha hızlı halledilir. EU.Evga.com üzerinden RMA başlatıp işinizi bizzat onlarla halledersiniz daha hızlı sürede RMA neticelenir. Ha yok dil vs sebebiyle sağlıklı iletişim kuramam derseniz o zaman da Vektron üzerinden halledersiniz. Gereken şekilde yardımcı olurlar.

• Çok mantıklı bi düşünce
  • @Nessairen ilk önce cevap verdiginiz için tesekkür ederim. O zaman ben Corsair ve Evga ürünlerini Amazon üzerinden alayim. Tek yapmam gereken ödemeyi yapmak degil mi? Gümrük ile hiç ugrasmayacak miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saligia -- 28 Ekim 2014; 9:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Corsair ve Evga global garanti verir dolayısıyla dünyanın her yerinde hizmet alırsınız bu firmalardan. Corsair özellikle her anlamda müşterilerine standart uygulamaların da üzerinde bir şekilde yardımcı olan bir firmadır. Bu yüzden yurt dışından aldığınız ürünlerde garanti adına yaşayacağınız en ufak bir sorun olmaz. Bu iki firma da müşterilerinin her daim yanında olan ender firmalardandır, ürün kalitesi anlamında onların seviyesinde başka firmalar yer alsa da müşteri desteği ve hizmet kalitesi anlamında bu seviyede başka firmalar yok.

Gelelim kart ile ilgili garanti sorusuna..

Kartı aldıktan sonra eu.evga.com üzerinden hesap yaratıp kayıt ettirmeniz gerekiyor. Türkiye'de Vektron garanti veriyor ama onların verdiği hizmet ile uğraşmak yerine Evga ile muhatap olmak daha iyi netice verir, işlemler daha hızlı halledilir. EU.Evga.com üzerinden RMA başlatıp işinizi bizzat onlarla halledersiniz daha hızlı sürede RMA neticelenir. Ha yok dil vs sebebiyle sağlıklı iletişim kuramam derseniz o zaman da Vektron üzerinden halledersiniz. Gereken şekilde yardımcı olurlar.

Kısaca yurtdışından alınan Evga ürünlerine Vektron bakmak zorunda eger onları muhatap almak istersek.Zira Vektrona bu soru sorulmuştu ve onlar garantisinin olmadıgını söylemislerdi.Yani bizde garantisi yok demişlerdi..

• quote:

İlk mesajda da belirtildiği üzere bu amazon başta olmak üzere birkaç sitede yer alan bir uygulamadır, standart değildir. O yüzden o parayı ödeme ekranında amazon'a ödemek yerine ürün Türkiye'ye giriş yapıp UPS sizden gümrük işlemleri için Yetki Belgesi aldıktan sonra Ünsped Gümrük Müşavirliği iletişime geçip EFT yoluyla tahsilini isteyecek ve ödemeyi bu şekilde yapacaksınız.

Hicam yani evgada atiyorum 740 euro urhn

Sepete attim ve Turkiye oldugu icin vergi dustu geldi fiyat 640 euro ya.

Arti olarak shiping dedi 20 euro

Ama tax fee lafi gecmiyor.

Sizin soylediginize gore

640+20 + urun Turkiyeye girdikten sonra ups jn bizden alacagi gumruk bedeli dogru mudur?ve bu tutar yuzde olarak belli midir?

• Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Öyle söylemeleri normal zira insanların yurt dışından değil onların fahiş fiyatıyla almalarını isterler. Evga üzerinden yapılacak bir ticketa bir telefona bir şikayete bakar o kararın değişmesi.
  • Rica ederim.

Amazon üzerinden alırken zaten gümrük ücretlerini ödeme ekranında amazon sizden en başında tahsil ediyor. Sizin tek yapacağınız gümrük firması ürün gelince sizi arayacak ve yetki belgesini doldurup imzalayarak onlara email yoluyla geri göndermek olacak. Bu kadar. Yetki belgesi de nedir diyecek olursanız diye aşağıya bir örneğini ekliyorum. Bu email yoluyla size gönderiliyor, gerekli olan bilgileri dolduruyorsunuz ve onlara geri yolluyorsunuz gümrük çekim işlemlerinin başlatılması adına, hepsi bu. Akabinde onlar çekimi sizin adınıza yapıp ürünü adresinize yönlendiriyor.

Sepete atıldığında Almanya'da kesilen %19'luk vergiden arındırılmış fiyat üzerinden Türkiye gümrük vergisini ödüyorsunuz. İlk mesajda bu gayet açık şekilde yazıyor

Avrupa'dan gelen ürünlerde gümrük vergisi %18'dir.
    Amerika'dan gelen ürünlerde gümrük vergisi %20'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Orijinalden alıntı: nosfecagri

Gtx 970 acx 2.0 imi son bios update in de gazi ile siparis vermis bulunuyorum faydali bilgiler icin cok tesekkurler...

Hocam urun eline gectiginde bilgi verebilir misin nekadar aurede geliyor onu anlamis oluruz?

Arti olarak yaoikredi ile mi aldiniz taksit yapiyor mu 100tl yi gecen alisverislerde 3 taksit kampanyasina dahilseniz yapikredide yapiyor olmasi lazim yurtdisi alisverislerde

1 - 23 aralik tahmini teslim tarihi gozukuyor. Aslinda seytan diyor ki hizli gonderi yap, ama cok acelem de yok acikcasi. Su anki kur ile 950 liraya geliyor.

Acx 2.0 ve bios update ile hem bosta hem yukte sessizlik saglanmis, tek derdim insallah coil whine sahibi bir urun gelmez onun disinda mantikli bence.

• aşırı coil whine olacak olursa EVGA'ya RMA açarsın ve değiştirirler, merak etme.

yani seride coil whine'dan ziyade daha fazla fan sesinden şikayet edenler oldu.
    ama ona karşı da yeni firmware çıktı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 28 Ekim 2014; 17:58:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

quote:

Gtx 970 acx 2.0 imi son bios update in de gazi ile siparis vermis bulunuyorum faydali bilgiler icin cok tesekkurler...

Hocam urun eline gectiginde bilgi verebilir misin nekadar aurede geliyor onu anlamis oluruz?

Arti olarak yaoikredi ile mi aldiniz taksit yapiyor mu 100tl yi gecen alisverislerde 3 taksit kampanyasina dahilseniz yapikredide yapiyor olmasi lazim yurtdisi alisverislerde

1 - 23 aralik tahmini teslim tarihi gozukuyor. Aslinda seytan diyor ki hizli gonderi yap, ama cok acelem de yok acikcasi. Su anki kur ile 950 liraya geliyor.

Acx 2.0 ve bios update ile hem bosta hem yukte sessizlik saglanmis, tek derdim insallah coil whine sahibi bir urun gelmez onun disinda mantikli bence.

Ürün ellerinde yok suan onun için süre o kadar fazla galiba daha erken getirirler normalde ( notify me ) diyor sadece sitede :'(

• Şimdi biz 937 TL'ye mi alacağız? Vergi eklenmiş vatanda ki fiyatımı oluyor yoksa vergili hali 937 TL mi? Ekran kartı alacağız da MSI 970 mi yoksa EVGA 970 mi? EVGA'nın kartları nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sepete atıldığında Almanya'da kesilen %19'luk vergiden arındırılmış fiyat üzerinden Türkiye gümrük vergisini ödüyorsunuz. İlk mesajda bu gayet açık şekilde yazıyor

Avrupa'dan gelen ürünlerde gümrük vergisi %18'dir.
    Amerika'dan gelen ürünlerde gümrük vergisi %20'dir.

Yani 960tl kart ve shiping bedeli arti 200tl yuvarlak olarak vergi

Yani sormak istedigim urun gekdikten sonra bizi arayip gelin vergisini odeyip alin mi diyecekler? Urun toplamda 1160 a geliyor

quote:

Rica ederim.

Amazon üzerinden alırken zaten gümrük ücretlerini ödeme ekranında amazon sizden en başında tahsil ediyor. Sizin tek yapacağınız gümrük firması ürün gelince sizi arayacak ve yetki belgesini doldurup imzalayarak onlara email yoluyla geri göndermek olacak. Bu kadar. Yetki belgesi de nedir diyecek olursanız diye aşağıya bir örneğini ekliyorum. Bu email yoluyla size gönderiliyor, gerekli olan bilgileri dolduruyorsunuz ve onlara geri yolluyorsunuz gümrük çekim işlemlerinin başlatılması adına, hepsi bu. Akabinde onlar çekimi sizin adınıza yapıp ürünü adresinize yönlendiriyor.

http://i.imgur.com/g2h8LXE.png

3 satır yukarıda cevabını vermişim. Eğer cevabı burada yazılmamış bir soru sormayı başarırsanız bir adet altın kaplama Gtx 980 hediye edeceğim

• quote:

quote:

Rica ederim.

http://i.imgur.com/g2h8LXE.png

3 satır yukarıda cevabını vermişim. Eğer cevabı burada yazılmamış bir soru sormayı başarırsanız bir adet altın kaplama Gtx 980 hediye edeceğim

Hocam ben amazondan bahsetmiyorum yahu

Evga nin europe sitesinden bahsediyorum.girip bir alirmiscasina sepete ekler misiniz ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz

Shiping ve kart parasi disinda

Tax fee vs gozukmuyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.