Şimdi Ara

Evi Doğalgazlı Olanlar Isınabiliyor Musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bu sene yeni petek yaptırdık ama adam akıllı ısınamamıza rağmen 120 TL den aşağı gelmiyor. Bu normal mi sizce ? Sizin fatura ne kadar geliyor ve kombiyi kaçta çalıştırıyorsunuz birde ısınabiliyor musunuz arkadaşlar ?

Edit: Dış cephede strafor yalıtım var arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 31 Aralık 2014; 13:24:13 >

• yenı tasındık 1 haftada 100 lıra geldı buyuk evı 0 dan ısıtmak problem baya açmıştık dereceyi hamam gibi olmustu. Sımdı oyle değil tabi
  • 26 derece 3+1 merkezi sistem 300 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaksak da ısınamıyoruz, o yüzden yakmıyoruz
  • 400 tl en az + şömine yine gotum sonuyor evde

• Evin dış yalıtımı da önemli, marttan beri oturuyorum, bu ay en yüksek fatura geldi 144 TL, bakalım gelecek aylarda ne olacak. Sabahları işteyiz o yüzden yakmıyoruz, her akşam olmasada, bu ay çoğu gün sabaha kadar kombi 60 derece ayarlı yandı ve 144 TL geldi. Tahminimce önümüzdeki aylarda daha soğuk olacağından 200-250 TL arası gelir ama ısınıyor ev, tshirt ile geziyorum. Doğalgaz değilde elektrik faturasından şikayetçiyim :) akşam 6'a kadar evde sadece buzdolabı çalışıyor, gelen fatura 85-100 tl arası. Resmen soygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 30 Aralık 2014; 13:41:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıda kar var kombi 30'da.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Yaksak da ısınamıyoruz, o yüzden yakmıyoruz

Hocam şaka mı ciddi misin :)

@Fiddlesticks

Hocam sizin ev kaç oda o kadar paraya ve şömineye rağmen nasıl ısınamıyorsunuz anlamadım.
  • 3 haftalık fatura 160 TL geldi sürekli açık kaç derece bilmiyorum
    Öğrenciyiz ağır geliyor ama üşümekten iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echoés -- 31 Aralık 2014; 12:14:02 >
  • ev sürekli 21c, 67m2 ev, geçen ay havalar güzeldi 40tl fatura geldi...

bu ay 100tl gelebilir tahminim...

ev ısı paylaşım sistemli...
  • 120 ile daha nasıl ısınmayı düşünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi ısınma merkezi sistemdedir. Kombide herkesin keyfine göre olduğu için çoğu kişi yakmıyor özellikle çalışanlar o yüzden bina soğuk oluyor sürekli. Merkezi sistemde herkesin tam gaz yandığı için acayip sınıyor. Bize 160 geldi ama evde şort tişört oturuyorum ve kar soğuğunda bile cam açıyorum gece.
  • Son gelen faturaya bakmadim 70-80 arazi birseydir. Evin konumu ve kacinci katta olduğun önemli isinma konusunda. Bizim ev ara kat 3. Kattayiz altimiz ustumuz dolu. İki cephede de apartmanlar var bizim apartmana yapismis bi şekilde. Şöyle söyleyim, nerdeyse acmiyorz dogalgazi evin içerisi genelde sicak oluyor.

• Cok fazla geliyor ve isinamiyoruz. 3+1 ev.

• 250 tl geldi ama hala üşüyoruz.
  • 4+1 170 m2 eve ortalama 50 derecede 350 lira civarı geliyor kışın, yalıtım önemli o sebebten faturalar bu kadar fazla
  • Kombi açmıyoruz 3 yıldır vucud soğuğa alıştı Ankaradayız ben evde atlet üstüne hırkayla geziyorum dışarı -6 felan oluyor bazen binada dış yalıtımda yok ciddiyim ellerimin pcde donduğunu bilirim hele uyanırken çok soğuk oluyor fakat dinç oluyor insan soğukta sanki şuandada soğuk hiç takmıyorum üst ve altta komşular yakıyor belki etkisi vardır :D Annem sürekli ufo yak diyip duruyor hastalancan diye yakmıyorum bende tasarruf yapıyorum 3 yıldır vucud alışık hastalanmada yok şükür tabi bazen mecbur elim çözülsün diye açıyorum
  • Geçen ay donduk biz istanbuldayız yani açmadıl fazla 400 tl küsürlü geldi. Babamın iş yerine ( doğalgaz yakıyolar gece gündüz iş için ) 1.5k gelmiş şaka gibi ya ev ve iş yeri farkı çok var faturalandırmada biz dondul resmen 400 tl nedir ulan ısınsak neyse

• Fiyatlar felaket arkadaşlar ne olacak bu haller

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Yaksak da ısınamıyoruz, o yüzden yakmıyoruz

Hocam şaka mı ciddi misin :)

@Fiddlesticks

Hocam sizin ev kaç oda o kadar paraya ve şömineye rağmen nasıl ısınamıyorsunuz anlamadım.

bodrum ve çatı dahil 4 kat kaç oda var bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.