Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.425
Cevap
158
Favori
1.648.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bende aynı düşüncedeyim. Hatta şu an Bosch un çamaşır makinesi modellerini tercih etmektense Arçelik grubunu tercih ederim en azından yıkama performanslarında sorun yok tambur hareketleri daha iyi servis hizmeti iyi müşteri memnuniyetine değer veriyorlar garantiyi de 7 yıla uzattığınızda kafanız 7 sene rahat olur en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

Yanlız arçeliğin geri dönüşüm malzemesi ile yapılmış tamburlarına dikkat etmek lazım beyazlar da yüksek derecelerde renk değişimi yapabilir mi diye düşünmüyor değilim ve metal düğmesi olan kıyafetlerin tambura zarar verme ihtimalini.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

Renk değişimi olacağını zannetmem. Ancak tambur et kalınlığı gerçekten çok ince kağıt gibi bana da güven vermedi.

Kullananlardan pek şikayet yok gibi henüz birde otonom makine çıkardılar dışarıdan şık duruyor ama alt yapı önemli tabi.

Şu anlık bende şikayet pek görmedim. Otonom makinesi dışardan güzel duruyor ama detaylı incelemek lazım. Yine de güzel bir adım gelişme en azından yenilik için artık çabalıyorlar. Diğer markaların yıllardır kullandığı su jetini de Bosch grubu henüz 4 sene önce koydu ama :(

iyi günlerde kullanın ancak aldığınız makinenin kazan hacmi taş çatlasın 55 litre falandır.Haliyle vestelde alsanız hoplamaz zıplamaz bu genişlikte makinede.

burada yazılana göre görsel olarak farklı olsa da iti tambur deseninin aynı etki gösterdiği iddaa edilmiş.

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZen.tab-tv.com
    VarioSoft drum vs VarioDrum, Bosch washing machines explained | en.tab-tv.com
    https://en.tab-tv.com/variosoft-drum-vs-variodrum-in-bosch-washing-machines/

neyin yeniliği hocam otonom demişler birde :) bu makinenin benzerini vestel yaklaşık 3 sene önce çıkardı.

https://www.vestel.com.tr/vestel-cmi-109242-kx-wifi-10-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-3220

• meeb kullanıcısına yanıt

Kağıt üstü verilerle iddia edilmesi ile gerçek kullanım deneyimleri bambaşka olabiliyor hocam.

İki tambur dokusu farklı modellerini kullanmış biri olarak benim deneyimim tecrübem WaweDrum leke çıkarma yıkama performansı olarak VarioSoft dan çok çok daha geride. En son basit lekelerde bile iz bıraktığını görünce satıp Electrolux un su jetsiz orta model düzeyindeki herhangi bir makinesini alınca çok daha memnun kalmıştım. Çünkü Electrolux un yazılımı daha iyiydi ıslatma adımları ayarlanan ısıya da ulaştırdıktan sonra değişken devirli yavaş hızlı yavaş hızlı ritimli yıkıyordu.

Her bol su alan makine iyi yıkayacak diye bir şey yok yazılım hepsinden önemli ama en azından belli düzeyde de asgari oranda su alması gerekir. Yıkamada körük hizasına yakın düzeyde su alması pamuklu çamaşırlar için yeterlidir.

Teşekkür ederim vestelden geçtim zaten buna 4 kere makine değişimi yapıldı ikisi 7kg ikisi 8kg idi en sonunda sattım kurtuldum iki modelde zıplıyordu bu arada en sonunda gidip bimden bu makineyi aldım zıplama vs.olmadı.

Ben diğer markalar hiç yenilik yapmıyor bir tek Arçelik grubu yapıyor demedim ki. Sadece Bosch grubu ile karşılaştırdım.

Ama Vestel den teknolojik beyaz eşya modeli mi almak mümkünse Allah korusun  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ . Vestel önce açılışta bile donan takılan ekranını düzeltsin masaüstü bilgisayarlar bile ondan daha hızlı tepki veriyorlar  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ 

katılıyorum valla bizim Siemens WG52A2XVTR özellikle araştırdım memnunuz yıkaması sıkması gayet güzel. modele göre de değişiyor belli ki bir seri ciddi sıkıntılı çıkmış bsh grubunda.

Memnun iseniz güle güle uzun yıllarca iyi günlerde kullanın daha ne denebilir ki zaten. Bende kendi deneyim tecrübelerimi paylaştım sadece siz memnun iseniz sorun yoktur  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ 

teşekkür ederim , etrafımda bana soran yada sormadan alıp profilo , bosch ,siemens alan kullanan herkes memnun.

• Beyaz eşya komple bosch diğer elektronik eşyalarda philips çok memnunum tavsiye ederim

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt

EVEET !! İşte bu makine, ıslak çıkartan :) Demek ki Aeg imiş.. Kahverengi bir drenaj hortumu vardı kalınca.. Korkardım o hortumdan  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ 

• bosch serie 4 10 kg 1400 devir kullanıyoruz, 5 sene önce almıştım 2 yıl önce kurdurdum gayet güzel çalışıyor sorun yaşamadık hiç. Ama sıvı hazneli kendi deterjanını alan modeli almadığıma pişmanım.

• 1997 yılında aldığımız Arçelik çamaşır makinesi hala çalışıyor. rahmetli babamın hatırası ki aldıktan bir ay sonra vefat etmişti o yüzden atmaya kıyamıyorum. iki kez servis çağırdım küçük parça değişimi oldu o kadar  EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ 

• Styric kullanıcısına yanıt

İyikide almamışsınız çekmece arızası sıklıkla görülen bir sorun.

• Electrolux

• 
Sayfa: önceki 761762763764765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.