Şimdi Ara

Evinize kedi alın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam olmaz mı. İlk gün perdeye sıçtı. Gçeenlerde kedi yatağı aldım üstüne işedi. Ama uyarmak lazım uyardıktan sonra ne işedi nede sıçtı. Şuan hep kuma yapıyor. Allahtan ev bekar evi eşyalar önemsiz. Perdeyi kestim mesela. Çünkü yıkanıp temizlencek gibi değildi kusdum yani ufacık şeyden nasıl öyle bişey çıkmış hayret ettim 😂. Mutfak kapım hep kapalı çöpü falan ellemesin diye. Yemeğe tabiki zıplamayı deniyo ama önüne oyuncak veriyorum lazer tutuyorum vs gelmiyo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu da bizim şımarık bayılır kudurmaya hele gece olunca bir oraya bir buraya kapının üstüne bile çıkıyo arkadaki askılıktan.

Evinize kedi alın

Zirvedeki yalnızlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatizm kullanıcısına yanıt
    Hahahaha kedi iç güdüsü. Şapşal 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedinin fotolarını sağa sola koymak yaramıyor bilginize

Geçen bende internete attım biri bana nazar değer benim kedime nazar değdi öldü dedi.

Benim kedimde egzema oldu iyileşmiyor bence benim kediyede nazar değdi

• lucky_mouse kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi bi yere değinmişin benimde kedim var hemde 2 tane üstelik bekar evi değil ailece kalıyoruz eve aldığınız kedi ev kedisi ise kesinlikle kumundan başka yere yapmaz ama sokak kedisini eve alınca kumu hariç her yere yapabiliyor onu eğitmek gerekli ama oda çok sabir isteyen bişe.

Ben 1.5 yıl önce kışın çok şiddetli bi soğukta sokakta donmak üzere olan yavru bi kediyi eve aldım tuvalete alıştıramadım. Sonra barınağa verdim yaz gelince de benim koltuk takımı çöp oldu çünkü çiş yapmıştı ve hava ısınınca çok kötü kokmaya başladı kullanamadık.

Şimdi ki kedilerim biri british biri scotish Allah nazardan esirgesin çok temiz hayvanlar.

Burada bazıları barınaktan alın sokaktan alın diye naralar atıyor ama o iş o kadar kolay değil.

Birde cins kedinin karakteri bile farklı oluyor. Mesela çocukları tırmalamıyor bi şeye bi iki tepki gösterince söz dinliyor. Tabi neticede hayvan fırsat buldu mu kaçamak yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Hocam olmaz mı. İlk gün perdeye sıçtı. Gçeenlerde kedi yatağı aldım üstüne işedi. Ama uyarmak lazım uyardıktan sonra ne işedi nede sıçtı. Şuan hep kuma yapıyor. Allahtan ev bekar evi eşyalar önemsiz. Perdeyi kestim mesela. Çünkü yıkanıp temizlencek gibi değildi kusdum yani ufacık şeyden nasıl öyle bişey çıkmış hayret ettim 😂. Mutfak kapım hep kapalı çöpü falan ellemesin diye. Yemeğe tabiki zıplamayı deniyo ama önüne oyuncak veriyorum lazer tutuyorum vs gelmiyo.

dostum baya zahmetli iş doğrusu :D
  • 1 saat önce işe gelmek için servis beklerken bi kedi yanıma gelip beni besle dedi resmen
    Keşke alsaydım ya
  • bizim bahçede var bi 5 tane, kız kardeşlerim alıştırdılar, eve sokmayız ama aç susuz da bırakmayız hayvanları
  • Bu da bizim prensesimiz sokakta 1.5 aylıkken buldum ilk geldiğinden beri oyun yapıyor 2 senedir bizimle. Bu sene içerisinde 3 yavrusu oldu ve sahiplendirdik bir kere de düşük yaptı biz de kısırlaştırmak zorunda kaldık. Günlük olarak dışarı çıkıp geliyor. Ve komşularımız da bu duruma alıştı :)
    Her gece beraber uyuyoruz ve o uyku çok tatlı geliyor insana :)
    Evinize kedi alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokata -- 14 Haziran 2017; 9:32:25 >

• Evinize sahibinden/barınaktan kedi alın, petshoptan değil! Mümkünse sokağınızda mahallenizde insanlara alışık kediler varsa onları sahiplenin...
  • Fanatizm kullanıcısına yanıt
    Assassins Kedi

• koltukları parçalıyo eşyaları kırıyo o yüzden evde hayvan beslemem

bahçeli evim olursada köpek alırım oda bahçede takılır

• Kedilerin evde eşyalarla arası nasıl? Koltukları, perdeleri tırmalama veya eşyaları kırıp dökme, kablo kemirme olayları falan var mı? İnsan istiyor ama kediyi de alıp kısıtlamak istemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

pipi değil zaten onlar yumurtalık yani namı değer taşak

Namı değer değil dostum, namı diğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

Sokak kedileri varken süs kedisi beslemenin hayvan severlik olduğuna şahsen inanmıyorum.

Ne alaka kardeşim. Her sokak hayvanı sağlıklı veya ev ortamına göre değildir.

Nerde bir hayvanı yavru alıp eğitip bakmak, nerde huyunu suyunu bilmediğiniz hayvanları alıp bakmak.

3 köpeğim var. 2 tanesini sokaktan şans eseri terkedili bulup bakımını üstlendim. Bahçeli evimiz olmasa ve o köpeklerin durumuna acımasaydım belkide alıp evede getirmezdim.

Hayvan severlik ille de sokaktan hayvan toplamakla olunmuyor.

Evde yada bahçenizde hayvan bakmanıza da gerek yok. Haftada bir marketten 1 kedi veya köpek maması alıp sokağın bi köşesine koymanız bile yeterli.

Bi tas su bi tas yemek koyarakta hayvan sever olunabilir.

Sokakta kedi köpek varda, yetim de bir sürü çocuk var. Napalım şimdi sokak çocuğu yada yetim deyip çocuk yapmayıp üvey çocuk mu edinelim? Bişeyleri söylerken biraz daha mantıklı ve empati kurarak düşünsek keşke.

• - The Stig - kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim siz gidin pet shoptan para vererek hayvan satın alın adını hayvan sevgisi koyun.yavru kedi ilanları var her yerde milyon tane sizin haberiniz yok heralde.

• Beyler evde muhabnet kusu besliyorum.zyaklasik 1.5 2 aylik yavru sokak kedisi almayi dusunuyorum.Kayinvalidenin bahcesinde suan annesi ve kardesleriyle.insanlara da geliyor baya hasir nesir herkesle.

Simdi bunu alsam kusuma saldirir mi ? Kus ve kedi ayni evde beslenir mi ? Birde kedinin tuvalet ve tuy dokme olayi nasilsir ? Surekli tuy dokerse olmaz o is.

• Arkadaş bende çok istiyorum fakat evdekileri ikna edemedim bir türlü yok kıl döker tüy döker ağzımıza yüzümüze girer hasta oluruz diye istemiyorlar
  • büyümese besleyecem amma..

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Parolo

Tamam kardeşim siz gidin pet shoptan para vererek hayvan satın alın adını hayvan sevgisi koyun.yavru kedi ilanları var her yerde milyon tane sizin haberiniz yok heralde.

Tanimadigin bir kisi hakkinda bu kadar rahat konusma genisliginden zaten az cok dusunce yapin belli.

30 yasindayim. 8 yasindan beri kopek sahibiyim. Hayatimda petshoptan gidip hayvan almadim. Tanidigim esim dostumun disi kopegi dogurunca almisimdir ve de sahiplendigim hayvanlari da bulmus birisiyim.

Petshoptan hayvan satin alan varsa da gider alir bundan kimene. Boyle bi mantik yok. Petshoptan hayvan alinca az hayvan sever olunmuyor.

Gonul ister ki durumu olan ve hayvan severim diyenler bakima muhtac hayvanlari sahiplensin.

Fakat illa sokaktan hayvan alinipta bakilmaylada hayvan sever olunmuyor. Daha oncede dedigim gibi bir tas su bir tas yemek alip kose basina birakmak yeterlidir.

Az veya cok hayvan severlik petshoptan hayvan alip alinmamakla olunmuyor bunu diyorum umarim ne dedigimi anlarsin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.