Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.419
Cevap
159
Favori
1.646.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miele'nin üzerine Siemens koyamayacak mıyım şimdi :( Miele'de montaj aparatı çamaşır makinesine monte değil mi?

• hesheit kullanıcısına yanıt
    malasef bsh nin cinsliklerinden biri bu.Başka markada duymadım etmedim.Makine üzerine vida atılması da hoş değil.Diğer markalar yapışkan bantla veya kemerle çözüm üretmişken Alman mühendisliğinin bu şekilde olması saçma geldi banada.Adam gözümün önünde sıfır makine üzerine 4 tane vida attı.🥴

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Slim Shady kullanıcısına yanıt

aynen ve sırf bosch değil yeni tip makinelerde en onemli 1. şikayet 1 susuz yıkama 2- sıkmada makinenin yurumesi

yurumeye belki(?) cozum bulunur da susuz yıkamayı kadınlar soyle cozmusler: deterjan kısmından su ilave ediyorlar... maalesef su deterjan köpük yokcihazlarda. bulasık makine camasırmakine buzdolap mikro dalga lazım bana. bulasıgı bosch dan aldım gecen hafta camasırı alamadım ki bosch alacaktım vazgectim. siz alabildiniz mi? arkadasımda profilo var ama onun da ben birebirde yıkamasını goremedim.guvenip alamadım o yuzden.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

çok doğru demişsiniz hocam teşekkürler.katılıyorum.

• Profilo cm 1001 ctr 4. senesini bitiriyor bende, daha evvelde de en az 9 sene kullanılmış, hala sıfır sorun

Annemdeki Miele de 15. senesinde, sıfır alınmıştı. Sıfır sorun, 15 yaşında makine o kadar sessiz nasıl yıkar sıkmada bile nasıl motor sesi yapmaz. Adamlar hakikaten makine üretmişler.

• robotica R kullanıcısına yanıt

Şu bir ara amortisörü tamir edildilen arcelik 3300 ile yan yana çalışan miele mi hocam 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3300 yoktu bizde 4100 vardı   hala anarım o makineyi, öyle bir makine bir daha üretmedi arçelik..

• robotica R kullanıcısına yanıt

4100 doğrudur 3300 le aynı görünüm zaten  

15. Seneye mi girdi makine vay be daha dün gibi hatırlıyorum o mesajı. Yaşlanıyoruz  

Bizim köyde de 3300ün beko versiyonu 2612 var dediğiniz gibi efsane makineler. Şimdilerde makinelerin hepsi plastik kazan kötü, dayanıksız diyoruz da o makine de plastik kazanlı ama 25 seneyi devirdi. Demek ki plastik kazan çelik Kazan ömüre o kadar etkili degil.

senin yaşın kaç? annen ya da buyukannenler elde camasır yıkarken nasıl yıkıyordu? bir bardak su ile mi yıkıyordu.ya da araba dahi yıkarken bir bardak su ile mi yıkıyorsun? su olacak isterse ilk alısta alsın isterse ortada alsın su alacak. ilk makineden beri oyleymıs de bilmem ne tekrar sorayım yasın kac?

şikayet var sitesi şikayet dolu.

youtube camasır makine tanıtımlarının altı sikayet dolu.

feedback e bu kadar kulak tıkayan 1 parti var 1 de siz varsınız gibi.

simdi anlasıldı. çamaşır susuz yıkanmaz. birbirine sürten sürttüren çamaşırlar yıpranır hatta. ..

az deterjanla da yıkanmaz yağlı bulaşığı at bir kovaya az deterjanla yıka bakalım...

temizlik bilmeden makine övme burada.

insanları yanlış yönlendirme.

• Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

Bsh grubu diğer markalara göre daha az suyla yıkama yapıyor bu yüzden çok şikayet var çamaşır durulanmadı kir çıkmadı gibi hatta bazı modelleri durulama da bile oldukça az su alıyor sonradan ek durulama eklediler modellere.Arçelik grubu bu konuda daha cüretkar en azından cam da su görebiliyorsunuz.

• hala ilginc yorumlar yapmaya devam ediyorsun. o işin tekniği o falan değil. bosch sahibi misin nesin:) o işin tekniği o olsa bir onceki nesil camasır makinelerinde su da deterjan da görünüyor.

onlar teknik dısı mıydı ?

benim evel ezelden tüm cihazlarım bosch marka

1-buzdolapları kötü ya da bana kötüleri denk geldi...

2-camasır makinesinde de yeni kuşak makineleri performansına deli gibi şikayet yağıyor. bulaşık makinesi gecen hafta aldım yine bosch aldım. mikro dalga alıcam onu da yine bosch marka alıcam. ama çamaşırı da alacakken inceleyeyim dedim şikayetten yıkılıyor ortalık.Makine alamadım mesai harcıyorum makine arastırıyorum olmadı 2. el bir onceki nesil bosch marka alıcam yapacak bir sey yok.

susuz yıkama camasırı yıpratır. ekonomik nedenlerle tekstil urunlerinde kumasların kalitede ortada. bir kac yıkamayla zırt pırt bozulan teskstil urunlerini gordukce hak verirsiniz ya da marka bir kazagı vb bozsun da görürsünüz.

anlamıyorum. şikayet olan ürünü neden savunur insan?

• Razor Crest kullanıcısına yanıt

kaç yorum okudum kazagın tek kolu ıslanmadan cıkmıs kotun tek bacagı ıslanmadan cıkmıs. bu insanlar yalan mı atıyorlar. servisi cagırdım diyenler de servis tekstil urunlerine bile kabahat buldu diyenler.

bir makine alıyorsun ekonomik omru 10 yıl. 10 yıl stres mi yasayalım yetmiyor körü körüne savunanlar cıkıyor.

gercekten ilginc ama ulkede her yer aynı. sikayet olan bir seyi deli gibi savunmayı saskınlıkla izliyorum.

• Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

hocam sen stres yaşamak istemiyorsan vestel arçelik al ciddi sıfır stres yaşarsın. Makinen dans eder stresini alır :)

su olayı abartılıyor millet alışmış 50 60 litre kazanlara haliyle , bosch siemens alınca 68 ,70 litre kazan içinde su göremeyince çıldırıyorlar. :)

• meeb kullanıcısına yanıt

Arçelik eskisi gibi değil bence epey düzeltmişler makineleri bende en alt modeli var keysmart key 8002 cm modeli hopladığını zıpladığını görmedim henüz 2. senesi.

Aslında az sudan ziyade tambur dokusu sorunlu bence ve tambur hareketleri yetersiz. Bosch grubu ile hemen hemen aynı suyu kullanan AEG Electrolux grubu daha temiz yıkıyor en azından Bosch grubunun WaweDrum tambur dokulu modellerine göre.

Katılıyorum Koç grubundan son yıllarda epey gelişme var ama yılların alman devi olarak övünen hatta “İnsanlarının güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim” diye sloganı olan Robert Bosch un markası Bosch son zamanlarda yerinde sayıyor hali içler acısı :(

• -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

Bosch'un tambur hareketleri vasat algoritma denen birşey yok beğenmediğimiz çöp dediğimiz markalarda bile çeşitli tambur dönüş modları var su jeti var su jetini en tepe modele koymuşlar kendim alacak olsam bosch grubuna o kadar para vermem artık bir daha.Uzun ömürlü olsun zıplamasın diyenlere mecburiyetten öneriyorum.Ben artık arçeliğin alt markalarını tercih ediyorum altus,grundig,keysmart gibi ek garanti yaptırıp garanti sonu bozulursa at yenisini al mantığındayım makine yıllanınca eskisi gibi temiz yıkamıyor da hemde teknoloji olarak geri kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.