Şimdi Ara

Evi Doğalgazlı Olanlar Isınabiliyor Musunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga ev büyükse, dış cephe kaplaması yoksa o evin ısınmasını bekleme. Küçük odaya geç oturma odası yap orayı yak sadece. Biz de aynı muhabbetten dolayı geçtik fakat ev buz gibi ve kombi açık olduğu halde. Sobalı evlere gidiyorum ara sıra arkadaşlarıma ateşi diğer odalara da yayıyor, sıcaktan bunalıyorsun öyle bir sıcaklığı var. Çocukluğumu özledim soba arkasında yatmayı özledim mayışmayı özledim yeminle.
  • elektrikler yok motumuz donuyor simdi soba olucaktii var ya ohhh mis :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri en düşük seviyede açıyoruz gündüz ben kapatıyorum ısınıyoruz, 120-130 civarı geliyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Kombi açmıyoruz 3 yıldır vucud soğuğa alıştı Ankaradayız ben evde atlet üstüne hırkayla geziyorum dışarı -6 felan oluyor bazen binada dış yalıtımda yok ciddiyim ellerimin pcde donduğunu bilirim hele uyanırken çok soğuk oluyor fakat dinç oluyor insan soğukta sanki şuandada soğuk hiç takmıyorum üst ve altta komşular yakıyor belki etkisi vardır :D Annem sürekli ufo yak diyip duruyor hastalancan diye yakmıyorum bende tasarruf yapıyorum 3 yıldır vucud alışık hastalanmada yok şükür tabi bazen mecbur elim çözülsün diye açıyorum

Yemin ederim kahkaha attım

• götüm donuyo şuan para çatır çatır geliyo ama ısınamıyoruz
  • Emirgan'daki evimizde 4+1 olduğundan 350-400 falan rahat geliyordu,

Şuan Beykoz'da 250-300 falan geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkeA

Aga ev büyükse, dış cephe kaplaması yoksa o evin ısınmasını bekleme. Küçük odaya geç oturma odası yap orayı yak sadece. Biz de aynı muhabbetten dolayı geçtik fakat ev buz gibi ve kombi açık olduğu halde. Sobalı evlere gidiyorum ara sıra arkadaşlarıma ateşi diğer odalara da yayıyor, sıcaktan bunalıyorsun öyle bir sıcaklığı var. Çocukluğumu özledim soba arkasında yatmayı özledim mayışmayı özledim yeminle.

Yok hacı abi dış cephe kaplı ama alt kat boş onun altı bodrum, üst katımız çatı katı 3. kattayız. Biz yeni olduğumuz için bu petek işinde dedim tek ben mi ısınamıyorum bu fiyata ama 300-400 TL verenleri görünce anladım..
  • biz soba yakıyoz
  • 400 den asagi gelmez en sonda yanar kombi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sicagi sevmiyorum. Dogal gazim ayda 5 ile 15 tl arasinda geliyor. Oda yemek pisirme ve banyo falan. Evim 20 derece civari. En fazla bir hirka giyiyorum. Gecede pencere hep aralik. Komsular soruyor neden bana dogalgaz az geliyor diye. Neyse bir komsuta gittim. Ev çok sicak. 25 derecenin ustunde. 15 dk duramadim. Ter basti. Yani diyecegim Turk halki dogalgaz kullanmasini bilmiyor. Avrupalilar evi 18 dereceye ayarlar. Bunun ustune çikmazlar. Bizde 25 derece o ne ya. Ruslar gibi. Orada alismislar dogal gaz bedeava imis eskiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Kombi açmıyoruz 3 yıldır vucud soğuğa alıştı Ankaradayız ben evde atlet üstüne hırkayla geziyorum dışarı -6 felan oluyor bazen binada dış yalıtımda yok ciddiyim ellerimin pcde donduğunu bilirim hele uyanırken çok soğuk oluyor fakat dinç oluyor insan soğukta sanki şuandada soğuk hiç takmıyorum üst ve altta komşular yakıyor belki etkisi vardır :D Annem sürekli ufo yak diyip duruyor hastalancan diye yakmıyorum bende tasarruf yapıyorum 3 yıldır vucud alışık hastalanmada yok şükür tabi bazen mecbur elim çözülsün diye açıyorum

Valla ben de 13 yaşındayken üşümemeye başladım. Şimdi 20 yaşındayım hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Kombi yakmaya da ihtiyacım yok o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Biz bu sene yeni petek yaptırdık ama adam akıllı ısınamamıza rağmen 120 TL den aşağı gelmiyor. Bu normal mi sizce ? Sizin fatura ne kadar geliyor ve kombiyi kaçta çalıştırıyorsunuz birde ısınabiliyor musunuz arkadaşlar ?

Evin ısı yalıtımı varmı? Peteklerin içleri temizmi? Kombinin bakımı yapıldı mı? ev kaç metrekare? Bunların hepsi önemli.

• 635 tl fatura geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

quote:

Biz bu sene yeni petek yaptırdık ama adam akıllı ısınamamıza rağmen 120 TL den aşağı gelmiyor. Bu normal mi sizce ? Sizin fatura ne kadar geliyor ve kombiyi kaçta çalıştırıyorsunuz birde ısınabiliyor musunuz arkadaşlar ?

Evin ısı yalıtımı varmı? Peteklerin içleri temizmi? Kombinin bakımı yapıldı mı? ev kaç metrekare? Bunların hepsi önemli.

Dış cephe tamamen kaplı ayrıca mutfak ve koridor hariç odaların altında içeriden strafor yalıtım kaplı, kombi falan daha 1 sene bile olmadı, peteklerin gazı falan alındı dahasını bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Dış cephe tamamen kaplı ayrıca mutfak ve koridor hariç odaların altında içeriden strafor yalıtım kaplı, kombi falan daha 1 sene bile olmadı, peteklerin gazı falan alındı dahasını bilmiyorum.

O halde bu ffatura normal hatta normalın altında. Doğalgaza zaten zam yapıldı ve sene başında bir zam daha gelecek( rusya tasarruf için azaltacakmış doğalgaz ihracını) buna şokredln bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O halde bu ffatura normal hatta normalın altında. Doğalgaza zaten zam yapıldı ve sene başında bir zam daha gelecek( rusya tasarruf için azaltacakmış doğalgaz ihracını) buna şokredln bence.

Anladım hocam zaten bilmediğim için sordum bayağı normalmiş yani.

• Bizde sorun şu hiçbir zaman termostattaki değere gelmiyor. 21'e ayarlıyorum en fazla 17-18 oluyodur 21'de bu kadar üşünmez.
  • Merkezi sistem şart . Öbür türlü ne kadar yaksakta ev ısınımıyor

• 45 derecede ayarlıcan petekleri de 4e çekcen. şortla ve atletle geziyorum . öyle hamam gibi değil terlemiyom ama üşümüyorum da. 130 lira civarı geldi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Yaksak da ısınamıyoruz, o yüzden yakmıyoruz

Hocam şaka mı ciddi misin :)

@Fiddlesticks

Hocam sizin ev kaç oda o kadar paraya ve şömineye rağmen nasıl ısınamıyorsunuz anlamadım.

Ciddiyim hocam zaten iki kisiyiz evde geceleri 2 saat oturup uyuyup cikiyoruz evden gece elektrikli isitici is goruyor kombiyi açmıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.