Sizin mağduriyetlerinizi okuyoruz zaten :) youtubede her markadan bir şikayet var mielede dahil kul yapımı makineler 10 senede sorunsuz kullanırsın 1 senede değişmeyen parçasıda kalmayabilir kullanmayıp tecrübe etmediğiniz makineler hakkında yorumlar yapmanız çok saçma şuanda bütün markalar kaliteyi düşürmekte zaten neyse hocam takılın keyfinizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (749. sayfa)
-
-
Evet 4d wash serisi yerine Miele de tercih edilebilir.
Arçelik grubunun bende yeni dönüşümlü tamburlarını hiç beğenmedim. Eski tip desenliler tercih edilirse bence daha iyi. Ama yine de Bosch grubuna göre tercih ederdim.
Çünkü yıkama ritimleri olarak Vestel de 100 devir köpürtme Electrolux grubunda değişken devir+ su jeti LG de 6 motion tambur hareketleri Miele de değişken devir ve jetli modellerde powerwash Samsung da eco bubble varken Bosch un alt ve orta modellerinde hiç bir şey yok azıcık suyla sadece sağa sola döndürüyorlar.
Ek durulama ve leke çıkarma fonksiyonu yeni olan bir şey değil sadece daha da yaygınlaştırdılar eskiden yazılı ekranlı modellerde olan +3 e kadar durulama ekleme seçeneğini alt modellere de taşıdılar.
Electrolux servisi epey ilerleme katetmiş durumda kurutma makinem ile ufak sorun yaşadım ertesi günü hemen gelip ilgilendiler çözüm odaklı yaklaştılar ki ben Büyükşehir de değil küçük yazlık bölge beldede yaşıyorum o yüzden çok memnun kaldım. Ama yine de Electrolux den servis olarak çekinenler varsa üst model Bosch grubu veya Arçelik grubu tercih edebilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben başkaları gibi mağduriyet yaşayıp aynı firmayı yıkama yağlama yapıp övmüyorum aramızda ki fark o sanırım hem kullanmadığım kanısına nereden vardınız onu anlamış değilim sizinde bunu bilip bilmeden yorum yapmanız saçma.Mielede kul yapımı ama diğer markalara oranla arıza oranı ve dayanıklılığı açık ara önde.
Ayrıca ben mağduriyet yaşasam da firma bir üst modelle değişimi yapıp eve gönderdi bile sizin önerdiğiniz markalar bunu yapabiliyor mu acaba merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Nisan 2023; 14:53:18 > -
Merhaba i-dos bende önermiyorum ve leke çıkarma konusunda vasat kaldıklarını düşünüyorum bu modellerin.
Siemens muadili için bu modeli tercih edebilirsiniz bayilerde pazarlıkla daha uyguna alabilirsiniz.
WG52A2X0TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 10 Nisan 2023; 15:3:51 > -
Arçelik 7kg var var modelini ezbere bilmiyorum teyzemlerdeki ariston daha iyi yakıyordu ama idare eder. 10kgluk almadığıma pişmanım yalnız yorgan VS de yıkanabilirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -YucukluSucurtam-Evet 4d wash serisi yerine Miele de tercih edilebilir.
Arçelik grubunun bende yeni dönüşümlü tamburlarını hiç beğenmedim. Eski tip desenliler tercih edilirse bence daha iyi. Ama yine de Bosch grubuna göre tercih ederdim.
Çünkü yıkama ritimleri olarak Vestel de 100 devir köpürtme Electrolux grubunda değişken devir+ su jeti LG de 6 motion tambur hareketleri Miele de değişken devir ve jetli modellerde powerwash Samsung da eco bubble varken Bosch un alt ve orta modellerinde hiç bir şey yok azıcık suyla sadece sağa sola döndürüyorlar.
Ek durulama ve leke çıkarma fonksiyonu yeni olan bir şey değil sadece daha da yaygınlaştırdılar eskiden yazılı ekranlı modellerde olan +3 e kadar durulama ekleme seçeneğini alt modellere de taşıdılar.
Electrolux servisi epey ilerleme katetmiş durumda kurutma makinem ile ufak sorun yaşadım ertesi günü hemen gelip ilgilendiler çözüm odaklı yaklaştılar ki ben Büyükşehir de değil küçük yazlık bölge beldede yaşıyorum o yüzden çok memnun kaldım. Ama yine de Electrolux den servis olarak çekinenler varsa üst model Bosch grubu veya Arçelik grubu tercih edebilirler.
Yerlilerin dezavantajı bsh grubu kadar ücret talep edip benzer kaliteyi sunamamaları bosch'un yıllar boyunca gelişim göstermemesini en sert şekilde eleştirenlerden biriyim ancak dayanım ömrü olarak yine tüm yerlilerden daha iyidir annemde wat 24460tr modeli var 9.yılı devirdi hala tık yok bir kere servislik olmadı mesela yeni yeni tambur askı yayları gacur gucur ötmeye başladı kendim alıp gresleyip değiştirmeyi düşünüyorum.Ek durulama ve leke çıkarma sadece tepe seviyede vardı artık en alt modele kadar var dediğiniz gibi electrolux,samsung,lg ve hoover gibi markalar servisten dolayı falsoydu eğer dediğiniz gibi ise tercih edilebilir artık.
-
Arkadaşlar merhabalar.
Siemens kurutma düşünen arkadaşlar Nisan ayına özel fiyat listesini aşağıda görebilir.
Ürünlerde stok sıkıntısı var bu yüzden teslimat şehri stok durum ve diğer detaylar için direkt görüşelim.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
DipNot: Yanında çamaşır makinesi ile aldığınızda kurutmada bu listeden ekstra indirim oluyor arkadaşlar.
Ayrıca şehir içi teslimatlar da -500,00 Tl ekstra indirim.
Kurutma Makineleri
https://store.donanimhaber.com/6f/a3/92/6fa3925e3fbba8aff32b46f970b91145.jpg
Çamaşır Makineleri
https://store.donanimhaber.com/f8/41/54/f841540ade6b497a0fae1d5dc0060b9f.jpg
** Yaklaşık 2 yıl önce annemlere almış olduğum model ile ilgili ufak bir tanıtım;
-
Siemens ile Bosch arasında da kalite farkı sizce var mı?
Siemens WG52A200TR mi WG44A2A0TR önerirsiniz ?
Siemens grubunda sensofresh özelliği işlevsel mi fikriniz var mı? Mutfakta yağ yemek kokularının kıyafete sinmesini sevmiyorum. Sensofresh cidden işe yarıyorsa öyle model bakabilirim.
Ne gibi şikayetler hocam? Kısa sürede bozulma mı yoksa doğru ölçüde detarjanı alamama gibi mi?
Tam muadili
WG52A200TR
Sizin yazdığınız X li versiyonun bazı nitelikleri eksik gibi
Doğru ölçüde deterjan almama.
Çamaşırların tam.temizlenmemesi, pis kokulu çıkmasi
Ünitenin arıza yapma durumları vs
Şikayetvar a i-dos yazınca çok şikayet okudum, bu sebeple soğudum
Ne kadar teknoloji o kadar arıza aslında .
Bilgi için teşekkürler , bakacağım bir ara.
Bir de Sensofresh bakalım işlevsel mi bazı üst modellerde mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WG52A200TR yakın aylarda çıkan bir model. 9kg liğini de yapsalarmış iyi olurmuş. 9kg mi 10kg mi kararsızım. 9kg lik bi tık daha uygun olurdu hem.
Bu makineyi Eylül 2000'de almıştık ve o zamandan beri kullanıyoruz. İlk kurulum dışında bu zamana kadar servis yüzü görmedi makinede gram çürük bile yok. Ne varsa eskilerde var yeni makineler beş para etmez.
-
Bir iki program haricinde ve panel farkı dışında farkı yok sadece programların ismi değişmiş her ikisinde de leke çıkarma ek durulama fonksiyonları mevcut hangisi ucuza denk gelirse o alınabilir.
Ayrıca bosch ve siemens arasında kalite farkı yok ama profilo da var siemens daha premium duruyor diğerlerine göre.
-
İ-dos'lu makine önermiyorum WG52A200TR iyi bir seçimdir bosch ve siemens arasında kalite farkı yok sadece siemens biraz daha premium duruyor.
-
Sensofresh havayla temizleme özelliği işlevsel midir sizce ? Fikriniz var mı?
Kurutma makinelerinde ki havalandırma programına benzer bir program sigara kokusunu vs.büyük oranda giderebilir.
-
Bugun Bosch mağazasına gittim
4D yıkama istediğim için Series8 önceliğim oldu.
İ-dos tan şüphelerim olduğundan biraz eleme yaptıktan sonra
https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/arsiv/WAX28M80TR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/
Bu üründe karar kıldım. Mağaza çalışanı 8 serisinde en tutan model olduğunu belirtti.
Cihaz 10kg, leke çıkarma, wifi vs var.
20.500 TL k.kartina 7 taksit ile aldım. Teslimi birkaç hafta sonraya istedim.. umarım memnun kalırım hayırlısı bakalım.
Yardımcı olan herkese teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X