Şimdi Ara

evin sadece 1 odasını en ucuza nasıl ısıtırım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
22.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes bir çözüm önerisinde bulunmuş, bende aşırı soğuk havalarda seni misafir edebilirim şampiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekmez ve tahini bol ye helvada ısıtır askerde verirlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

Hocam kyk yurdunda ben 2 arkadaş 1.5 sene kaldı ve berbat bir yerdi bir daha yurt görmek istemiyorum
    Sakarya'da hangi yurtta kalmıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

Sakarya'da hangi yurtta kalmıştın?

Alıntıları Göster
    arif nihat asya yurdu, şuan kız kykya çevirdiler.
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Ben Muhammed Fatih Safitürk'teyim eğer olurda tekrar kykya başvurur ve burası çıkarsa buraya geçmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Burç

Ben Muhammed Fatih Safitürk'teyim eğer olurda tekrar kykya başvurur ve burası çıkarsa buraya geçmeni tavsiye ederim.
    hocam bizim odalar 6 kişilikti ve 2 sene kaldıktan sonra insan artık biraz mahremiyet istiyor o yüzden yurt fikrine artık çok soğuk bakıyorum. yaz okulunu bile kykda geçirmiştim ben. farklı bloğa aldılar 7 kişi kaldık o yaz odada.
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Safitürkte odalar 4 kişilik ve çift oda bir odada herkesin kendi kendi ayrı yatağı öbür tarafta dolap çalışma odası banyo tuvalet.

Bir göz at Google haritalarda falan aratinca fotoğraflar çıkıyor. 12 aydır kalıyorum imrenden geçtim safitürkü imrene tercih ederim. Tabi mahremiyet istiyorum demişsin kendin bilirsin.

• quote:

belki hava soğuyunca fikri değişir ama parası olmayabilir bilmiyorum
    Sagliktan tasarruf olmaz, ev arkadasini degistir sana tavsiyem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    hocam seneye borcumuz bitiyor ailem tek çıkabilirsin bu sene de sabret dedi. hem mahremiyet hem o yüzden artık yurt fikrine iyi bakmıyorum.
  • okulun kütüphanesinde falan takıl, eve yatmaya git, kendine güzel bir içlik al. bir de iyisinden elektrikli battaniye
  • O linklediğin ısıtıcıların hiç birini alma.

Şu alt linkteki ısıtıcılardan, dijital olanlarından, oda metrekaresine göre seçip al. (mekanik olanları alma).
    Hem daha ekonomik, hem odanın tamamını gayet güzel ısıtır.
    Ben evde kullanıyorum, hem çocuk odasında, hem salonda.
    Çok memnunum. Pişman olmazsın. Ben 2500 watt lık olanı ile yaklaşık 25 metre kare salonu ısıtıyorum. Yalıtım var. Camlara da her kış, çerceveye çift taraflı bantla yapıştırıp, baloncuklu naylon çekerim, en çok ısı camlardan kaybedilir.
    Senin oda ufak ise 1000 veya 1500 watt lık hamam eder odayı.

www.hepsiburada.com
    Vigo Konvektör ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/vigo/konvektor-c-80081041

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 28 Ekim 2018; 16:14:23 >

• quote:

Hocam o kadar da gariban değil bankada parası var sadece harcamak istemiyor. Belki ailesi yollayamaz diye öyle yapıyordur bilemiyorum orasını.

Edit: ben kendisine ortak alalım salona koyalım dedim o yanaşmadı.

Evde salon var ise 3. ev arkadaşı yap derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de öğrenciyim doğalgaz pahalı kendi odamı ısıtmak için 140 tlye konveksiyonel ısıtıcı aldım, biraz pahalı ama odayı ısıtıyor havayı değil ben 1 saat açıyorum oda sıcaklığını 2-3 saat koruyor tavsiye ederim.

• kendini hawai de hayal et , en ucuz bu şekilde kurtulabilirsin ..
  • akıllı petek düşünebilirsiniz ucuz bir sistem
  • quartz ısıtıcı alma, dibini zor ısıtır , infrared olsun
    ucuz yollu ısıtsın diyorsan, mümkün olduğunca doğal yolla ısınmaya çalışcaksın
    patik , bere kullanıp, akşamları yatarken sıcak su torbası falan ...
  • kardeşim sen evdeki tüm kaloriferleri kapat, sadece kendi kaloriferini açık bırak bu şekilde yeterli olur sana. Çok yüksek bir fatura gelmez merak etme, elektrikli ısıtıcıya vereceğinden az tutar. 1 ay dene bu şekilde fatura gelince tekrar değerlendirirsin, ödeyemezsen bana mesaj at.
  • Arkadaşlar herkese tavsiyeleri için teşekkürler forumdan birisi burs verdi sağolsun bu sorunu da çözmüş olduk.

• Hocam yurtta dip dibe yaşamaktan bıktık bir de salona eleman almayalım zaten gelebilecek biri olsa bu arkadaşı bırakıp onla eve çıkarım. Başka ev arkadaşı yok bütün arkadaşlarım çoktan ya eve çıkıp düzen kurdular yada yurtta kalıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.