< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (754. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhabalar.
Siemens düşünenler için şuan bana göre en mantıklı model 10 kg lık buhar destekli WG52A2Z0TR modelidir.
İncelemek isteyenler için; link bırakıyorum
Ürün şehirden şehre kargolama bedeli değiştiğinden ortalama
Nakit: 17.500
Karttan karta değişmekle birlikte ortalama: 19.000 Tl gibi 8-9 taksitli fiyatı vardır.
Ürünle ilgili sormak istediğiniz şeyler olur ise 11:00 / 18:00 arası direkt arayabilir, mesai saatleri dışında whatsapptan ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
-
Butcem 12-13 civari tek yasiyorum
Bildigim konular degil ama 2 model arasinda kaldim. Bu isten anlayan arkadaslar fikir verirse sevinirim
İlki vestel cmi 97302 9 kg 1000 devir wifi
Fiyati en uygun bulabildigim: 12.000 tl
İkincisi samsung ww90t 4020ce/ah 9 kg 1200 devir
Fiyati en uygun bulabildigim: 13.500 tl
İki model arasinda 1500 tl var. Hangisini tavsiye edersiniz?
Dedigim gibi tek kullanacagim haftada 1 falan calistirilacak.
Sorun yasamayacagim mumkunse sessiz bir alet arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anafartalar- -- 30 Kasım 2023; 12:59:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk makineden uzak durun yeter grundig ya da altus bakabilirsiniz.
-
bu makineyi almayı düşünüyorum, hem evdeki ince halıları, yorganları vs yıkamak için 14 kg olması hem de özellikleri ilgimi çekti.
-
Samsung kullanıyorum profilo 1001kotr yi ikinci el 4bine sattım 10,500tl Samsung aldım kazanı küçük profiloya gore baya tek eksisi bu 1000devir vede 30 derece yok ayrıca 800devir yeterli zaten Samsung midea üretimi olduğu için tercih ettim tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 14 yıllık profilo cm1000ctr miadını dolduruyor. Makine bakıyorum. Aklımda şu ürün var.
www.n11.comProfilo CMU12T91TR 1200 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/profilo-cmu12t91tr-1200-devir-9-kg-camasir-makinesi-2574248?magaza=kapidakifirsat&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel#unf-shipment-details
Küçük ilçe olduğu için servis önemli, Arçelik, vestel ve profilo bakıyorum.
Tavsiye eder misiniz? En az 9 kg olmalı. Sıkma çok önemli değil. 1000 devir kafi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
grundig gpwm 92855 modeline bakın derim.
-
Teşekkür ederim ilgin için. Kullandığın ya da bildiğin bir ürün mü? Düşünebilirim.
Rica ederim arçelik üretimi yeni modellerden yeni nesil su jeti var son zamanlar da tercih edilen ürünlerden youtube videolarına bakabilirsiniz.
-
Sağol hocam. Büyük ihtimalle vereceğim sipariş.
Merhabalar,
11 Yıldır kullandığımız Samsung kurutmalı çamaşır makinesi artık iflah olmaz duruma geldiği için yeni bir kurutmalı çamaşır makinesi alma arayışına girdik. Kurutma özellikli çamaşır makinelerinin pek önerilmediğini biliyorum fakat yer sıkıntımız olduğu için çamaşır ve kurutma makinesinin ayrı ayrı alamıyoruz. Maalesef eşim de kurutma özelliğinin olması konusunda ısrarcı.
Geçtiğimiz 11 yılda bu tip kombo makinelerin teknolojisi de gelişim kaydetmiştir diye umarak kurutmalı çamaşır makinesi tavsiyelerinizi almak isterim.
-
Merhaba bu ürünü öneriyor musunuz? Forumu okudum, sizin yazdıklarınız bayağı tutarlı geldi bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz çok memnunuz. Fakat memnun olmayanlar var internette. Makinelerine baktığımda kg yazan etiketi bizdekinde düz gri, onlarınki renkli. Farklı üretim sanırım onlarınki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimi alıntı yapıp bilgi vereyim baya makine baktım benim için motor kartı dışında dıl görünüş kozmetikte önemliydi az çok kaliteden anlayan biriyim arçelik bosch profilo samsung hepsine baktım yani saç kaliteleri yerlerde bazı marka ve modelerde..artık ben saç nedeniyle çürüme istemiyorsum ve bu yüzden siemens yada elektrolux arasında terçih yapacaktım..tercihimi Electrolux PerfectCare 700 EW7F249PST modelininden yana kulladım..banka kampanyaları ile 17430tl ye geldi bana..bunu almasam siemens alırdım ..italyan yapımı olması ve malum bir çok yerli ürüne göre daha kaliteli olması sebebiyle seçtim servisleri kötü bunu göze aldım.. henüz kurmadık çalışınca anlayacagız nasıl bişey olduğunu umarım hayal kırıklığına uğramam
selamlar hocam sizi bilgili gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
wg52a2xvtr 10 kg modeli önerir misiniz? teşekkür ederim
teka kurutmalı makine kullanan varmı,bunlar en az 10 yıl sorunsuz kullanılırmı
Hocam bana da Profilo bakarken bu modeli önerdiler, bir bilgi edinebildiniz mi? Tavsiye eder misiniz?
Merhaba, evlilik sürecinde ilerlerken bekletme ve nakliye şartları öncelikli olduğundan bunlara uygun satın alabileceğimiz üç seçenek arasında kaldım ve yardımlarınız yorumlarınız çok makbule geçer.
Profilo markasında çamaşır CGA142Z0TR
Arçelik markasında çamaşır 9100 M
Beko markasında çamaşır 9101 CM
Bu üç grup arasından kronik sorunlardan olabildiğince uzak şekilde memnun kalıp olabildiğince uzun ömürlü sağlam kullanabileceğimiz tavsiyeniz hangisidir?
Şimdiden çok teşekkür ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE -- 13 Aralık 2023; 11:52:33 >
daha önce profilo kullandım 6-7 yılda bozuldu şimdi Siemens kullanıyorum memnunum aslında ama çok gürültülü ,şu anki üretilen makineler inverter motorluymuş belki profilo alabilirim benim beyaz eşya ve elektronik eşyalarda pek şansım yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X