Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.419
Cevap
159
Favori
1.647.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: cozurt

Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.

Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükürSanırım makineniz WMV serisinden

candogan62 evet WMV serisinden.

• quote:

quote:

quote:

Evde Bosch marka 8 yıllık emektar bi çamaşır makinası var. Çok memnunuz. Yıllardır calgonsuz kullanıyoruz daha tık demedi. Nazar değmesin. Maşaallah deyin.

Calgon reklamlarına inanmayın,aşırı derecede abartıyorlar.Sularınız anormal derecede kireçli değilse deterjanı doğru miktarda koyduğunuz sürece kireçlenme olmaz.Ben arada kazanın içine ışık tutarak kireç var mı diye bakıyorum,rezistans ışıldıyor.5 senedir Calgon kullanmıyorum.Sadece ilk makineyi aldığımız sene kullandım o da yeni eve su bağlanmamıştı,tankerle taşıma kireçli su getirtiliyordu,o yüzden.Makinem 6 seneyi doldurdu 7 ye girdi bende de problem yok çok şükürSanırım makineniz WMV serisinden

candogan62 evet WMV serisinden.

Arızasız günlerde kullanın.O cihazda eski AEG lavamat makinelerle Bosch karışımı parçalar bulunur.Mesela kazan,körük lastiği,tambur,motor eski Profilo'nuun(AEG) deterjan çekmecesi,kasa,pompa motoru vs de Bosch'un parçalarıdır.Sıkma esnasındaki gürültüsü biraz yüksektir(Bosch maxx'a göre)Ama çelik kazanlıdır.Nazar değmez inşallah

• candogan62 parça dokümantasyonu için teşekkürler.
  • vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem varacaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem varacaba

Olabilir Makineyi aşırı doldurmayın. Şöyle de birşey var aslında Vestel ve Arçelik çamaşır makinleri dayanıklı değildirler. Özellikle yeni çıkan modelleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

vestel kullanıyorum önceki arçelikti 4 senede hurda oldu buda 3.5 sene oldu buda hurda acaba bizdemi bi problem varacaba

Yok problem sizde değil onlarda var.Aman sakın 3. makineyi de Ariston almayın o da 2. senede hurda olur
    Çamaşır makinesinde Miele-Siemens-Electrolux-Whirlpool'dan şaşmayın.
  • bence bosch marka çamaşır makinaları harika özellikle 6kg ve 7 kg çok güzel ama 5 kg olanları tavsiye etmiyorum bir satıcı olarak.
  • benimde emektar arçalik hurdaya döndü yakında alacagım ama ne iyi olsun diye artık klima gibi onuda 2 sene incelerim gerçi klimayı iyi marka alamadık ama çamaşır makinesini iyi istiyorum

miele,siemens,elektrolux,whirpool,general eletrik gibi
  • ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun

çamaşır makinelerindende çok uzak durun hemde çok uzak

burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sito

quote:

ben 7 sene önce arçelik çamaşır makinası aldım sadece açma kapama düğmesi oksitlenmiş o değişti. 25 ytl başka bir sorun çıkarmadı başkalarını bilmem ama arçelik çamaşır makinasında iyi tabii Bence ama televizyonundan uzak durun hemde çok uzak durun

burada 8124 serisi hakkında çok yazı yazıldı hemde LG tarafından arçelige üretildigi halde tam bir fiyasko imiş

emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sito

quote:

emektar demişsin kaç sene kullandın makinayı eğer emektarsa 10-15 senesi vardır her halde Bir makinayıda o kadar kullandıysan iyidir BENCE

5 sene kullandım bu 5 sene içinde bozulmadık yeri kalmadı servis her hafta bize ugrardı ama para yüzünden degiştirememiştim, artık sırası geldi bir dahamı arçelik allah korusun

• MRB. BOSCH VE SİEMENS BUZDOLABI.ÇAM MAK. BULAŞIK MAK. HANGİ SERİLERİ ORJİNAL ALMAN DIR YAARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
  • İki makine yazayım arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İkisi de 1400 devir.

1-Miele W1714 2.290 Ytl (nakitte %10 indirimli)

2-Samsung J1455AC 1499 Ytl liste fiyatından indirimi var:(nakit 1.130 Ytl, 1.220 Ytl 12 Taksit)

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154156&productid=mtsamj1455ac

• quote:

Orjinalden alıntı: mllm

İki makine yazayım arkadaşlar hangisini önerirsiniz? İkisi de 1400 devir.

2-Samsung J1455AC 1499 Ytl liste fiyatından indirimi var:(nakit 1.130 Ytl, 1.220 Ytl 12 Taksit)

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=154156&productid=mtsamj1455ac

buradaki makinelerden ziyade size bir farklı makinede ben önereyim,bir inceleyin ben elektrolux tavsiye ediyorum ,miele güzeldir ama bu seçtiginiz iyi degil,samsungu hiç düşünmeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: teks-

quote:

buradaki makinelerden ziyade size bir farklı makinede ben önereyim,bir inceleyin ben elektrolux tavsiye ediyorum ,miele güzeldir ama bu seçtiginiz iyi degil,samsungu hiç düşünmeyin

Bu makine süper özelliklere sahip ve fiyatı benzerlerine oranla çok iyi

• arkadaşlar
    bekar bir erkek olarak :)))))) deselerki bana bir gün çamaşır makinası ile ilgili yorum yapacaksın hiç inanmazdım ama demekki başa gelince anlaşılıyormuş :))
    tek marka söylücem elektrolüx ün eww1290 modeli alet tam kurutmalı yani çamaşırı çıkarınca tekrar asmanıza hiç gerek kalmıyor kurutmak için çünkü kupkuru çıkartıyor tabii 3 kg kadar üç kg aşıyorsa bölüp kurutuyorsunuz
    haa daha önce hiç kuruttummu hayır bu yaşıma kadar sağda solda yıkattığım için pek farkını bilemiyorum ama gören b ayan arkadaşlar çok iyi bir özellik olduğunu söylüyorlar
    sadece paylaşmak istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: angina76

arkadaşlar
    bekar bir erkek olarak :)))))) deselerki bana bir gün çamaşır makinası ile ilgili yorum yapacaksın hiç inanmazdım ama demekki başa gelince anlaşılıyormuş :))
    tek marka söylücem elektrolüx ün eww1290 modeli alet tam kurutmalı yani çamaşırı çıkarınca tekrar asmanıza hiç gerek kalmıyor kurutmak için çünkü kupkuru çıkartıyor tabii 3 kg kadar üç kg aşıyorsa bölüp kurutuyorsunuz
    haa daha önce hiç kuruttummu hayır bu yaşıma kadar sağda solda yıkattığım için pek farkını bilemiyorum ama gören b ayan arkadaşlar çok iyi bir özellik olduğunu söylüyorlar
    sadece paylaşmak istedim

Paylaştığınız için teşekürler, bu makineyi almak isteyenlere ürün hakkında fikir sahibi yaptınız

• quote:

Miele iyidir ancak bana göre Siemens S serisini alın.Birçok özelliğiyle verdiğiniz iki makineden de çok üstün özellikleri mevcut.Su bulanıklığını ölçüp durulama sayısına/süresine karar veren sensör,yüklemeyi gösterme,deterjan tavsiye etme,lekeye göre programı değiştirme,özel tambur,8kg kapasite gibi
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155993&productid=mtsiewm14s760

• quote:

quote:

Miele iyidir ancak bana göre Siemens S serisini alın.Birçok özelliğiyle verdiğiniz iki makineden de çok üstün özellikleri mevcut.Su bulanıklığını ölçüp durulama sayısına/süresine karar veren sensör,yüklemeyi gösterme,deterjan tavsiye etme,lekeye göre programı değiştirme,özel tambur,8kg kapasite gibi
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155993&productid=mtsiewm14s760

Buzdolabını Samsung aldık. Çamaşır makinesi de en kısa zamanda değişecek. Önerini değerlendireceğiz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.