Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.419
Cevap
159
Favori
1.647.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Eryücel

Candoğan Bey,

Makineyi tavsiyeleriniz üzerine aldım. Profilo 1200HTR.. Bir haftadır kullanıyorum. (Daha bir programını kullandım ama gördüklerimi paylaşayım)

Gayet sessiz, programların hepsinde başlatmadan kaç dakika süreceği belli, ek tuşlarla (yoğun yıkama, ön yıkama vb) kombinasyon yaptığınızda da kaç dakika süreceği yazıyor. Bence süper bir özellik..

Sıkma devirini ayarlayabiliyorsunuz (600-800-1000-1200)

Servisin söylediğine göre, ilk on dakika içinde kapağı açabiliyormuşunuz. (bir şey unutma ihtimaline karşı:)

Bir gözlemim oldu makinede, küçük parçaları torba içerisinde yıkama öneriliyor. Onun sebebini de makineyi kurcaladığımda anladım. Tambur ile camın önündeki lastik arası az da olsa açık. Yani tamburun altına küçük bir çamaşır sıkışma sonucu kaçabilir gibi geldi bana. Eski makineme baktığımda (BOSCH) o boşluk yoktu. Bu makinede öyle bir boşluk var... Umarım bir problem yaratmaz...

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Cihazdan memnun kalmanıza sevindim.Ben aynı kazana sahip makineyi 6 senedir kullanıyorum,çoraplar araya kaçmıyor ama bir kez sütyeni lastik arasına kaçarken yakaladım,bunun dışında zaman zaman çoraptan da küçük parçaları yıkamama rağmen sorun yaşamadım.Cihazı aşırı doldurmadıkça lastik kısmına çamaşır atmıyor.Arada boşluk var ama lastik hafif içe kıvrık,bundan dolayı pek sorun değil.Arçelik 2100/2200 de de aynı lastik tipi vardır.
    Cihaz hakkında sorularınız olursa beklerim,iyi günler.

• http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=8&intProductID=897

slm arkadaşlar candoğan beyin tavsiyesi ile CM 1201 HTR yi carfourreden aldım.gerçi candoğan beyin tavsiye ettiği dönemde fiyatı kampanya ile daha uygundu ama kaçırdım bu fırsatı. alalı 3 ay kadar oldu ve çok memnunuz. gerçi ben pek bilmiyorum ama hanım yıkamasından çok memnun. sessizliği de çok iyi gece elektrikler indirimli diye genelde gece çalıştırıyoruz ve hiç sesi yok şükür. faturada gözel görülür bir düşüş oldu hada önce arçalik 2600 makinamız vardı ona göre çok çok iyi. kesinlikle çok fazal özelllik olmasın makinanın tanımasına gerek yok lekeleri ben tanırım diyen herkeze tavsiye edebilirim.çok teşekkürler candoğan bey.

• bizim çam. mak. 10 yaşından büyük bikaç kere servis gördü şu an biraz daha sesli çalışıyor ama yenilere taş çıkartır vallaa bu arada markası arçelik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: modülatör

http://www.profilo.com.tr/Urun.asp?intCategoryID=8&intProductID=897

slm arkadaşlar candoğan beyin tavsiyesi ile CM 1201 HTR yi carfourreden aldım.gerçi candoğan beyin tavsiye ettiği dönemde fiyatı kampanya ile daha uygundu ama kaçırdım bu fırsatı. alalı 3 ay kadar oldu ve çok memnunuz. gerçi ben pek bilmiyorum ama hanım yıkamasından çok memnun. sessizliği de çok iyi gece elektrikler indirimli diye genelde gece çalıştırıyoruz ve hiç sesi yok şükür. faturada gözel görülür bir düşüş oldu hada önce arçalik 2600 makinamız vardı ona göre çok çok iyi. kesinlikle çok fazal özelllik olmasın makinanın tanımasına gerek yok lekeleri ben tanırım diyen herkeze tavsiye edebilirim.çok teşekkürler candoğan bey.

Ne demek,sizin memnuniyetiniz önemli.İyi günlerde kullanın.

• Arkadaşlar şu an Ankara'dayım, kayınbiraderimin bozulan buzdolabı ve çam, makinesi için forumu araştırıp yeni makine arıyorum. Bayağı not aldım. fiyatı önemli değil önerilerinizi de bekliyorum.

Bu arada ben evimde evlendiğimde (9 yıl önce) spottan aldığım profiloyu kullanıyorum . Uçak gibi sesi var . Haftada ortalama 8-10 kez çalışır.
  • siemens s serisi orjinal alman malıdır..çok da pahalı değil..3000 ytl veririm diyorsanız siemes IQ mükemmel makinadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Arkadaşlar şu an Ankara'dayım, kayınbiraderimin bozulan buzdolabı ve çam, makinesi için forumu araştırıp yeni makine arıyorum. Bayağı not aldım. fiyatı önemli değil önerilerinizi de bekliyorum.

Bu arada ben evimde evlendiğimde (9 yıl önce) spottan aldığım profiloyu kullanıyorum . Uçak gibi sesi var . Haftada ortalama 8-10 kez çalışır.

Evet haklısınız eski 5 kg profilolar öyle.Ama şimdikiler sessiz.Onlar eski AEG lavamattan bozma ürünlerdi.Şimdikiler Bosch parçaları ile yapılıyor.
    Fiyat önemli değilse alacağınız en iyi cihazlar
    www.birdunya.com
    Nothing found for En Store Productdetail Aspx?Language=Tr&Amp;Productid=57871&Amp;Stockid=59742
    http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=57871&stockid=59742

www.birdunya.com
    Nothing found for En Store Productdetail Aspx?Language=Tr&Amp;Productid=57872&Amp;Stockid=59743
    http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=57872&stockid=59743

Ancak buralarda pahalı.Biraz mağaza gezerseniz çok daha ucuza bulmanız mümkün.Fikir açısından bu linkleri verdim.
    Çamaşır makinesi de
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155993&productid=mtsiewm12s760tr

Bu cihazlar sınıfında en iyileridir.Çamaşır makinesi birçok özleliğiyle açık ara sınıfında liderdir.Buzdolabı da çok kalitelidir.Bir inceleyin daha uygun fiyatlı isterseniz onları da önerebilirim.

• @Collezione sağ ol önerilerin için,

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

www.birdunya.com
    Nothing found for En Store Productdetail Aspx?Language=Tr&Amp;Productid=57871&Amp;Stockid=59742
    http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=57871&stockid=59742

www.birdunya.com
    Nothing found for En Store Productdetail Aspx?Language=Tr&Amp;Productid=57872&Amp;Stockid=59743
    http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=57872&stockid=59743

Ancak buralarda pahalı.Biraz mağaza gezerseniz çok daha ucuza bulmanız mümkün.Fikir açısından bu linkleri verdim.
    Çamaşır makinesi de
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155993&productid=mtsiewm12s760tr

Bu cihazlar sınıfında en iyileridir.Çamaşır makinesi birçok özleliğiyle açık ara sınıfında liderdir.Buzdolabı da çok kalitelidir.Bir inceleyin daha uygun fiyatlı isterseniz onları da önerebilirim.

Fiyatları çok sorun değil de, bu modelleri bulamazlarsa diye bir kaç alternatif yazabilirsen sevinirim. Bu arada Ankara'da beyaz eşyayı nakit olarak en hesaplı alabileceğimiz yerler nereleridir? Bilen var mı acaba.

Normal bayiiler de nakitte indirim yaparlar mı?

• Çamaşır makinesini kolayca bulabilirsiniz.Ama buzdolabı bulamazsanız alternatif olarak

modellerini öneririm

• quote:

Orjinalden alıntı: mllm

@Collezione sağ ol önerilerin için,

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

www.birdunya.com

www.birdunya.com

Çamaşır makinesi de

Fiyatları çok sorun değil de, bu modelleri bulamazlarsa diye bir kaç alternatif yazabilirsen sevinirim. Bu arada Ankara'da beyaz eşyayı nakit olarak en hesaplı alabileceğimiz yerler nereleridir? Bilen var mı acaba.

Normal bayiiler de nakitte indirim yaparlar mı?

siemens ve bosch bayileri nekitte %20-25 arası indirim yapabiliyorlar..ayrıca bende ankaradayım, operanın karşısında itfaiye meydanındaki spotçulardan beğendiğiniz makinayı 100-200 ytl daha az fiyata alabilirsiniz.örneğin liste fiyatı 1,233 ytl olan bosch 20641 çamaşır makinasına spotta 850 ytl fiyat aldım daha pazarlık yapmadan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 4 Temmuz 2007; 17:20:41 >

• İşte piyasanın durumu... Eskiden kuruş inmezdi bayiler peşin dahi alacak olsanız. Şimdi; siz beğenin yeterki yaparız bir şeyler diyorlar.
  • Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.
  • Maşallah da modelini de yazsaydınız keşke. maxx mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

İşte piyasanın durumu... Eskiden kuruş inmezdi bayiler peşin dahi alacak olsanız. Şimdi; siz beğenin yeterki yaparız bir şeyler diyorlar.

Eskiden ürünler tek başına satılırdı.Mesela şu an Bosch'ta ya hediye kampanyası yapıyorlar ya da 2. ürünü indirimli veriyorlar.Böyle olunca da promosyon ürünün çıplak maliyeti aldığın ürüne ekleniyor.Mesela 700liralık makinenin yanında 200 liralık süpürge hediye(sözde)veriyorsa sana makineyi 800 liraya satıyor.Ama ürünü tek başına peşin alırsan da indirim yapıp 700 liraya veriyorlar.Eskiden böyle promosyon kampanyaları olmadığından fiyatlar tekti ama artık böyle değil.Beyaz eşya kampanyaları hep kandırmaca,peşin fiyatına taksitle satış varsa bayinin peşin alman durumunda indirim yapma zorunluğu da var.Mesela peşin fiyatına taksitle 100 liraya satılan malı peşin alırsan bayi 95 liraya veriyor.Kısacası insanlara hoş görünsün diye göz boyama yapıyorlar,vadeyi peşin fiyatına taksit gibi gösteriyorlar.Biri süpürge hediye ediyor,diğeri 7 yıl garanti veriyor.Garantiyi de hayrına vermiyorlar uzatma ücreti makinenin ücretinin içinde
    Ondan en iyisi sıkı bir pazarlık yapmak.Liste fiyatları inanılmaz derecede yüksek,gerçek fiyatlar da değil.
    Ayrıca dikkat ettiysen piyasada 140 liraya 1800w süpürgelerin(200 liralık),400 liraya 800 devir çamaşır makinelerinin(600 liralık) gezinmesinin nedeni de bu.Promosyon ürünleri almayan çok olunca firma bunları ucuza dağıtıyor.Bu sayede ben 78 liralık Profilo robotu 24 liraya aldım.Çin mallarından bile daha ucuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 4 Temmuz 2007; 19:22:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cozurt

Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.

Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükürSanırım makineniz WMV serisinden

• Beş yıldır 850 Dv. Ariston (Elektronik beyinli) kullanıyorum. Hiç teklemedi. Sadece taşınırken tamburunu sabitlemediğimizden gürültüsü biraz arttı, o kadar. Yani memnunum. Ama buzdolabı gibi çamaşır makinasında da Samsung'u tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ponponius

Beş yıldır 850 Dv. Ariston (Elektronik beyinli) kullanıyorum. Hiç teklemedi. Sadece taşınırken tamburunu sabitlemediğimizden gürültüsü biraz arttı, o kadar. Yani memnunum. Ama buzdolabı gibi çamaşır makinasında da Samsung'u tek geçerim.

Canım kullanıyorum dediysem, yanlış anlamayın; hanım kullanıyor. O anlamda söyledim yani.
  • quote:

quote:

Beş yıldır 850 Dv. Ariston (Elektronik beyinli) kullanıyorum. Hiç teklemedi. Sadece taşınırken tamburunu sabitlemediğimizden gürültüsü biraz arttı, o kadar. Yani memnunum. Ama buzdolabı gibi çamaşır makinasında da Samsung'u tek geçerim.

Canım kullanıyorum dediysem, yanlış anlamayın; hanım kullanıyor. O anlamda söyledim yani.

inansak mı acep

• quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

quote:

quote:

inansak mı acep

Memlekette demokrasi var kardeş (Demokrasiyi de karıştırmadığımız halt yok hani).

• BOSCH kullanıyorum çok memnunum eskiside bosch du yeniyide aynı aldım
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.