merhabalar bu iki makine arasında hangisini tavsiye edersiniz? yada bu fiyatlara şunu al diyeceğiniz bir marka model varmıdır. www.n11.com Profilo CGA252Z0TR 10 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri https://www.n11.com/urun/profilo-cga252z0tr-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-41806203?magaza=kapidakifirsatwww.hepsiburada.com Altus Al 10123 D C Enerji 10 Kg Çamaşır Makinesi Fiyatı https://www.hepsiburada.com/altus-al-10123-d-c-enerji-10-kg-camasir-makinesi-p-HBCV000005UCA5?magaza=Lines%2BHome&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV000005UCA5&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (759. sayfa)
-
-
ben 5 yıl garantiye dair bişey bulamadım. nerede yazıyor ?
-
Arkadaşlar merhabalar.
Bu aya özel idos makinelerde ekstra bir destek var, Özellikle WG44A2F0TR modeline bakılabilir.
Hem idos hem de buhar desteği olması ile ön plana çıkıyor.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676www.siemens-home.bsh-group.comWG44A2F0TR Çamaşır Makinesi | Siemens Ev Aletleri TRhttps://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG44A2F0TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Şubat 2024; 10:53:11 >
-
Daha önceki mesajlarda yazışmıştık hocam. Profilonun attığınız modelin inox rengini aldım. 9 a bölen ve sivasa kargo yapan gizerler vardı sadece 15750 ye. Şimdilik gayet memnunum. Kazan geniş. Ses çok az. Yıkaması gayet güzel. Buhar desteğide var. Aynı ürünün bosch ve siemens karşılıkları çok pahalı. Ben memnunum. Tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hangi uygulamadan aldın acaba? guncel fiyatı nedır su an?
-
10 kg 1200 devir olanı sipariş verdim bende. Güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı ürün arasında yapısal görüntü aynı olsa da kalite farkı mevcut hayırlısı olsun.
-
Hocam direk gizerler.com dan aldım. Ancak şuan gri rengi 20400TL, beyaz rengi 19900TL görünüyor. N11 de fiyatlar daha düşük ancak onlar da istanbula gönderim yapıyorlar sadece.
Doğrudur hocam. Zannediyorum arçelik-altus gibi bir durum. İnşallah memnuniyetimiz uzun yıllar sürer. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Teşekkürler.
profilo markasının tek sıkıntısı ek garantiyi, 3 yıl garanti süreniz bitmeden yaptıramıyor olmak herhalde.
-
selamlar, sadece çamaşır makinalarında mı indirim? solo fırın ve çamaşır makinası ihtiyaç hasıl oldu.
-
çamaşır makinesinde 8-9-10-12kg olması içine konucak çamaşırların kapasitesi dışında baska bir avantajı var mı?ozellikle 10kg 11kg luk arıyorum dıyenler neden 8-9 ya da 12kg lukları tercih etmiyor. bende beyaz eşya telaşına girdim en yuksek devir en yuksek kg hacmi olanlara bakıyorum.spesifik bir özelliğimi var düşük kg kapasitesinde olanların?
-
Merhabalar. Siemens artık tam boy fırın üretmiyor maalesef.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Arkadaşlar, Arçelik'in bir çamaşır makinesi modeli vardı. 550 devir. Bulaşık makinesi gibi kapağı vardı, kahverengi ön paneli vardı. Bu modeli hatırlayan model numarasını yazabilir mi, hattâ mümkünse fotoğraf paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıymetli arkadaşlar,
8 Kg minimum yıkama en az 1200 devir ve 20 bin veya bir tık üstü maks rakamlarda alınabilecek suyu az almayan (eş takıntılı bu konuda) makina tavsiyeleriniz ne olur.
Teşekkürler.
-
Annemin 1993 yılından beri kullandığı çamaşır makinesi ( Arçelik ) sanırım artık ömrünü doldurdu. Yeni bir makine almayı düşünüyorum. Çok fazla özelliğe ihtiyaç yok. Arıza yapmasın, düzgün yıkasın yeter...
15 - 20 bin civarı f/p bir çamaşır makinesi önerebilir misiniz ?
-
Aeg lavamat bella olmasın?
Arçelik o tarz bir makine satmadı diye biliyorum çünkü. Arçelik ilk zamanlar alman markalarından direk makineyi alıp üstüne Arçelik yazıp sattı ama çamaşır makineleri siemensti, aeg den makine aldığını hatırlamıyorum hiç.
İyi günler arkadaşlar. Siemens marka çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz. 9 ya da 10 kg’lık olanlardan bakıyoruz. Malum siemenste iq300, iq500 ve iq700 modelleri var. Yıkama performansı hangisinde daha iyidir? Hangisinde daha çok su kullanılır? Yeni modeller galiba artık su tasarruflu olduğu için yıkama performansını etkiler mi bu durum? Hangisini önerirsiniz?
Arçelik 11140m model (11kg 1400devir) çamaşır makinesi için kazan temizleme modu;
1- Pamuklu moda alın,
2- 90• sıcaklığa ayarlayın,
3- Ön yıkama tuşuna 3 saniye basılı tutun (ekranda 3’ten geriye sayar)
4- Sıkma özelliğini kapatın (devir ışıkları yanmasın)
Bu aşamada süre göstergesinde 15dk yazmalı.
5- Deterjan yada kireç gidericiyi hazneye ekleyin.
6- Başla butonuna basın.
Sıralama bu şekilde. 2 ayda bir kazan temizleme yapılması öneriliyor. Makinenin içi boş çamaşırsız olmalı.
Arçelik 9101 PMB ve 9103 PM modelleri arasında kaldım. Bu modeller için yorumda bulunabilecek kimse var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X