Şimdi Ara

Evinize kedi alın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga ben bu cinse aşığım ya ama hem hayvanların ticarette kullanılmasına karşı olduğum için hem de o parayı başka bir hayvanın yiyeceklerine harcarım dediğim için para veremiyorum. Ve farklı cins almakta istemiyorum.

Nerden tutsan elinde kalıyor. Abi çok güzelsin ama senin güzelliğini paraya çeviren düşünceye karşıyım. Ulan bir akraba, arkadaşta çıkmıyor sahiplendirecek. 2 yıldır antalya scottish fold grubundayım bir kez dahi ücretsiz sahiplendiren görmedim. Abi benim bu kediyi elde etmem lazım.
  • amanın bir scottish fold
  • Şu an biri yatağımda diğeri yerde yatıyor hakikaten stres alıyolar Bir de yemek yememe izin verseler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi Uzunçorap

amanın bir scottish fold

Benim de var cikaana benne :))

https://forum.donanimhaber.com/kedim-nasil-bol-ssli-bugun-tam-6-aylik-once-sonra--126090965

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Hocam bana erkek dediler ama emin olamadım bu erkek mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Evinize kedi alın

iki saattir hayvanın neresi diye anlamaya çalışıyorum hokkalı erkek

• xnoname kullanıcısına yanıt
    Hiç pipi gibi durmuyo ya çok şaşırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    pipi değil zaten onlar yumurtalık yani namı değer taşak
  • Şu hayvanları görünce tüylerim diken diken oluyor, elimde olsa kedi köpek ne varsa öldürürüm ya bu ne iğrenç bir hayvandır. Evinizde kedi pisliği ile,tüyü ile yaşamak güzel geliyor sanırım. Siz de temiz insanlar değilsiniz? Sizin evinizde yemek yemek istemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Evinize kedi alın

Erkek erkek. Ustten alttan hafifce baski uygula acitmadab, pipisi firlar hemen pembe pembe.

• Üç kişi kalıyoruz evde, kız arkadaşımı kırmamak adına onun kendi seçimi ile aldık eve bir tane.

Her ay 50-55 lira para. Viyak viyak gece gündüz. Çiftleştirme derdi (kanser olduk) , 1 tane 440 liralık koltuğum patates oldu, istek gelirse resmini atarım. Yeni bir koltuk aldım, odayı kilitliyoruz, evden çıkarken aklımız kalıyor, çıkıp yine parçalar mı diye...

Offff birde hepsinden ama hepsinden öte, dışkı ve idrar kokusu. En baba kumu (anti-baktireyel parfümlü) dahi denedik, iki üç dışkılamadan sonra ev patates, birde benim gibi kokuya duyarlıysanız, değmeyin keyfinize...

Eve kedi alın stres çarkıymış. Stres kaynağı... kimse kusura bakmasın, gerçekler acıdır. Zamanında lisede, okul harçlığı ile sokak kedisi besleyen, babası belediyenin de yardımı ile 30 kediye bakan bir adamım bu arada.

Yavruyken 2-3 zıplarken falan tatlı, nispeten sıkıntısız. Ancak şu anda şahsen ben baş edemiyorum. Her gün onun sesi ile uyanıyorum.

Bu hayvanlar sokakta mamasını suyunu koyunca güzel. Evde hayvan beslemek hayvana da insana da eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 14 Haziran 2017; 1:9:8 >

• Arkadaşlar konuyu kediler bölümüne açtım ama rağbet görmedi belki buradan görüp ilgilenmek isteyenler olur. 2 Adet kedi var sahiplenmek isteyen olursa :

https://forum.donanimhaber.com/2-adet-yavru-kedi-var-sahiplenecek-olan-ankara--126945708

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde kendi evim olunca besleyecegim, çok tatlılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun kadar güzrl olan kedi ırkı Norveç orman kedisidir üstelik sokakta bulunabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: moehard

yok artık

Sunnet mi bilmiyorum da Peygamberimizin namaz kildigi yerde varligina izin verilen tek hayvan kedi.
  • Süs kedisi ne lan.

Bu hayvanı sokakta bulabilecekmisin?

Ama yeri geldiginde köpeğin cinsi olsun dersiniz ama !

• Ben hayatımda hiç kedi sevmeyen bir insan olarak kalacağımı düşünürken eşim sayesinde içimdeki kedi sevgisi ortaya çıktı Bunlarda bizim ailemizin üyeleri

Evinize kedi alın

Soldaki : Küçük Şeytan (Böyle dememizin sebebi sürekli şeytanlık, üç kağıtçılık, hırsızlık, serserilik vb özelliklere sahip olup bizi gülmekten ağlatan bir kedi olması)

Sağdaki : Sümük (Sürekli peşimizden ayrılmayan bizsiz bir şey yapamayan çok efendi bir kedi olduğundan dolayı bizde bu ismi layık gördük )

• Hayvansever değiller zaten. Süs eşyası gibi alıyorlar. Yıllardır cins köpek almayın, para vermeyin, barınaklarda safkan cinslerden, melezlere kadar köpek var dedik. Millet kedileri bile cins almaya başladı... Azıcık vicdanı olan sokaktan kedi alır zaten. Yıllardır uğraşıyoruz, sokakta doğum yapan kedileri yaşatmak için, kısır olmayanları yakalayıp kısırlaştırmak için. O yavrulara yuva ilanı veriyoruz, ücretsiz, iğneleri vb. belediye yapmış, arayan yok. Neyseki devlet yavaşta olsa, bu tür hayvanların satışına karşı önlemler alıyor.
  • Alın alın ama çok bağlanmayın. Hatta vazgeçtim bence almayın... Kaybettikten sonra insan öyle bir depresyona giriyor ki tüm hayatını ruhunu etkiliyor.
  • hocam merak ettiğim bişey var hep bu kediler hakkında hiç eve tuvaletini yapmıyormu.hep mi kumuna yapar.kumuna yapmadığı hiç olmuyormu.ve ayrıca ya tüğü azımıza kaçarsa? bu çok riskli.mutfağı karıştırdıkları olmuyormu yemeği falan... ıyy
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.