< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaktas571 -- 26 Temmuz 2014; 19:16:51 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Evimi Satamıyorum 1 yıldır sebebini bir türlü anlamadım?
-
-
Neden ,yüksek fiyat istemeniz...
12oK' ya dublexler var......Karasu'da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 26 Temmuz 2014; 19:58:57 > -
Konu da bu, benim evde 3+1 net 105 metre kare, onlar da neredeyse aynı, ayrıca Dublex eve yönetmelikte izin yok olsa da normal dublexin değeri 150 leri buluyor, ayrıca o evlere daha alt yapı bile düzgün gitmedi anlatabiliyor muyum? Acaba sizce ne yapmalıyım?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıda ekleyeceğim linkteki daire sizinki gibi......Fiyatta PPV diye düşünüyorum.....
Emlakçılarla görüşüp,fiyatı aşağı yönde revize etmeniz gerekir....
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-gozde-emlaktan-satilik-daire-3-plus1-173450701/detay -
Aşağıda atacağım linki inceleyin....PPV deyip,birazda indirim yapacaklardır....
Fiyatı ederine çekerseniz satılabilir.....
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-gozde-emlaktan-satilik-daire-3-plus1-173450701/detay -
İşte bu gösterdiğin daire yazlık tarafta, orada bu fiyatlar zaten öyle... Ayrıca o kat daireler burada zorla ruhsat aldılar.http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-karasu-da-3-plus1-satilik-kislik-daire-168860680/detay/ bu da benim dairenin linki
O evin oralar da kuş uçmaz kervan geçmez, tuvaleti bir, mutfağı bir yani ayrı değil, ayrıca o katta daire karasu da yasak, yani iskanı bile alamamıştır. Orası deniz tarafı... Orada kışın insan olmaz... Beni şimdi daha iyi anlıyor musun?
Ayrıca benim daire net 105 metre kare, 120 metre kare diye almıştım, o gönderdiğin ilan brüt, bu arada polis karakolu demiş, polis karakolu oraya en az 15 dek arabaya pazar da aynı;) görüyor musun adamların neler yaptığını?
Slm.....
2 Ev arasında 1 KM bile mesafe yok...Emlakçının sattığınında iskanı olduğuna göre fazla bir sorunu olmadığını düşünüyorum...Yinede ilçenizdeki emlakçılarla istediğiniz fiyatı değerlendirin....Onlarda yüksek olduğunu söyleyeceklerdir.........
Şahsen ben sah. kom sitesinden 2 daireyide görsem,sizinkine bakmadan direkt öbür daireyi görmeye giderdim....
Hayırlı bayramlar...Bayram sonrası emlakçılarla görüşmeyi ihmal etmeyin...
-
Teşekkür ederim herşey için... Hayırlı bayramlar...
Dairenizi satmakta zorlanıyor musunuz?
Okumaya vaktiniz yoksa video linki BURADA
Birincisi: "Piyasa araştırması yapmalısınız"
Örneğin ilan sitelerindeki fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Ancak bu sitelerdeki fiyatların % 10'u ile % 15'i arasında rayiç üstü olduğunu bilmelisiniz. Bunun nedeni ilan girenlerin Pazarlık payı bırakarak fiyat oluşturmalarıdır.
İkincisi: "Dairenize bakım yapmalısınız"
Ne çok masraf ederek fiyatı arttırmalısınız ne de para harcamaktan kaçınmalısınız.
Bu işin ölçüsü şöyle olmalıdır.
1) Dairenin demirbaşları sağlam hale getirilmeli,
2) Gerekiyorsa boya yapılmalı,
3) Temizlik yapılmalı ve koku varsa kesilmeli.
Unutmayın ki araba pazarlarında insanların Büyük bir kısmı genellikle en bakımlı aracın başında toplanırlar.
Bu nedenle dairenizi göze hitap edecek hale getirmelisiniz.
Üçüncüsü: "Lokasyon"
daireniz kıymetli bir konumdaysa bunu mutlaka belirtin,
Yok Eğer değilse çevre araştırması yaparak etrafınızdaki önemli yerler hakkında bilgi verin,
Dördüncüsü: "Pazarlama stratejisi"
Gayrimenkulünüzün metrekaresi oda sayısı ölçüleri ve özellikleri Tam da olduğu gibi belirtilmeli.
Açıklamalarda net ve brüt metrekareler, gayrimenkulün cinsi, Arsa payı gibi teknik özelliklere de yer verilmeli.
Çevre özellikleri belirtilirken sadece Önemli olan ve yakın olan yerlerden bahsedilmeli.
Tecrübeye dayalı bir gözlem olarak şunu da belirtelim ki:
"İlan açıklamalarınız müşterilerin sadece % 20'si tarafından okunacak ve okuyanların ise sadece % 10'u ilk iki satırı okuyacak.
Bu nedenle ilanınızda cümleleriniz kısa ve bilgi dolu olmalı. Resimleriniz ve videolarınız ise çarpıcı olmalı"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruoglu -- 27 Eylül 2024; 5:59:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X