Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.442
Cevap
160
Favori
1.649.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siemens birinci tercihiniz grundig ikinci tercihiniz olsun hangisi uygun fiyata geliyorsa.

• Çamaşır makinası alacak olanlar 4D yıkama performasına sahip Bosch 8 serisi makinaları tercih edebilirler.

Bu makinalar Almanya üretimi, kalite olarak 4 ve 6 serilerinin çok üzerinde ve performanslı.

Döviz yükselirse fiyatı en çok artacak ürünler bu ithal ürünler olacak.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Siemens'in bu modelini almayı düşünüyorum ama şu anki makinem Siemens 6 kg olan bir makine ve çok çok gürültülü çalışılıyor. Acaba önerdiğiniz modelde ses durumu nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kapisiz kullanıcısına yanıt

İlla ki yine ses olacaktır sıkma esnasında ancak inverter motorun sessizliği farkını belli edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt
    Aynı serinin kurutma makinesini de alacağım. Umarım ses yönünden pişman olmam. Ses konusunda önereceğiniz alternatif var mı peki?

• kapisiz kullanıcısına yanıt
     EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZbeko türkiye
    KM 94 B | Kurutma Makinesi | Beyaz Eşya | Beko Türkiye
    https://www.beko.com.tr/kurutma-makinesi/km-94-b-kurutma-makinesi
  • Siemens istemiştim

• Merhabalar. Electrolux EW8F161PSTC kodlu makineden aldım kampanya ile 18 bine geldi. bir üst modeli de var EW9F olan ancak 5 bin fiyat farkı çok fazlaydı ve ekstra özelliklerine değmeyeceğini düşündüm. Sizce bu fiyata mantıklı bir makine midir? var mı kullanan?

• WindWild kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın yeni cihazınızı. Gayet güzel marka model tercih etmişsiniz.

Bir üst modeli en üst modeli oluyor farklılıkları ise;

-Bulaşık makinelerinde olan reçineli tuzlu su yumuşatma sistemi

-Bir kaç ufak tefek program farkı

-Koruyucu ön kapak

- Ve exclusive model olmasından ötürü biraz daha sessiz olup içinde komple ses yalıtımın bulunmasıdır.

Aslında çok bir farklılık yok genel kullanım alışkanlık tarzına göre aldığınız modelin daha uygun olduğunu düşünüyorum tekrardan hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde güle güle kullanın.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yanıtınız için hocam. Bu markanın kurutma makinesini kullanıyorum ve çok memnunum, ondan dolayı yine bu markaya yönelmiştim ve mesajınız da ayrıyeten içime su serpti sağolun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

Merhabalar yeni evleneceğim komple beyaz eşya ve tv konusunda orta üst segment beyaz eşya tavsiyesi rica edeceğim yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 1 Haziran 2023; 12:34:43 >
  • WindWild kullanıcısına yanıt
    Birincisi yerli ürün almayıp Electrolux almanız yeter, ikincisi indirimli alıp avantajdan faydalanmışsınız daha üstünü alsa mıydım diye kendinizi "zihnen kavurmayın". Biz de Samsung çamaşır makinesi alırken Wi - Fi ile kullanma gibi özelliklere fazla para vermemeyi tercih etmiştik...

Arçelik marka çamaşır makinesi gördüm bir yerde, edep yahu o ne kalitesizlik hakaret gibi Türkiye halklarına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye almak için onlarca sayfa okudum. Tavsiye isteme sebebim evdeki hurda makinem yerine yeni bir çamaşır makinesini almam gerekiyor.

Ama okurken sinirden saçımı başımı yoldum. Hala insanlar electrolux filan tavsiye ediyorlar. Kesinlikle paranızı kaptırmayın. O parayı verip bir de paranızla rezillik çekmeyin. Electrolux çamaşır makinesi alınır mı? Kesinlikle hayır. Herhangi bir electrolux beyaz eşya alınır mı? Allah korusun.

Evimde kettle, şarjlı süpürge dahil pek çok electrolux eşya oldu. Ve evime kurulum hariç 15-20 kez electrolux servisi geldi. Artık gelen çocuklar tanıyor beni.

En büyük 3 şikayet noktası şu:

1- Electrolux servisi bir-iki günde gelmez

Gelse bile götürdüğü makineyi 2-3 haftadan önce getirmez. Çünkü yetersiz servis sayısına sahip.

2- Önemli yedek parçaları stokta asla olmaz ve en erken 21 günde (bazen bir ayda) yurt dışından gelir.

Makinenin kazanı değişecek siz 1 ay çamaşırı elde yıkarsınız artık. Veya dereye inersiniz. Deterjan haznesi kurulumda kırıldı bir ay sonra kullanmaya başladık.

3- Garanti sonrası öyle bir fiyat çıkarırlar ki yeni makine daha hesaplıya gelir.

Servisi çağırdım, bugün için yaklaşık 9.000tl (300euro) masrafı var dedi. 21 gün sonra gelip alırız çünkü yedek parçası zaten yok. Ayrıca ben olsam yaptırmam dedi servis sorumlusu. Bunun ana kartı veya motoru da iki gün sonra bozulursa daha fazla masrafı olur dedi. Ayrıca makinenin ayağı 4-5 yıl önce paslandığı için ayarlanıyor bu sebeple sürekli yürüyor. Ama bunu tamir edemeyeceklerini çünkü böyle bir tamirini mümkün olmadığını söylediler.

Daha önce defalarca bozulan bulaşık makinesi için de ücretli tamirler yaptırdım. Ve bozulan yer hep aynı, ya sensör ya da pompa arızası. Artık bozulunca 3-5 gün çalıştırmıyoruz, bekleyince kendi kendine geçiyor. Ayda 3-5 gün biz elde bulaşık yıkıyoruz.

Şarjlı süpürgenin pili iki kere değişti, ama fırçasını tutan bir zımbırtı kaybolduğu için tamir edemediler. Piller değişirken birer süpürge parası ödediğimi de belirteyim.

Kettle su ısıtıcı ana kart arızası verdi, bana kettle fiyatından daha fazla tamir ücreti çıkardılar. (o gün internette daha ucuza satıldığını servise gösterdim, gülüp abi ben olsam yenisini alırım dedi)

İsteyene servis kayıtlarını atarım. Kettle o gün çöpü boyladı, şarjlı süpürge bagajda, onu da yakında atarım. Ocak ve fırın da electrolux ama keşke başka bir ürün alsaymışım. Kumtel alan arkadaş ile bir farkım yok çünkü. En azından o cebinde kalan para ile mutlu. Ben salaklığıma yanıyorum.

Neyse electrolux övenlerin her dediğine inanmayın. Onlar iyi anılara sahip olabilirler. Ama aldığı her electrolux için pişman olan benim tavsiyemi de kulak ardı etmeyin.

Electrolux alıp memnun olan kişiler var. 9kg makine alıp en fazla 5kg yükleyen, haftada 2 çamaşır 1 bulaşık yıkayan bekar ve yeni evli arkadaşlar memnun. Ama bizim evde haftada 10 çamaşır günde 2 bulaşık çıkar. Çocuklu evde bu makineler sizi üzer.

Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Çok değerliler. Ama sırf çok para verdiği için miele ve electrolux savunucusu gibi övenlere dikkat edin. Miele de bozulur, siz bozarsınız bir gün ve o gün asıl marka ortaya çıkar. Kaç gün içinde tamir oluyor? Kaç lira tamir masrafı çıkıyor? Bunları yaşayanlara sorun. (veya size eski electrolux servisi arkadaşların numarasını vereyim siz onları arayıp sorun)

İyi forumlar.

• En b.ktan marka hotpoint ariston dur. 10 yıl önce evlenirken bize satan adi herifi halen kalaylarım. İkinci el sitelerinde satışa koydum 3-4 bin ne ederse satacağım. arçelik ve beko gibi dandik markalar hariç, 9-10kg kapasiteli, çamaşırları kokutmayan, litrelerce yumuşatıcı da döksen hiçe sayan makineden bıktık, adam akıllı bir şey arıyoruz.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Aynen sıfır Ariston buzdolabı 6 ay bile çalışmadı bunu ülke topraklarına sokup,satıp para kazanana saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 19 Ağustos 2023; 15:6:12 >
  • Merhabalar, bosch serie 8 WGB254A0TR kullanan forumdaş var mıdır? Almayı düşünüyorum, yorumlarınıza ihtiyacım var.

• Herkese iyi akşamlar

Annemin senelerdir kullandığı Miele çamaşır makinesi bozulunca artık o da çamaşır makinesi almaya karar verdi.

8-9 kg kapasiteli A enerji sınıfı 1200-1400 devir birşeyler istiyor. Tabii 10kg da olabilir. Marka olarak Arçelik veya Bosch istiyor. Siemens de olabilir. Fiyat olarak da 13000-16000 civarı bakıyor

Biraz baktık annemin Bosch WGA142Z0TR ve yine Bosch WGA142X2TR aklına yattı gibi. Bu modeller nasıldır yorum yapabilecek olan var mıdır acaba?
    Veya yukarıdaki kriterlerde önerisi olan var mıdır acaba

Şimdiden teşekkürler

• Pyros P kullanıcısına yanıt

Arkadaşım daha yeni bir konu açtım. Sakın Bosch yani bsh grup ürünü alma.

https://forum.donanimhaber.com/siemens-bosch-profilo-ek-garanti-uzatma-cakalligi--156734503

• demircim kullanıcısına yanıt

Ek garanti konusunda çakallık peşindeler. Alma.

https://forum.donanimhaber.com/siemens-bosch-profilo-ek-garanti-uzatma-cakalligi--156734503

• Pyros P kullanıcısına yanıt

Hocam arızalanan miele'yi ne yaptınız? Eğer bir yerlere vermediyseniz PM atın bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.