Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (753. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.436
Cevap
159
Favori
1.649.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genelde dikey olarak taşınması öneriliyor -ki fabrika çıkışlı çamaşır makineleri de dik paketlenir ve taşınır. Arabanın bagajında dikey nasıl olur soru işareti. Arkasına yatırmak mantıklı olabilir, yine de çamaşır makinesinin kullanma kılavuzundaki taşıma talimatlarını okumak gerekir. Kazanı sabitlemek için nakliye vidaları takılmalı arkasına, taşınma sonrasında da çıkarılmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiye kadar arçelik profilo Siemens çamaşır makinesi kullandım yeni makine almam lazım fiyatlar çok artmış. grundig ucuz duruyor bu marka iyimidir kullanan varmı arkadaşlar.

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Oda arçelik grubundan eğer derseniz ekstra özellikler benim umurumda değil işini yapsın yeter altus AL9103 D bakabilirsiniz garantisini de uzattığınız da mantıklı bir seçim olabilir.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    yok hocam özellik felan lazım değil 9kg sağlam sessiz makine bakıyorum sadece.
    grundig arçelik beko motorlarının ismi farklı ama birebir aynı motormu acaba. hepsi inverter ama isimleri kafamı karıştırdı kalite farkı yoksa grundig düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tepe modeller hariç motor,süspansiyon vs.farklar yok sadece fonksiyonel ve kozmetik farklar var.

teşekkürler 9 kilo 1000 devir altus 11000 grundig 9,500 lira. avantaj olarak grundig yetkil satıcı getiriyormuş.
    alışveriş sitelerinde kullanıcı yorumlarına bakıyorum aynı makineye kimi çok sessiz kimi çok gürültülü demiş millet trollükmü yapıyor anlamadım gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok fazla beklentiye girmemek gerek bunlar f/p ürünleri sessizlik istiyorsanız ciddi bir tutarı gözden çıkarmanız gerekir.

• siemens 10 kg lık camasır makınesi bakıyorum home connect olmalı ve sessiz..WM16XMH0TR bu mdeol nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 27 Kasım 2023; 21:5:9 >

güzel 

• reko kullanıcısına yanıt

Alman üretimi tepe model su jetide var memnun kalabileceğiniz bir model.

az suyla yıkayan modellerdenmi acaba..deterjanlı giysilerle dolaşmak istemiyormda..fiyatı 20 bin civarı alman üretimi varmıdır

• Maalesef bosch grubu az suyla yıkama yapıyor ancak ek durulama fonksiyonu var gerekli durumlarda kullanırsanız problem yaşamazsınız.Bazı bayilerin elinde eski alman üretimi olan modeller olabiliyor araştırmak lazım o fiyatlara alabilirsiniz bu makinenin alternatifi olarak;

eyvallah saol dostum bu ürünün siemens karsılığı varmıdır.. alman üretimi

Rica ederim WAX32MH0TR

yok bu bosch zaten  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ  siemens karşılığı nedir onu soruyorum

Pardon modeli yanlış kopyalamışım sizin ilk yorumunuz da bahsettiğiniz model WM16XMH0TR

25000TL ye buldum nasıl sizce..

Fiyat mantıklı belki biraz daha pazarlıkla daha uyguna alabilirsiniz malum yıl sonu bu forumdan mı hatırlamıyorum eski seri alman üretimi cihazı 17.000 lira gibi güzel bir fiyata almıştı bir üye onu da sorgulayın derim bazen bayilerin elinde kalıyor.

Hocam alman üretimi olup olmadığını nasıl anlıyabiliriz?

• Musab kullanıcısına yanıt

Bosch'ta serie 8 siemens'te iq700 serisi.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZinceleriz forum
    Almanya Üretimi Bosch-Siemens Beyaz Eşyalar
    https://forum.inceleriz.com/konular/almanya-uretimi-bosch-siemens-beyaz-esyalar.1356/

https://forum.donanimhaber.com/alman-uretimi-bosch-siemens-camasir-grubunda-detaylar--156192683

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 29 Kasım 2023; 4:24:16 >

• 
Sayfa: önceki 751752753754755
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.