Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biostrike Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.435
Cevap
159
Favori
1.649.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elektrolüxteki Petek kazanın dezavantajı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesars7909 C kullanıcısına yanıt

Hocam ses konusunda bu kadar takıntılıysanız Electrolux size gelmez sıkma esnasında amörtisor takırtı sesi var bu makinenin bir sorunu değil amörtisor yapısından kaynaklı geliyor.

• nesTeer kullanıcısına yanıt
    arçelik
    10140 PM | Çamaşır Makinesi | Beyaz Eşya | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/10140-pm-camasir-makinesi
  • İ-dos'lu cihazlar aklımda sürekli arıza çıkartma potansiyeli yüksek olan modeller olarak kaldı.Temiz yıkamama şikayetleri çok bosch grubunda nedense bahsettiğiniz ses daha fazla duyuluyor diğer markalara göre.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Muadili bu mu

Grundig GWM 101445

• thundere kullanıcısına yanıt

• Riverice030 R kullanıcısına yanıt

Sıkmadaki ses aslında çok önemli değil. Alt tarafı 3-4 dakikalık bişey. Bahsettiğim yıkama esnasında çamaşır içerinsinde dövülüyormuşcasına ses çıkarması. 25- 30.000 civarında bütçem var. Ona göre tekrar birşeyler bakıcam. Dediğim gibi kafamda elüx var.

Yıkamadaki bahsettiğiniz ses tamburun çeliğinin yani tambur etinin incecik olmasından kaynaklı aynı ses Miele de electrolux grubunda ve Samsung larda yok mesela.

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

Otomatik dozajlama özelliğine sahip çoğu makinelerde problem yaşanıyor tıpa veya çekmece problemi vb. Sıvı deterjanlar koyu renkli çamaşırlar için belki uygun olabilir ama genel olarak hem pahalı verimli ve ekonomik değil.

Wawedrum tambur dokusu bence sorunlu değiştirmeleri gerekiyor.

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

Tambur deseninden ziyade tambur dönüş algoritmalarının değişmesi gerek tam çitileme etkisi yaratmıyor dönüş hızı düşük yerli markalarda bile farklı dönüş modları var.

• Electrolux var 5 senedir on numara 5 yıldız

dez avantaj degılde hocam . ılk begendım elektroluxtü fakat hatta satın alıyordum . fakat mıele dekı kazanı gorunce fıkrım degıstı .

petek dokulu ,tambura elımı sürünce tamam dedım bu makıneyı almam lazım . kazana dokunun dedıgımı anlarsınız mıelenın . kalıte gerçekten bellı oluyor . tamburun ıçındekı kanatlar bıle çelık kapak menteselerı çelık kapı gıbı .dıgerlerı plastık eskı makınemde 2 kere kırıldı tırnakları kanatlarının , oradan bılıyorum . ama dedıgım gıbı mıele kazanına bakın bır kere almayacak olsanız bıle

• Arçeliğin yeni yapay zekalı otomatik dozajlamalı makinesi çıkmış.

arçelik
    10120 IMP | Çamaşır Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
    https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/10120-imp-camasir-makinesi

Hocam merhabalar. Nasılsınız ?

Bir şey sormak isterim. Günümüz makineleri biliyorsunuz genelde az su ile yıkama yapıyorlar. Eski makineler gibi foşur foşur yıkama pek yok :) Çamaşır makinesi alma aşamasındayım. İlave durulama ve ilave su seçeneği olanlara bakıyorum. Fakat ikisini bi arada olduğu makineye denk gelemedim pek. Sizin bildiğiniz var mı ? Ya sadece ilave durulma var, yada sadece ilave su. İkisi bir arada denk gelemdim.

Ayrıca diğer arkadaşlarında denk geldikleri varsa belirtirlerse çok sevinirim.

Ayrıca şunu da sorayım, aklımda bosch un bir kaç modeli var. Ama Biraz araştırdığımda yıkama performansı olarak memnuniyetsizlikler gördüm. Bosch da böyle bir problem mi var acaba ?

Üstte ki yorumunuz da 1400 devir değilde 1200 devir önermişsiniz.

9 kg 1200 devir mi 10 kg 1200 devir mi daha iyi bir kombinasyon olur sizce.

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

miele bambaşka gerçekten. bende çok niyetlendim, hatta bayi çarşamba günü zam gelecek demişti. demek ki doğruymuş. benm istediğim makine 40 dan 43 olmuş. 9 kg xl olan model. Bi taraftan al ömürlük olsun diyorum. Diğer taraftan bosch 20 22 civarı bişey al diyorum. İş dolayısı ile taşınma durumum olabilir. O yuzden miele ye kıymak istemiyorum. Aradaki fiyat farkıda cabası biraz tabi

• Grundig 10 kg a+++ alın. 5 yıl garanti. üstüne bir 5 yılda siz alın. bitti gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende bu makinanın muadilini siemensden aldım, şuan yıkıldım. Sıkıntı yaşar mıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

Halimize şükür sizler nasılsınız

hocam Bosch konusunda size şöyle söyleyim attığınız çamaşıra göre doğru program kombinasyonu yaparsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız bunun için makineyi tanımanız gerekiyor hangi programda nasıl çalısıyor ne kadar miktar su alıyor tamburun sağa sola dönüş süresi bunlar yıkama konusunda bir etken mix programına ağzına kadar dolu olacak şekilde siyah çamaşır yıkarsanız bi ihtimal sıkıntı yaşayabilirsiniz ben mesela beyaz çamaşırları boschda sentetik programında yıkarım hem daha iyi ısıtır hemde daha yoğun yıkar ek durulama açmam çünkü dönüş süresi 20 25 saniye civarı iken 10 saniyeye düşüyor daha hassas yıkıyor bunların çoğu etken kg konusunda 10 kg alırsanız 1200 devirli olan modeli tavsiye ederim 9 kg ya 1400 devir tavsiye ederim özellikle 10 kg 1400 devir olan serie 6 serie 8 ve home professional serisinde kazanın kaportaya vurma şikayeti çok fazla var bu sebepten ötürü Bosch senelerdir kullandığı amörtisörü bile değiştirdi

Bu senelerdir kullandığı amörtisör

Buda yenisi

selamlar hocam,wg52a2xvtr ile ilk yıkamanızı yaptık,eşim bornoz atalım eğer vurmazsa zaten diğer çamaşırlarda ses yapmaz dedi işin profesyonelü olarak.

Gerçekten te 2 bornoz attık ki eksi makine vestel kcm 9914 tak tuk tuk tak kazana vurur sürekli süreyi uzatırdı.

Siemens wg52a2xvtr ise gerçekten başarılı şekilde yav saça vurmadan sessiz sayılabilecek şekilde sıkma yaptı süreyi de uzatmadan.

2. yıkama olarak tam yükte yıkadık mix programında ama yıkama sesi ilginç olarak biraz yüksek geldi geldi çamaşır vurma sesi.Eski makinenin altıda kapalıydı ancak bu yeni makinenizin detarjan çekmesinden çok ses geliyor.Sanırsam ön yıkama gözünden kapağa doğru su bırakılan açıklıktan dolayı.Keşke su jeti olsaymış belki kusursuz olurmuş tabi su jetinin gerekliliği olarak yorumunuzu paylaşırsanız sevinirim.

Son olarak yukarıda bahsettiğiniz amortisör çok değişik geldi ne farkı vardır hangi modelde kullanılıyor?

Benimkinden farkını merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Biz de iyiyiz hocam sağolun. Yılbaşı gelmeden makineyi alayım, zam yemeyelim diye düşünüyorum ben de. Miele hep aklımda ama 2 kat fark var. Tayin durumum var, o yuzden almak istemiyorum. Taşınma vb durumda yazık olur diye.
    Ek durulama neden süreyi kısaltıyor hocam, sadece sonuna bir durulama daha koymak amaç değil mi bunda. Ek durulama açtığımız da süreyi de uzatıyor ekranda. Neden dönme vb parametreleri etkiliyor sizce?
    Ek su ve ek durulama birlikte olan bir makine var mı bildiğiniz hocam?
    9 kg 1200 devir baktm ama seçenek az. 1400 de seçenek artıyordu zaten.
    10 kg olsun diyordum ama piyasada genelde tutulan 9 kg sanırım hocam. Böyle bir duruma siz de dikkat ettnz mi. Genelde 9 kg lar daha performanslı oluyor sanki.

Genel olarak bosch için iyi diyebilir myizi sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.