Şimdi Ara

Evinize kedi alın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben evde hayvan besleyecek olsam papağan beslerdim. Jako,Cacadu veya Amazon beslemek isterim, kedi bana sıkıcı gelıyor kız hayvanı gibi. Bahçem olsa hiç düşünmedne köpek beslerim.
  • Kedi besleyemyenlere tavsiyem muhabbet kuşu besleyin ilk 1 ay alışma süreci gibi geçer ama ondan sonra terapi gibi hayvan. Öyle kanatlı oldjğuna bakmayın başınızın omuzunuzun üstünden ayrılmaz. Ayrıca çok sayko hayvandır. Atsrlanmaları efsanedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuscagin

Ben hayatımda hiç kedi sevmeyen bir insan olarak kalacağımı düşünürken eşim sayesinde içimdeki kedi sevgisi ortaya çıktı Bunlarda bizim ailemizin üyeleri

Evinize kedi alın

Soldaki : Küçük Şeytan (Böyle dememizin sebebi sürekli şeytanlık, üç kağıtçılık, hırsızlık, serserilik vb özelliklere sahip olup bizi gülmekten ağlatan bir kedi olması)

Sağdaki : Sümük (Sürekli peşimizden ayrılmayan bizsiz bir şey yapamayan çok efendi bir kedi olduğundan dolayı bizde bu ismi layık gördük )

Hocam şeytan olduğu renginden belli. Tekir olup serseri kılıklı olmayan görmedim. Benim kedi de tekir. Kafasında M harfi olur tekirlerin. Size yanaşmaya çalışırsa arkanıza bile bakmadan kaçın tekirlerden

Benim kedinin adı Zeytin. 6 yaşında. 1-2 haftalıkken annesi getirdi. Getirdiğinden beri başımın belası oldu

İşin enteresan tarafı kedi gibi davranmıyor. Köpek gibi at getir oynuyoruz. Kampa gidince etrafta koşturup oynuyor, sonra gelip çadırda uyuyor

Araba ile gezmeye de alıştırdım. Tatillerde beraber geziyoruz

Tuvalet konusu için tavsiyem kum kutusuna kum koymayın. Direk kutuya alıştırabilirseniz koku sorununu çözmüş olursunuz. Direk kutuyu tuvalete tutup üstüne su dökmeniz yeterli.

Heleki Evde yer tuvaleti varsa uğraşıp yer tuvaletine alıştırın. tuvaletin giderini de tutturuyorlar, size de sadece sifonu çekmek kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

pipi değil zaten onlar yumurtalık yani namı değer taşak

Namı değer değil dostum, namı diğer

Bir yaşıma daha girdim hemde namıdiğer diye bitişik yazılıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben evde hayvan besleyecek olsam papağan beslerdim. Jako,Cacadu veya Amazon beslemek isterim, kedi bana sıkıcı gelıyor kız hayvanı gibi. Bahçem olsa hiç düşünmedne köpek beslerim.

Hocam kedi var, kedi var. Kimi kediler çok yumuşak başlı, kimileri de 46'lık.

Benim kedi 46'lık olanlardan. Sokağa çıktığında sokakta sokak köpeği varsa direk kuyruğu kabartıp kovalayan cinsten

öyle kız hayvanı filan değil. Veterinerde 3 kişi anca zapt ediyoruz. O derecede psikopat olanları var. Psikopat olanları hangileri dersen üst mesajımdaki alıntıdaki Şeytan gibi tekirler. Dışarıdan baktığında aman ne minnoş dersin ama arkanı dönünce içindeki Lucifer'ı görürsün

• quote:

quote:

quote:

Genel olarak yanlış kullanılan bu tip çok sözcük var Türkçe'de belki ilk duyduğumuzda biri yanımızda yanlış söylüyor, belki biz yanlış duyuyoruz kulağımıza yerleşiyor. Bazı insanlar bu gibi yaygın hataları tartışma sırasında kötüye kullanıyor ben en çok ona illet oluyorum.

Örneğin anti parantez diye bilir herkes onun aslı antrparantez, yani bir ara açıyorum söz içinde manasında. Adam bunu cümle içinde gıcıklığına kullanıp sonra "ben de seni kültürlü biri sanmıştım o kelime öyle değil aslında" diyor. Çüş devenin nalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Selam

Evinize kedi alın

Bu tombik gri kediden sıkça görmeye başladım türü nedir ? Barınaklarda falan bulunabilir mi ?

• - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Aktif olarak hayvan dernekleri, sokak hayvanları koruma grupları vb.lerin içinde olsanız ve durumu görseniz, burda petshoptan hayvan alanlara bırak hayvansever demeyi, küfürü basarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Aktif olarak hayvan dernekleri, sokak hayvanları koruma grupları vb.lerin içinde olsanız ve durumu görseniz, burda petshoptan hayvan alanlara bırak hayvansever demeyi, küfürü basarsınız.

Arkadaş bizim milletin sorunu bu. Kendi bişey yaptığı zaman yapmayanları suçlamak, hor görmek.

Benim öyle boş bir zamanım maalesef yok. Bu yüzden bu tür organizasyonlara katılmak için vaktim olmuyor.
    Bende kendimce kendi köpeklerime mama alırken dışardaki hayvanlar içinde mama alıp sokağımızın kuytu bi köşesine gidip mama bırakıyorum. her iki üç günde bir sabah yada akşam ne zaman vakit bulursam, sularını tazeliyorum.

Hayvan sever olunca illa bi derneğe katılmak onun organizasyonlara eşlik etmek gerekmiyor. Yada petshoptan hayvan alanlara hayvansever değilsiniz demek kıt düşünceli ve bencil olanların yapabileceği bir davranış biçimi.

Evet elbette bakıma ihtiyacı olan hayvanlara öncelik tanınmalı ama bunu hayatında daha önce hayvan bakmamış birine söyleyemessin. Herşeyin bir ilki vardır.
    Önce alıp bir hayvan bakmayı görüp öğrensinler. 6 ay sonra sokağa bırakan çok insan bozuntusu var.

Bakıma muhtaç bir hayvanı bu tür insanlara alıpta, yaşadığı şokun üzerine birde bunlar yaşatacağına bıraksınlarda bizim gibi hayvan sever insanlar ilgilensin.

Sokakta 3.5 aylık bi golden bulmuştum (kırma) Adını coco koydum. Şuan 5 yaşında. onu sokakta bulduğumda 3 gün boyunca bi çöpün kenarında yatıyordu. yakında ki bi apartmanda oturanlara sorduğumda köpeği oraya birinin bırakıp kaçtığını söylemişti.

Aldım köpeği ve veterinere götürdüm. Check up yaptırdıktan sonra niye sokağa attıklarını anladım. Coco'da dizpilazi vardı. hemde arka iki ayağında. Ben Kıbrıs'ta Girne'de yaşıyorum. Burda bu tür ameliyatı yapabilecek o zamanda veteriner yoktu. Ankara'dan götürdüğüm veterinerin bi arkadaşına ulaştık. Yalvar yakar uçak biletini ve tüm masraflarını karşılamayı kabul ettiğimi söyledikten sonra Kıbrıs'a getirdim. 2012 senesinde bana maaliyeti 2000 lira oldu. maaşım bile o kadar değilken. neyse.

O ameliyattan sonra Coco yürüyüp koşa bildi. Ama sol kalçasına platin konulmadı sadece sağ kalçasına takıldı. Ve yaşı ilerledik sonra kasları güçsüzleşince yürüyemeyecek çünkü sağ kalçasındaki platin 36 kiloluk sakat bi ayağı çekmeye yetmez dedi veteriner arkadaş.

Şuan 1 sene sonrasını düşünmeye ve tekerlekli bi araba için araştırmalar yapıyorum.

Kimse kimseyede hayvan severlik dersi vermeye çalışmasın.

Eğer GERÇEK bir hayvan sever olan kişi, aldığı hayvanın son anına kadar onun yanında olur onunla bi hayatı paylaşır.

Benim umrumda değil petshopta hayvan almışmış almamışmış. İster satın alınsın isterse barınaktan alınsın yeter ki o hayvanlara bakılsın.

Bir hayvan sever olarak tek kriterim bu. Hayvan alıp 3 metre karelik bi yere bağlanıp yada kafese kapatılıp hayvan bakılmıyor.

• quote:

Selam

Evinize kedi alın

Cinsi nedir?
  • Evinize kedi almayın, SAHİPLENİN!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Hocam salonda duruyo ama dediğiniz gibi çok leş kokuyo. Camlar hep açık durumda muhtemelen ilerleyen zamanlarda bende banyoya koyabilirim şimdi olduk olmadık yerlere girmesin diye koymadım banyoya

Bizim arkadaşın yavru köpeği vardı, banyoya koyunca küsüyordu, herhalde halı kilim görmeyince dışlandım sanıyor hayvan. Alışıyor çünkü salon vs ortamına :D Bilgin olsun
  • kedi besleyeceksen böyle cins kedi besleyeceksin.
    ben evime sokaktan aldığım genleri karma karışık kediyi eve sokmam.
  • quote:

quote:

quote:

De ayrı oqe?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam direk kutu nedemek anlamadım bide klozet var ya keşke alıştırabilsem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

quote:

quote:

De ayrı oqe?

oqe ne kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

quote:

quote:

De ayrı oqe?

oqe ne kardeş

Tamam mı abisi? Anlamında :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evliyim Çocuklarım var

Bir adet minyatür pincher'ımız var. Herkeze tavsiye ederim.

(not apartmanda yaşıyorum tuvalet işleri sorun olmuyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Selam

Evinize kedi alın

Bu tombik gri kediden sıkça görmeye başladım türü nedir ? Barınaklarda falan bulunabilir mi ?

Barinakta bulamazsiniz sanmiyorun. Türüde scottish fold

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.