Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.436
Cevap
159
Favori
1.649.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım siz de bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre uygun bir ürün bulabilirsiniz hocam. Birçok değişken devreye giriyor ve gerçekten karar vermek çok zor oluyor maalesef. Ben de beko almaya daha yakınım ama buradan da gelen tavsiye ve yorumlara göre bir karar vereceğim artık. Ayın 15inde yine zam gelecek diye tedirginim. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE -- 13 Aralık 2023; 21:50:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • demircim kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu modelin 9 kg olanını 2 ay önce aldım. Rezalet bir makina. Yıkama esnasında çıkan ses sanki ırmak kenarında çamaşır dövüyprsun gibi ses yapıyor. Dijital ekranı 1 ay sonra arızalandı. Makina iptal. Çalışmıyor. Servis değişim yazdı. Gelen servis bu sorunun kronik olduğunu söyledi. Yeni makina geldi ama daha teslim almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Command.com kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bu 2 makinadan birisini aldınız mı? Bende merak ediyorum bu 2 makinayı.

• reko kullanıcısına yanıt

Merhaba. Makinadan memnunmusun? Bende almayı düşünüyorum.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Sn. Razor Crest ve diğer arkadaşlar. Anneme makina alacağız, maksimum 15 Bin TL’ye çıkabiliriz ancak f/p olarak uygun olan olursa o rakama çıkmasak da olur. Bu modeler hariç önerileriniz olursa ona göre kararimımı netleştirmek isterim. Yardımlarınızı rica ediyorum

Grundig gpwm 92855
    Profilo CGA142Z0TR
    Samsung WW90T4020CE/AH
    Altus AL10123

• Miele 9kg makine almaya karar verdim
    Eski aeg 9kg 1600 lavamat bozuldu .
    Bu aeg den cok. Memnunduk .emsali makine yok diyebilrim.

Miele ler. Nasil tavisye edermisiniz ,kullanan varmi
    Eski usül toz deterjan yumusatici vs li kullaniliyormu miele de yoksa , yoksa özel sivi deterjan lami kullaniliyor ? uzak mi durmaliyim .veya tavsiye edermisiniz ? Miele de yikama performmasi nasil pisman edermi komsumuz siemens ten memnun degil iq700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 16 Aralık 2023; 12:6:18 >
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

üstad mümkünse nesinden memnun değilmiş iq700 ün örenip yazarmısınız bende iq700 alıcaktım

Miele düşünüyorsanız alın geçin. Türkiye pazarında alternatifi olmayan bir marka. Veya eski cihazınızın arızasını bilmiyorum, fakat kart tamirini vb. sağlamaya çalışıp kullanmaya devam edin bence. Çünkü güncel olarak alabileceğiniz modeller (Miele hariç) donanım olarak mevcut cihazınızdan büyük ihtimalle daha geride kalacak.

• @CAN@ kullanıcısına yanıt

miele güzel ama stok yokmus .9 kg klasık model de ?

bu yuzden electrolux EW8F161PSTC mu alsam karar veremedım.

samsung makıneler nasıl ecobooble . kaltesız mı çokmu sorun yaşarım ?

aeg de tambur su kaçırıyor presslı kazan . uğraşılmaz onunla . paslandı vs 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 16 Aralık 2023; 17:4:5 >
  • Profilo’da 9 kg için önereceğiniz bir model var mıdır? Grundig de olabilir ama arada çok fazla fiyat farkı yok. Profilo grubu daha fazla güven veriyor.

Electrolux EW6FN421BT 10 Kg

Grundig GPWM 102643 10 KG

Bunlardan hangisini önerirsiniz?Ya da bunların yerine şu daha iyi diyebileceğiniz hangi model var?

• meeb kullanıcısına yanıt

Merhaba Bosch markasında 10 kg olan modellerde sıkma adımında yan duvara vurma sıkıntısı yaşanabiliyor bu sebepten ötürü 9 kg olan WGA244Z0TR modelini tavsiye ederim

+1 +2 +3 ek durulama ekleme seçeneğide mevcut

marka konusunda takıntınız yoksa yaşadığınız yer büyük şehir ise Electrolux markasını tavsiye ederim kendimde 1.5 senedir perfectcare 900 serisini kullanmaktayım iç hacim genişliği kalite ve programsal yazılımı bana göre boschdan daha iyi şimdiden hayırlı olsun.

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt
    yapma hocam mevcut makinemiz vestel kcm9914 te yaşadığımız ve korktuğumuz bu sorunu duymak üzdü.Çok geç ki Siemens wg52a2xvtr aldım.Makine altı açık bizimkinin kapalıydı,bu yüzden biraz inceledim aslında kazan ile yan duvarlar arasında epey mesafe var.Bayi ve serviste 9 kg ile 10 kg nun 1 cm fark ettiğini günlük kullanım da sıkıntı yaratmadığını söyledi,eşimde bari bu kadar masraf ediyoruz bari 10 kg alalım deyince aldım makineyi.68 litre ki çoğu markanın 12 kg su bu hacimde değil, Tasarım malzeme kalitesi güzel görünüyor.yine de teşekkür ederim.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZs
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZe
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZr
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZv
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZi
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah 1200 devirli modellerde farklı tip amörtisör kullanıyorlar sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum tambur hacmi konusunda Boschun sunduğu brüt hacim burada önemli olan net hacim kullandığım Electrolux 10 kg 69 litre net hacimli tamburu var 2.makine olarakta Bosch logixx 8 serisi kullanıyorum oda 65 litre brüt hacimli

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

Electrolux EW6FN421BT 10 Kg

Grundig GPWM 102643 10 KG

Bunlardan hangisini önerirsiniz?Ya da bunların yerine şu daha iyi diyebileceğiniz hangi model var?

Su jetli alman üretimi gayet sağlam bir makinedir.Alternatif olarak grundig gpwm 92855 modelini öneririm bunda da su jeti var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kopyakalpler

Sn. Razor Crest ve diğer arkadaşlar. Anneme makina alacağız, maksimum 15 Bin TL’ye çıkabiliriz ancak f/p olarak uygun olan olursa o rakama çıkmasak da olur. Bu modeler hariç önerileriniz olursa ona göre kararimımı netleştirmek isterim. Yardımlarınızı rica ediyorum

Grundig gpwm 92855
    Profilo CGA142Z0TR
    Samsung WW90T4020CE/AH
    Altus AL10123

Grundig ve profilo ilk tercihiniz olsun ben olsam grundig olanı alırım yeni nesil su jeti var profilo ise sıkma ve dengeleme konusunda daha başarılı.

Samsung almanızı önermem dengeleme problemleri var alacaksanız da 9kg üstü modellerini almayın youtube üzerinde kazanın kasaya çarpması sorunlarını anlatan videolar mevcut.

Bu modele bakın derim.

Cevap icin tesekkur ederim hocam.

Tavsiye ettiginiz bosch ile elektrolux. Ew8f161pstc perfcare 800 arasinda hangisi dersiniz ?

Kalite yikama performansi kullanislilik ve uzun ömûr ?

Rica ederim electrolux kötü bir marka değil ancak servisleri muamma yıkama algoritmaları bosch'un bazı modellerinden üstün ancak ben alman üretimi bosch almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Aralık 2023; 14:6:51 >
  • bu ürünü ve

ve bulaşık makinesi olarak ta

bu ürünü alarak maceramı tamamladım rabbim utandırmasın umarım bir 10 sene en az problemsiz kullanırız umarım herkese gönlüne göre nasip edeni alır umarım

not: çalışan hakkı ile aldıgımdan ürünleri gelişi malesef 15 günü rahat buluyor ondan dolayı ancak gelince yorum yapabilirim

eski bulaşık makinamız ( bosch oda ) yine forumdan bakarak almıştım 12 yıl oldu camasır makinamızda 15 yıl oldu ( 7 kg bosch idi oda ) aslında hiç bir arızaları yok idi ama malesef valide hanım bulaşık makinasının kapagı acık iken takılıp düstüğü için soğudu kadıncagız bunuda değiştirelim dediği için mecburen çalışsada bulaşık makinasınıda değiştirdim. inox bana uymadıgı için buaşık makinasını series 8 alamadım eskiside sepetli oldugundan bunu aldım.

• 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.