Şimdi Ara

Evinize kedi alın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
11.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla benimki alıyo koltuğun arkasına saklıyor. Kediye ve kardeşinize üzüldüm. Eşyalar ikinci el olduğu için sorun etmiyorum ama ev kıyafetim dışında kucağıma almıyorum. Bi kere aldım. Yeni aldığım tişörtümü mahfetmişti. Ondan eve gelir gelmez önce üstümü değiştiriyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu zengin kedisi benim gibi fakirler alamaz bunu ben en iysi sokaktan beleş bir kedi yakalayım
  • Evcil hayvan alın fakat petshop'lardan almayın. Facebook sayfaları, petarkadas.com gibi internet sitelerinden sahiplenin. Sokakta sahipsiz gördüğünüz yavruları da alabilirsiniz, bağışıklık olarak daha güçlü oluyorlar. Hayvanlarda bile ırkçılık yapmayın, sokaktaki de kedi-köpek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLForCE3434 H kullanıcısına yanıt
    yok artık
  • çok şirinler ya, ben de bir ara exotic shorthairlara saldırıyodum
  • 3 senedir yaşlı bir kediye bakıyorum. Kedi müthiş bir şey, herkese tavsiye ederim. Bakımı çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 13 Haziran 2017; 13:21:34 >
  • Evinize kedi alınEvinize kedi alınEvinize kedi alın

Bu da benim miniğim.Veterinerden aldık.Oda sokaktan bulmuş

• Barınaklarda yeni doğan yavru kedilerden sahiplenebilirsiniz. Bu şekilde hem para vermemiş olup hem de bir canlıyı yuva sahibi yapmış olursunuz.
  • Selam

Evinize kedi alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

Evet liseli, öncelikle o oyuncak değil canlı 2. si sokakta açlıkta ölen o kdr kedi varken süs kedisi almak mantıklı değil, en ufak admlığın olsa sokaktan kedi alırıdn. Kusura bakma sen adam fln değilsim liseli, senide senden zeki biri köle olark alır görürsün stere çarkını Fırıldak.l
    ,

Sokakta o kadar insan varken çocuk yapmakta mantıklı değil o zaman

• Kedi yerine balık kuş beslemek daha iyi gibi geliyor bana kediler nankör hayvandır.

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    Yirimm

• quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Sokok kodoso lololo 😂😂 beyler hiç kimse sizi engellemiyor. Canı isteyen sokaktan alır canı isteyen başka yerden. Sadece alın besleyin hayatınız renklensin.

Kedinin senin hayatını renklendirmekten başka ihtiyaçları olduğunu da unutma.
  • Yemek falan vermiyorum acaba yemek ihtiyacı olur mu? Evde bi kafesi var oraya koyuyorum canım sıkılınca alıyorum biraz oynuyorum sonra kafesine kapatıp örtü örtüyorum üstüne. Üstünü örtmeyeyim aydınlığa ihtiyacı olabilir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slifer45 -- 13 Haziran 2017; 17:20:49 >
  • madem kedi alıyorsun sokaktan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

TABİ BUNU PARAYLA YAPMAYIN HAYVANLAR PARA ETMESİ İÇİN YARATILMADI DEĞİL Mİ SAYIN KONU SAHİBİ?

Sen 2 sene önce 10 liraya 65liralik kod sattığını idda eden şahıs değil misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değilim, 2 sene önce kayıtlı bile değildim ?

• 😍

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Kedilere lanet olsun.KESINLIKLE ALMAYIN!!

Bende doguştan toksoplazma hastaligi var sag gozumun arkasinda bakteri aktif oldugu zaman bulanik goruyorum agir ilaclar icerek anca geciyor.Hayatim boyunca en fazla 4 defa atak gecirirmis ben 17 yasindayim 2 defa gecirdim.

Kedilerin diskisindan parazit havayla meyvelere veya ete bulaşiyormuş.Ozellikle hamile bayanlardan bebeklere geciyor sebebi tam yikanmayan elmalar, az pişmiş et ve çigkofte.

İşte bu yüzden kedilere iç ve dış parazit aşıları yapılıyor.
  • Bu zamana kadar o kadar çok kedim oldu ki onlarda ki mutluluk hiç bir şey de yok paraya değişmem hayvanlarımı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.