philips in robot süpürgesini dusunuyorum . torbasız elektrik supurgesi var yıllardır mis gibi cekiyor. saç kurutma makinesi var keza yıllardır saglam narenciye sıkacagı keza... robotunu alıcam ama sizin yorumunuz nedir? (ben 1+1 bir daire sıfırdan dosuyorum. aklınıza gelecek her elektrikli cihazı yavas yavas almam lazım bulasıktan basladım(aldım) sırada mikrodalga ve camasır mak var.sonra buzdolap ve ayrı derin dondurucu vs) |
EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (764. sayfa)
-
-
Size ayıplı mal denk gelmiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba yeni makine almamız gerekiyor ve ELECTROLUX EW6F341PST modelini düşünüyorum sizce marka olarak ve makine olarak nasıldır?
-
Hocam ben Siemens iq300 aldım henüz kurdurmadım 1 aya kadar inşallah taşınacağım taşınınca kurduracağım. Kullandıktan sonra yorumlarımı yazarım.
5-6 sene evvel anneme profilo almıştım iQdrive motor var onda da motorları aynı galiba ama modelini hatırlamıyorum. Gayet memnunuz ondan az su alma vs bir problem görmedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burada bir arkadasla yazısmıstık mikrodalga o da bakıyordu.ben bugun sipariş ettim hocam elektrolüx(bunun farklı tipini yine ızgaralı digitalini 9 yıldır kullanıyorum o 800 watt mikroda /1000 watt da ızgarada) memnunum simdi studyo daireme de almam gerekti linki bırakıyorum.9 yıldır sorun yasamadım diye samsungtan vazgectim elektroluxden devam ettim )
6 taksitle aldım(secim sonu kredi karta taksidi kaldıracaklar diye aldım artık)
bu cihaz:
Mikrodalga gücü: 900 Watt, 7 derece
· Izgara gücü: 1000 Watt cihaz.
-
9 Kilo Güncel Temiz yıkayan bir çamaşır makinesi tavsiyesi alabilir miyim ?
-
Bütçe nedir ?
-
15.000 ile 20.000 TL hocam
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 15 Mart 2024; 13:59:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiç bilmediğim bir marka hocam bu ?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 15 Mart 2024; 15:8:20 > -
Direk arçelik alsam nasıl olur
-
Boşuna fiyat farkı vermiş olursunuz.
-
15400 görünüyor fiyat arçelikte hangi modelin alternatifi bu hocam. Garantisini Arçelik servisi ile uzatabilir miyiz bir de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 17 Mart 2024; 5:24:36 > -
https://www.arcelik.com.tr/camasir-makinesi/9103-pm-camasir-makinesi
Alternatif bu Grundig ve Altus Arçelik üretimi servislerde aynı garantiyi uzatabilirsiniz elbette arada sadece kozmetik ve ufak tefek fonksiyon farklılıkları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bosch wan24200 tr nasıldır? Bütçem 16.000. Altus, grundig, profilo mu bakayım ya da? Marka takıntım yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan sipariş ettim.
https://www.hepsiburada.com/grundig-gwm-91014-a-9-kg-1000-devir-bluetooth-balantili-amair-makinesi-p-HBV00001CE62O?magaza=Grundig+T%c3%bcrkiye&url_src=and-product-detail
Umarım memnun kalırız.
bir üsttekini neden düşünmediniz hocam
-
Arçeliği mi diyorsunuz? Yeterli geldi özellikleri bana. Profilo bosch bayağı bakındım. 15-16 fiyat bandında ürünleri inceledim. Buna ısındım. Fiyat olarak da oldukça makul. 3 ay ertelemeli 6 taksit.
Ne alırsam alıyım miele dışında neredeyse bütün markalar 10 yıl sonra çöpe dönüyor. Bosch da da alman üretimi almadıktan sonra Çerkezköy üretimi almak da çok mantıklı gelmedi. Hepsinde şikayet var. 20 bin bosch a verip şikayet etmektense 13 grundig e verip şikayet edeyim. Evimdeki de profilo cm1000ctr. Artık paslandı ve su akıtmalara başladı. Hata falan da veriyor. Bu aldığım da beni 10 yıl götürse yeter. Bizimle yaşamayacaklar ya. Altı üstü çamaşır yıkayacaklar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 18 Mart 2024; 2:18:37 >
grundig gpwm 91623 üst tarafta media market linki paylaşılanı bende karar verme aşamasındaydım sizin model kafamı karıştırdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 18 Mart 2024; 2:24:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X