Şimdi Ara

evin sadece 1 odasını en ucuza nasıl ısıtırım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
22.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çözüm fanlı ısıtıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

hll knk

Alıntıları Göster
    evin sadece 1 odasını en ucuza nasıl ısıtırım

• Böyle bir şey kullanırsan oda daha iyi ısınır. Fanlı ısıtıcı havayı kurutur. Bu cihazı hangi eve geçersen geç kullanırsın.

Ereyon İnternetten Alışverişin Güvenilir Adresi
    King K 5002 Rainbow Hava Nemlendirici Fiyatı ve Özellikleri | Ereyon
    https://www.ereyon.com.tr/urun/king-k-5002-rainbow-hava-nemlendirici?gclid=EAIaIQobChMIls_wnNio3gIVAs53Ch0l9wekEAQYASABEgLfvfD_BwE

• Ikiniz aynu odada kalın o gariban da ısınsın. Faturanın 200-300 gelmesini kaldıracak bütçesi olmasa da 30-40 lira destek olur belki.

• Herifler götü donup müh okuyor biz sıcacık yerde 2 yıllığı bitiremedik mallığım beşinci boyuta konu olurdu be

• - öncelikle aynı odada kalmaya çalışın

- her yeri halı ile kapatın

-camlara vb sünger yalıtımı yapın

-kapı altı süngeri yapın

-petek arkası yalıtım malzemesi koyun

-petek üstüne bir kaba su koyun nem yaratsın

Bu şekilde kombi ile iyi ısınırsın ben tek yaşıyorum böyle yapıyorum tek petek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

Ikiniz aynu odada kalın o gariban da ısınsın. Faturanın 200-300 gelmesini kaldıracak bütçesi olmasa da 30-40 lira destek olur belki.
    Hocam o kadar da gariban değil bankada parası var sadece harcamak istemiyor. Belki ailesi yollayamaz diye öyle yapıyordur bilemiyorum orasını.

Edit: ben kendisine ortak alalım salona koyalım dedim o yanaşmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heidinindedesi -- 28 Ekim 2018; 11:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Böyle bir şey kullanırsan oda daha iyi ısınır. Fanlı ısıtıcı havayı kurutur. Bu cihazı hangi eve geçersen geç kullanırsın.

https://www.ereyon.com.tr/urun/king-k-5002-rainbow-hava-nemlendirici?gclid=EAIaIQobChMIls_wnNio3gIVAs53Ch0l9wekEAQYASABEgLfvfD_BwE
    Odada çay makinesi var zaten ondan yeteri kadar nem yayılıyor odaya. Bu 25w alet ne kadar sıcaklık sağlar

• amd işlemcili bir pc al şaka yapmıyorum 750watt güç kaynağı çak içine sağlam birde Radeon ekran kartı. benim odada kalorifer yskmıyorum mesela. pc açıkken içeriyi sağlam ısıtıyor.

Bu arada bende Sakarya'da okurken ev arkadaşım senin ev arkadaşın gibiydi hey gidi günler hey.

• elektrikli ısıtıcı doğalgaza göre ikiye katlar.
  • Kombiye saat ayarlı priz bağla. 38- 40 c da yakarsan, birde mantolama varsa istediğin rakam gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Sigarayı bırak. Veya evde sigara içme. Odayı soğutur pencereyi açınca.
    2.Oda soğuk olduğunda ütü yap. Ben yazlıkları da mart ta filan ütülüyorum. 6 saat oda sıcak oluyor.
    3.Nohut kuru fasulyeyi 1 gün önceden suya koyarız yemek yapmadan önce. Çimlenmeye(solunum) başlayınca ısı açığa çıkar. Tıraş suyunu burdan karşılayabilirsin.
    4.benim oda ısınmıyor kolay kolay. Soba en iyisi. Her taraf zaten bedava odun, kağıt vs.. Günde 5 dk lık odun kırma ile tüm gün ısınırsın.patlıcan,domates Patates közlersin. kumpir yaparsın. Anakart ısıttığım için işime de geliyor. şiş kebab bile olur. Üzerine güğüm koyup su ısıtırsın. O su 10 saat sıcak kalacağı için oda soğumaz kolay kolay.
    5. Bizim köyde(Sivas) ahırda kalırlardı eskiden. Hayvanların sıcaklığı ısıtıcıya gerek bırakmıyor.

• Konu sahibinde kendimi gordüm bende sakaryada 2+1 evde kalıyorum doğalgazı açamıyorum :Dddd

• Şok markete fanlı isitici geldi 60 tl ye raks marka gayette guzel isitiyor 1 odayi guzel isitir dun 2 kisiye aldırdım cok memnun kaldılar

• Bu önerilere bakarsak Mlsf elektriğin doğalgazdan pahalı olduğu bir ülkede yaşıyoruz

• Elektrikle ısınmada en verimli yollardan birisi yağlı radyatör dür. Hem verimli hem sağlıklı ısıtır. Geç soğur, termostatli olduğu için otomatik çalışır. Oda yalıtımını iyi yaparsanız işinizi görür. Ama doğalgaz varken diğer bütün ısıtma çeşitleri daha masraflı olacaktır.

• Yukum geliirr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğukta hastalansan daha fazla paran gidecek.Antibiyotik+ateş düşürücü+burun spreyine 30tl ödedim.Sağlık önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 28 Ekim 2018; 13:50:16 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.