< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 28 Ekim 2018; 0:40:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 28 Ekim 2018; 0:40:37 > |
git ufo al en mantıklısı bu ama ufo al sahte ufo alma ufolar güneş ışığına benzer bu ışık yayar ve değdiği yeri ısıtır. bu yüzden açık havada bile ısıtma yapabilir. ama sahte ufolar havada ki atomları yakarak ısıtma işlemi gerçekleştirir. bu yüzden ısı tüm odalara yayılır ve ev arkadaşın hem faturayı sana kitlemiş olur hem bedavadan ısınmış olur. o yüzden ev arkadaşının ağzını yüzünü kır ve bir daha fakirlerle eve çıkma.
|
Ben yıllar önce UFO marka UFO aldım. Üstelik odam en fazla 15 m2 di. UFO sadece gördüğü yeri ısıtıyor. Odam ısınmadı soba kurmuştum. Eğer kombi kullanmana bir engel yoksa tek kendi odanı yakarak en ucuz ve en iyi ısınma ile işi çözersin. Kombiden sonraki en iyi ısınma klima ile olur. Klima yoksa yağlı radyatör. Bunlar tecrübeyle sabittir. Elektrikle ısınmak pahalıya gelir. Klimanın verimi çok olduğu için elektrikle en ucuz ısınma çeşitidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 27 Ekim 2018; 18:47:50 > |
|
|
|
|
|
|