Şimdi Ara

evin sadece 1 odasını en ucuza nasıl ısıtırım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
22.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camı pencereni kapat...Günde 1-2 saat Yak oda Sıcacık olur...Sonra kapat Üstüne kalın Giyecekler giy zaten Üşümezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Verimli bir elektrikli isitici alacaksin pahaliya kacmadan nekadar elektrik faturasi gelebikir ki zaten ogrenciysen gunduz okulda disarda olcaksn gece yakarsn
    hocam karar verdim gibi bişey zaten elektrikli 600watt bir ısıtıcı alsam elektrik kwh ücreti 0.46tl saati 27 kuruşa geliyor günde 10 saat çalışsa ayda 83 tl yapar bana mantıklı geldi
  • git ufo al en mantıklısı bu ama ufo al sahte ufo alma ufolar güneş ışığına benzer bu ışık yayar ve değdiği yeri ısıtır. bu yüzden açık havada bile ısıtma yapabilir. ama sahte ufolar havada ki atomları yakarak ısıtma işlemi gerçekleştirir. bu yüzden ısı tüm odalara yayılır ve ev arkadaşın hem faturayı sana kitlemiş olur hem bedavadan ısınmış olur. o yüzden ev arkadaşının ağzını yüzünü kır ve bir daha fakirlerle eve çıkma.
  • Elektrikli yorgan alın yatmadan 10 dakika önce asın yatak ısınsın evde gezerkende iyicene sıkıcana giyinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

hocam 2000 tlye bir şey almaya imkan yok adam 200 tl gaz faturası gelecek diye kombi açtırmıyor sen ne diyorsun

Haklısınız hocam. Oda termostatı yok mu? Veya 30-40 derece Petek sıcaklıklarında açın.
  • elektrikli sobayla biraz sabret arkadaşının bi yeri donunca kendi gelir açak mı diye
  • Kimse de net çözümü söylememiş: Ev arkadaşını değiştir. Bununla yaşarsan yakında çektin sifonları saymaya başlar.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    termostat yok ve geçen sene en düşükte yaktığımız halde 150 geliyordu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: AI Engineer

Kimse de net çözümü söylememiş: Ev arkadaşını değiştir. Bununla yaşarsan yakında çektin sifonları saymaya başlar.
    hocam başka konuda pek sorun yaşamıyoruz ve alternatif ev arkadaşı da yok.
  • Sen ufo alsan bu sefer ev arkadaşın elektrik faturasını daha az öder
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    hocam dışarda kar yağarken gündüz yorgan işimi görmez, onu gece uyurken kullanmak da bildiğim kadarıyla sağlıklı değil.
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    hocam bize normalde gelen elektrik faturası belli zaten sen o miktarın yarısını ver gerisini ben öderim dedim tamam dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C39A73B0

Bu mesaj silindi.
    hocam aslında bankada bir miktar parası var ama harcamak istemiyor belki ailesi yollayamıyordur diye o param yok deyince üstelemedim ben de
  • benim bilgisayarı veriyim size 3 ay ısınırsınız
  • ufo falan alma bildiğin insanın cildini yakıyor, sen ders çalışırken az ötede duran yatağın buz gibi, en mantıklısı elektrikli fan veya bütçeyi arttırırsan yağlı radyatör
  • Hocam büyük bir kazan al içini suyla doldur. Odaya tüp koy kaynat. Oda sımsıcak olur.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar yakabilir ki.
  • Ev arkadaşını değiştirerek başla ısınmaya 🤗
  • Ben evin en küçük odasında PS4 oynuyorum. Arkadan üfürdüğü sıcak hava odayı oldukça ısıtıyor şimdilik. Daha soğuk havalarda yağlı radyatör ile desteklemeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.