Şimdi Ara

evin sadece 1 odasını en ucuza nasıl ısıtırım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
2
Favori
22.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçıncı katta oturuyorsun birde ev tipi nasıl?
  • a++ klima ile kombiden daha uyguna ısıtırsın da soğutursun da.
  • Bir tane varil bul içine ateş yak 15 dk içinde içerisi hamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi güzel tamam ev arkadaşınızı seviyorsunuz ama ev arkadaşlığı öyle gitmez bi yerde patlak verir söyliyim ev arkadaşı dediğin anca beraber kanca beraber yok ben bu kadar elektrik harcadım sen şu kadar duş aldın öyle hayat geçmez aynı evde haberiniz olsun
  • klimayla.
  • donanımhaber ölücüleri yine yine yeniden iş başında

olm sosyal medyada adınız çıktı lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

odanın 12 saat sıcak kalması için bu 12 saat içinde kaç saat çalışır sence? daha önce hiç kullanmadım öyle bir şey. bu biraz daha kafama yattı

Alıntıları Göster
    Disarinin sicakligina, evin yalitimina, isiticinin kalitesine vs bir cok seye bagli hocam. Mesela disarisi -20 30 dereceyse muhtemelen hic durmaz cunku 2kwlık guc ile -30u +25e cevirmrk pek de kolay olmayacaktir tahmin edecegin uzere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heidinindedesi

hocam elektrikli fan odayı ne kadar sürede ısıtır ve ısınınca ne kadar süre sıcak kalır? bir de 2 kademeli 2000 watt çalışıyordu baktıklarım ilk kademede 1000 watt odayı ne kadar ısıtır sence? evin ortalama bir yalıtımı var benim odayı ısıtsa yeter 25 metrekare civarı bir alan.

Nem isiyi tutar yani su buhari sicakligi hapseder. Muhendislik bolumunu kazanmissin basit fizik kanunundan haberin vardir zaten. Isitici ise rezistivdir yani en kolay seyi yaparak yanma islemini gerceklestirir ve havayi kurutur su buharinin kacmasini dagilmasini saglar. Hava kuruyunca odadaki isi sistemi kapattiginda kisa surede sogur. Kombide oyle degil. O ise girme hic. 3 4 sene okuyacam diyorsan git kendine yagli radyator al vir kere alirsin daha da baska eve ciksanda dert olmaz. Ya da kombiyi en dusukte sadece kendine calisacak sekilde ayarla 3 e 5 e bakma 150 170 geleni ode.

Not arkadasinin durumu kotuyse gozlemle kiyafetleri yedigi ogunler sigarasi var mi gibi bunlarda durum dedigi gibiyse parasi yoksa sigara icmiyorsa vs. Ona da soylersin arada acip isinsin sorun etmem de. Senin isinde rast gider. Yokluk baska cimrilik baskadir. Ama cakallik yapiyorsa acima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Ekim 2018; 9:36:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektrik için Akşam 17 ile 22 saatleri arasına dikkat et. Daha çok elektrik yakar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Paramedik kullanıcısına yanıt
    Hocam kyk yurdunda ben 2 arkadaş 1.5 sene kaldı ve berbat bir yerdi bir daha yurt görmek istemiyorum

• karmakan kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz 2-3 zamanlı tarifelerde olmuyor mu?

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Sakarya o kadar soğuk değil en soğuk zamanında bile -5 in altına inmiyor. +25 olması da şart değil 18 19 derece bile olsa yeter. Evin yalıtımı da iyi ve her 2 yanda ve altla üstte daireler var

• heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Eğer sayacın değiştirilmiş akıllı sayaç takmışlarsa geçerli. Eski sayaçlardansa bilemem.

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    Hocam sevdiğimizden eve çıkmadık ucuz olsun diye birlikte kalıyoruz ve 2. Senemiz bu sene geçen sene böyle bişey demiyordu. Açıkçası ben de ısıtıcı alıp her ay ekstradan 100 tl elektrik faturası getirip adama ödetmek istemem. Normalde gelen fatura belli zaten sen bana onun yarısını ver fatura kaç gelirse gelsin üstünü ben öderim dedim.

• berk70 kullanıcısına yanıt
    3. Kat. ara kattayız ve yanlarda da daireler var.

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Hocam onların fiyatı çok geldi ben seneye zaten tek kalacağım sadece bu kış için +200 tlye bir şey almak istemedim.

• Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Teşekürler hocam bakacağım dediğiniz markaya

• MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam 24 saat kullanmayı düşünmüyorum ve beni öldürmesin yeter kalın giyinirim. Bu kışı atlatayım yeter seneye tek eve çıkacağım.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınız için teşekkürler. Olaya o açıdan bakmamıştım. Bu sene kendisiyle son senemiz olduğundan radyatör gibi pahalı bir şey almak istemiyorum zaten 1 veya 2 seneye de okul bitiyor.

Arkadaşımın bankada iyi bir miktar parası var ama sanırım ailesinin durumu şuan çok iyi değil parayı harcamıyor. Sigara içmiyor fazla alışveriş yapmıyor. Bizim de durumumuz rahat olsa son dediğini yapardım ama o da yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.