Şimdi Ara

Evga Ürün Satın Alma Rehberi, Soru - Cevap ve Yardım Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.813
Cevap
114
Favori
116.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GetLucky

quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum EVGA Z97 Stringer Core3D mini itx anakart evga.eu da 175€ fiyata sahip tl olarak 500TL sipariş verirsem TR ye kaç liraya gelir.
    Daha önce alan arkadaşlar varsa gtx970 2.0 da almak istiyorum siparişi eline ulaşan birisi yardımcı olabilir mi

amazon Türkiyeye anakart yollamıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir

Amazon dan değil evga.eu dan almak istiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuxResset kullanıcısına yanıt
    Temel matematik bilgisi ve ilk mesajı okuyabilecek Türkçe yeterliliğine sahip herkes Evga Eu Store üzerinden almak istediği her ürünün fiyatlandırmasını kendi başına hesaplayabilir. Her şeyin adım adım anlatıldığı konuda bu soruyu sormak ben ilk mesajı okumadım armut piş ağzıma düş felsefesi güdüyorum diye haykırmaktan farksız olur. Yapmayalım bunu...
  • Yararlı başlık; teşekkür ederim. Dün siteye giriş yapıp deneme amaçlı olarak bir ürünü sepete attım; indirim gerçekleşti. Şimdi tek yapmamız gereken Auto Notify butonuna basıp beklemek... Umarım backplateler bedava iken 9XX serisi stoklara girmiş olur; yoksa ekstra masraf çıkacak.
  • Bilgilendirme icin teşekkürler.fakat birebir alan varmı acaba bu şekilde?1.mesajı okudum ama vaktim olmadıgı icin tüm yorumları okuyamadım.

• Konuyu tesadüfen okudum.Pc toplama amacıyla kullanıcı yorumlarına bakmak için bu güç kaynağı/ekran kartı bölümüne girmesem göremeyecektim.

Konuyu açan Nessairen'den Allah razı olsun.

Türkiyede 740-770 liraya 2 yıl garanti ile satılan mağazadan alacağıma, 10 yıl garantili (göndermek sorun değil) 145 euro etiket fiyatı + 14 euro kargo =159 euroya ve ödeyeceğim %18 vergi ile 188 euro=536 liraya supernova P2 1000 alıyorum şuanda ödemeyi yaptım paypaldan.

Yabancı forumlarda vs çok araştırdım.Müşteri memnuniyeti konusunda fanboyu da sıradan kullanıcısı da hem fikir.

Şuan 560 liraya Türkiyede 5 yıl garantili ( ki o garanti de bi göndrrdin mi 2 ay gelmez o psu ve sonunda da siz hatalısınız, garanti dışı derler) 80+ gold psu fiyatına, 1000w 80+ platinum hem de sleeve kablolu psu alıyorum.

Bu markayı seçmemdeki neden en az coil whine yorumuna sahip olması.Bozulursa veya coil whine'lı bir model gelirse anında değişim alabileceğim muhattabımın olmasıdır.

Umarım sorunsuz bir modele denk gelirim Allah'ım sen bizlere yardım et.

• Amazon TR'ye satmıyor herhalde:;

This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.

Misal ben bunu EU'dan alsam kaça geelcek? EVGA Price: € 602,90

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=04G-P4-2982-KR&family=GeForce%20900%20Series%20Family&uc=EUR

Inventus fiyatı 1,967

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6684

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 22 Ekim 2014; 14:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Amazon TR'ye satmıyor herhalde:;

This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.

Misal ben bunu EU'dan alsam kaça geelcek? EVGA Price: € 602,90

http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=04G-P4-2982-KR&family=GeForce%20900%20Series%20Family&uc=EUR

Inventus fiyatı 1,967

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6684
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 22 Ekim 2014; 20:57:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Amazon, kendi ülkeleri için alınan vergiyi düşmüyor fiyattan. eu.evga.com ise örneğin orada 179 euro diyorsa sepete attığınız anda 140 euroya düşürüyor.

Amazon 190 euroluk ürün için 113 euro kargo istiyor.Tabi her ürün için geçerli değil.Siz yine de amazondan kontrol edin aradığınız ürünler için.

• Başlığı ya da ilk mesajı güzelce okumadınız sanırım zira hesaplama yanlış Evga çıkışındaki %19 (Almanya) oranındaki vergi muafiyeti es geçilmiş ya da dikkatli okunmadığı için bu nokta atlanmış. Yardım etmek elbette güzel lakin emin olmadığınız noktalarda bazen hiç bulaşmamak en iyisi çünkü yanlış bilgiyle yapılan yardım kötü bir yönlendirme olur. Gözden de kaçarsa güzel bir imkandan yararlanacak olan biri bu tabloya bakıp vazgeçer

602.9 üzerinden değil vergi kesildikten sonra sepette belirecek fiyat olan 488.42 Euro üzerinden hesaplama yapacaksınız.

488.42 + 87.91 Euro vergi + 14 Euro kargo parası

Gümrük masrafı ve kargo dahil ödenecek toplam tutar 590.33 Euro x 2.86 (Euro -> TL) = 1688.34 TL

• cybernoid kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Amerika'da satılan ürün , Avrupa'da %5 veya %10 gibi fark oluyor.Zaten bizim Lira küçük olduğu için psikolojimizi çok acayip etkiliyor. Ben 299 dolara ürün alıcaktım.1-2 tane özellik yüzünden 69 euro fazla verdim.He birde 299 dolar 299 euro oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Başlığı ya da ilk mesajı güzelce okumadınız sanırım zira hesaplama yanlış Evga çıkışındaki %19 (Almanya) oranındaki vergi muafiyeti es geçilmiş ya da dikkatli okunmadığı için bu nokta atlanmış. Yardım etmek elbette güzel lakin emin olmadığınız noktalarda bazen hiç bulaşmamak en iyisi çünkü yanlış bilgiyle yapılan yardım kötü bir yönlendirme olur. Gözden de kaçarsa güzel bir imkandan yararlanacak olan biri bu tabloya bakıp vazgeçer

602.9 üzerinden değil vergi kesildikten sonra sepette belirecek fiyat olan 488.42 Euro üzerinden hesaplama yapacaksınız.

488.42 + 87.91 Euro vergi + 14 Euro kargo parası

Gümrük masrafı ve kargo dahil ödenecek toplam tutar 590.33 Euro x 2.86 (Euro -> TL) = 1688.34 TL

linke tiklamadim arkadasin verdigi fiyata gore yazdim VATi dusunmemistim hic
    haklisiniz

editledim postu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 22 Ekim 2014; 20:57:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler duyarlılığınız için, böylece yanlış bir yönlendirmenin de önüne geçmiş oluruz
  • Helal olsun Evga ve Ups

Dün öğleye doğru satın aldım.11de ups'e verilmiş, bugün sabah da yeşilköye geldi.

İşte alışveriş budur.Ticaret böyle yapılır vatan ve diğerleri !

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Helal olsun Evga ve Ups

Dün öğleye doğru satın aldım.11de ups'e verilmiş, bugün sabah da yeşilköye geldi.

İşte alışveriş budur.Ticaret böyle yapılır vatan ve diğerleri !

Evga ekran kartı alsak 970 mesela tam olarak ne ödicez artı olarak taksit var mı ?

• exclbr kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda belgesellerden bahsedildiği için bu soruyu her sayfada yanıtlamamız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

İlk mesajda belgesellerden bahsedildiği için bu soruyu her sayfada yanıtlamamız gerekiyor

Hocam ben biliyorum vergileri falan ama evgada nasıl oldugunu bilmiyorum

• exclbr kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı düzgünce okumadığın anlamına geliyor bu zira orada 970'in bir modelini seçip a dan z ye hem hesaplamanın nasıl yapıldığını hem vergilendirmenin nasıl olduğunu hem de ödenecek toplam ücretin miktarını belirttiğimi göreceksin dikkatle bakacak olursan.
  • Gtx 970 acx 2.0 imi son bios update in de gazi ile siparis vermis bulunuyorum faydali bilgiler icin cok tesekkurler...

• Beyler gtx 970 acx 2.0 ile evga acx 1.0 da olan sorunlari mi giderdi yoksa aynen sogutma tabaninin tam oturmamasi gpu ya ve coil whine sorunlari devam mi ediyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: nosfecagri

Gtx 970 acx 2.0 imi son bios update in de gazi ile siparis vermis bulunuyorum faydali bilgiler icin cok tesekkurler...

Hocam urun eline gectiginde bilgi verebilir misin nekadar aurede geliyor onu anlamis oluruz?

Arti olarak yaoikredi ile mi aldiniz taksit yapiyor mu 100tl yi gecen alisverislerde 3 taksit kampanyasina dahilseniz yapikredide yapiyor olmasi lazim yurtdisi alisverislerde
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.