İkisi benzer makineler 9103 pm daha çok tercih ediliyor. |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (760. sayfa)
-
-
Altus 9103 D
-
Arkadaşlar benim makinede miadını doldurdu. 14 yılık profilo cm1000ctr. Şimdi yeni makine arayışındayım. Küçük ilçede olduğum için samsung, lg, electrolux bakamıyorum. Siemens profilo arçelik beko ve türevleri olabilir. Bir ara grundig bakmıştım ama alamadan fiyatı 20 bandına attı. 15 e kadar tavsiyeniz ne olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SAMSUNG WW11BGA046AEAH için ne dersiniz ?
11kg, 1400 devir, 20 yıl motor garantili... İyi diyen de var kötü diyende. Alıp kullanan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çamaşır makinesi ve buzdolabı arayışındayım Bosch marka düşünüyordum ama önerisi, tavsiyesi olan var mı acaba ?
-
Bosch wga142x2tr kullanıyorum. Çok memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CGA252Z0TR bunu mu aldınız hocam. buhar desteği nasıl kırısıklık acıyor mu.bir de bu yeni makineler az su ile yıkıyormus dogru mu. az su ile yıkayınca temiz yıkıyor mu. sesi nasıl sallantı nasıl var mı bende acilen bir makine almam lazım.bulasıgı boschdan alıcam bundaki buhar desteği ozellik olarak mantıklı utu gerektirmezse tabi
-
Evet bu makina. Ama inanın buhar desteğini hiç kullanmadım. Ancak yıkaması vs çok iyi. Ses durumu çok az. Sallantı vs yok. Suyu kullanma konusunda emin değilim. Az yada çok. Ancak yıkama performansından çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam satıcı firmaya sordum cihazın buhar desteği kurumus camasır ustuneymıs. yani yıkanmıs kurumus camasırın kırısıgını acmak icinmis. acıkcası onu alsam da ben de hic kullanmam. simdi buhar desteksiz modeline bakayım diyorum. bir de bosch mu profilo mu hocam siz neden profilo tercih ettiniz acaba. (benim dairede her sey bosch memnunum da ama çamasır makinelere cok değismis . mesela siz 4-5 kg lık tisort esofman kot atınca bu cihaz kendi ayarlıyor dimi sizin hic mudehale sansınız olmuyor mu acaba
-
Haftasonu ben çamaşır makinası serüvenimi sonlandırdım.Bosch Wga252z0tr'yi seçti hanım.18.517 TL.Servis sorunu yaşamayacaklar mutalaka Electrolux'ü pörtföylerine alsınlar.Ben Bosch aldım iki gün sonra hanımın dırdırını çekmemek için.Herkeste var bizde yok Adem,herkes yedi bizim neyimiz eksik Adem mevzusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 26 Şubat 2024; 8:17:20 > -
bu yeni tip çamaşır makinelerinin calısmasını izledim su iceride kapagın ustunden akıyor.ve şikayetlere de bakıyorum . hep az su aldıgı susuz yıkadıgı soyleniyor. kredi kartına taksit bitmeden camasır makine alayım diyorum ama sırf icime sinmiyor diye alamadım hala.
bosch satıcısına sordum bunlar böyle dedi:) ilave durulamalı alırsan su alır dedi.e anca durulamada alacak suyu? gene az su ile yıkayacak?
para var makine secemedik iyi mi? bu gidisle 2. el eski tip alıcaz eve..
-
Ek garanti yaptırdınız mı siz parti parti yapmaya başlamış galiba firma..
Arçelik 4 yıllık uzatmayı tek seferde aldığı ücretle yapıyor profilo da aynı şekildi ama şartları değiştirmiş anlaşılan.
-
Yok hocam siz hangi programı seçerseniz o şekilde yıkıyor. Yani kontrol sizde.
Profilo tercih etmemin sebebi bosch karşılığında en az 5 bin fazla olması. Siemens te bu fark daha fazla.
Ek garantinin garanti bitimine yakın yapılması gerektiğini söyledi bana. Yada ben yanlış anladım. İş güç derken araya karıştı. Hatırlatmış oldunuz :). Müsait zamanda bir görüşeyim bu olayı.
Güncel fiyat üzerinden garantiyi uzatmak için yapılan bir Ali Cengiz oyunu daha maalesef
"Profilo aldığım bütün beyaz eşyalarda ek +4 yıl garanti alınıyordu. Ek garanti almak istediğimde 2+2 yapıldığını söylendi. Ek +2 yıl garanti uzattım. Diğer ek +2 yıl bitimden 1 ay sonra içerisinde yapılacağı söylenmişti. Uzattığım ek garanti bitmek üzere uzatmak için gittiğimde bana denilen kalan +2 yılı 1+1 yapabilirsiniz. Buradaki insanları aldatma, cebindeki paraları nasıl alırız mantığıdır. Böyle yapılarak her sene benden hattından fazla ek garanti ücreti ödetmektir."
"Profilo marka 10 kg çamaşır makinesi satın aldık. Makine ile alakalı bir sorun yok. Benim şikayetim Profilo'nun satın alınan beyaz eşyalara 3 yıl garantiye ek satın alma işlemi sonrası garanti uzatımını kaldırmış olması. Uygulamaları şöyle, 3 sene sonra garanti bitimine 6 ay kala servisi arayıp 1 sene ücret karşılığı uzatıyorlar. Sonra yine son 6 ay kala arayıp 1 sene daha uzatıyorsunuz. Yani bugün peşin bir meblağ ile +3 veya +4 yıl garanti uzatma yok. 3 sene ve sonrasının enflasyon fiyatını size yansıtmak istiyorlar. Ayrıca bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? Profilo kendi sattığı ürünlerin kalitesine güvenmiyor, sattığı gün aldığı uzatma bedelinin 7 sene garantisi içinde arızalanacağını düşünüyor, vereceği tamir ve servis ücretinin kendisine külfet olacağını hesaplıyor. Bunu bilseydim Profilo almazdım. Mesela Arçelik ® kurulum sonrası 3 yıl garantiye ek belli bir ücrete +4 yıl garantiyi uzatıyor. Başka firmalar da uzatıyor. Eğer aynı grupta olan Bosch ® ve Siemens de aynı uzatmayı yapmıyorsa Profilo gibi vatandaşın tercih etmemesi için büyük bir sebeptir. Biz buzdolabı da almayı düşünüyorduk Profilo'dan, kesinlikle almayacağım. Evimde seneler önce aldığım ankastre fırın, ocak ve normal bulaşık makinesi var Profilo. Yeni aldığım çamaşır makinesi sonrası Profilo artık düşünmüyorum. Buzdolabım TV'm Vestel ®, Kurutma makinesi Grundig ®. Marka takıntımız yok ama ek garanti sunmayan ve ürününe güvenmeyen firma tercih etmem artık. Bu şikayeti Profilo markasının ek garanti süreci ve anlayışı için yazdım. Herkes okusun bilsin istedim. Belki marka da ilgilenir bu durumunu tekrar değerlendirir. Dayanıklı Ev Aletleri sloganına hiç uymuyor bu zihniyet, kendileri inanmıyor ki biz inanalım. Mesela ECA ® kombi aldım diğer markaların modellerin çoğuna nazaran ECA aldığım modele garanti uzatmadan otomatik 5 yıl garanti veriyor. Daikin ® kombiler de 5 yıl garantili diye biliyorum. Baymak ® bir ara ürünlerine 7 yıl garanti veriyordu geçtiğimiz senelerde. Bu şu demektir. Firma ürününe güveniyor ve bu politika ile daha fazla ürün satmayı hedefliyor. Profilo para kaybetmemek üzerine bir anlayış geliştirmiş"
Başka bir site de yazılan şikayetler biraz uzunca ama gayret güzel açıklamışlar olayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese merhabalar,
Uzman arkadaşlara danışmak istiyorum: Miele’nin kazanları genelde 59,5lt iken Siemens’de 70lt kazan var. (Örnek karşılaştırma Miele: WWD320 WCS 8 Kg 1400, Siemens: WM16XMH0TR) Sizce hangi ürün gömlek programında ve diğer programlarda çamaşırı daha az kırıştırır? Benim mantığım 70lt’lik Siemens der ama Miele’nin dar kazanına rağmen bilmediğim bir özelliği var mıdır bu konuda? Tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 29 Şubat 2024; 12:49:41 > -
BEYAZ EŞYA ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BAKABİLİR FORUMAhttps://forum.donanimhaber.com/beyaz-esya-indirimli--158158513#158158513
Selamlar,
HAIER çamaşır makinesi kullanan varmı..
-
1996 yılında kurutmalı Ariston çamaşır makinesi almıştım ,
çok memnundum ,arıza vermedi , 2013 yılında değiştirdim
gövdesi kapağın yanından paslanmıştı , daha sonra siemens
E10-26 modelini aldım ,2023 yılında tamburu çatladı ,
çamaşırları yırtmaya başladı ,başka da arızası yok ,servis 4000tl
istemişti , gittim yenı 10 kg siemens aldım ,
-
Siemens 70 litre kazanla baş edemiyorken miele 60 litre kazanla koyduğunuz yerden 20 sene kımıldamıyor ama.
Fizik kuralları belli. 60 cm standart kasada kullanılabilecek en büyük tambur 60 65 litre civarı 7 8 kg kapasitedir. Zaten kapasiteler 8 9 kiloyu aşmaya başlayınca piyasa ramazan davulu gibi çalışan makinelerde doldu.
Program kapasitelerini aşmadığınız sürece, kumaş dokularını ve renklerini doğru ayırıp yıkadığınız sürece hiç bir makine çamaşırı aşırı yıpratmaz, buruşturmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X