Profilo CGA142Z0TR hakkında fikirleriniz nedir ? |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (756. sayfa)
-
-
teşekkürler hocam.Ne gibi farklı amortisör kullanıyorlar hocam iyi yönde mi kötü yönde mi?😀
açıkçası 1200 ,1400 aynı amortisör ama kazan daha büyük olduğu için deviri indirgemişlerdir diye düşündüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1400 devirli modellerde bu amörtisör kullanılmakta sertlik olarak sizin makinedeki amörtisörle aynı fakat bunun çalışma mantığı biraz farklı kazan daha fazla sekiyor o yüzden 1200 devir almanız iyi olmuş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim vestel kcm 9914 de sertti amortisörleri kazan dediğiniz gibi fazla yalpalıyordu ,bornozlarda yana vuruyordu.peki başka kronik sıkıntısı varmı aldığım modelin yada öneriniz?teşekkür ederim tekrardan.
-
Gerisi artık kısmet hocam ne kadar dayanırsa
genel olarak malzeme kalitesi nasıl değerlendirirsiniz hocam?kazanın presli olması kötü misala dandik vestel bile çontalı kazan yaparken bhs grubuna yakışmıyor gibi geldi.
-
Günümüzde bütün markalar kalitesini düşürmekte mağlum maliyet olayı var eski makineler gibi kalite ve uzun ömür beklememek lazım ben artık ne alırsam alayim garantisini 7 yıla uzatıyorum garantinin bitmesine yakın satıp yeni makine alıyorum :)
aldığınız makine iç aksam olarak oturaklı yeterli kalitede bir makine sizi üzeceğini düşünmüyorum düzgün kullanımda ve düzenli olarak kazan temizliğine dikkat ederseniz elektronik aksamdan yanada şansınız yaver giderse rahat 7 8 seneyi devirecek bir makine
çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum.
-
bu makıneyı almaya karar verdım .nasıl ne dersınız *
-
hocam selamlar tekrardan kusura bakmayın aklıma geldi aldığım makine de 3 gergi telli mi merak ettim?Servise almadan önce sordum tüm modeller 3 amortisör 3 gergi telli dedi.Etkisi ne kadardır bilemem ancak alırken tercih nedenlerinden biriydi.En çokta Vestel de olan su jeti olmaması düşündürdü ancak gerçek anlamda sorunsuz bir marka ve model aradığınız için wg52a2xvtr de karar kıldık eşimle tasarımı da etkili oldu tabiki.😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
henüz kurulmadı kurulunca anlaycagız bakalım diğer taraftan piyasada ithal ürün alınacaksa ne iyi ürünlerden italyan malı servisi kötü o ayrı konu…
Evet sağ tarafta 2 sol tarafta 1 olmak üzere toplamda 3 tane var amörtisor düzeniyle ters orantılı konumlandırılmış
-
teşekkür ederim ben biri arkadadır diye tahmin ediyordum :)ama mantıklı konumlandırılmış.tam denge.
-
. Ew8f161pstc perfcare 800 bu makinayı bende araştırıyorum. Ama Electrolux EW9F161BT bu makina ile arasında kaldım
Yıkamadaki ses seviyesi nasıl.
Motor sesi gelmiyor sadece hafif bir uğultu sesi var ultramix + su jeti motorunun sesi
Bu makina 2 ay önce aldım. 1 ay sonra ekran bozuldu. Makina hiç bir şekilde çalışmıyor. Servis çağırdım kronik olduğunu bu konu hakkında bir çok şikayet olduğunu söyleDi. Makina Değişim yazıldı. Yeni makinam Geldi ama daha teslim almadım. Yıkama performansı rezalet. YIkama esnasında çıkan ses özellikle sanki eskideki gibi ırmak kenarında tokmakla çamaşır döverler ya onun gibi çamaşırın dövülmesi sesi geliyor. Makina yalıtımı çok kötü. Sıkma esnasında yavaştan hızlıya doğru sıkarken düşük devirde tak tak diye hafif vuruntu sesi var. Açıkçası makinadan tiksindim. Yeni makinayı zararına da olsa satıp elektrolüx almayı düşünüyorum.
www.bosch-home.com.trWGB244A0TR Çamaşır Makinesi | Bosch Ev Aletleri TRhttps://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/camasir-makineleri/WGB244A0TR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Miele yi ve petek kazanini, gördükten sonra vazgectim elektroluxten vs , fakat bu seferde miele zam yapmis bugun sansima, sitesinden baktigimda
Merhabalar,
Arçelik marka 10kg çamaşır makinesi tavsiyesi verir misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X