Bildirim
Evinize kedi alın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kedi beslemek zaten sünnetmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu arada bunun marka modeli nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: Serenade.
Hocam bu arada bunun marka modeli nedir
scottish fold hocam. Ama cins önemli değilmiş ya zaman geçirdikten sonra cocuğun gibi oluyo. en güzeli seninki gibi hissediyosun -
Hocam eşyaları filan yere düşürüyormu yani hareketlimi .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok hareketli ama benim evde öyle masa falan yok. Bekar evi olduğundan :) zaten çok ufak her yere zıplayamıyo koltukların üstüne çıkıyo en fazla
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kedi bizim için mutluluk sebebi ama biz kedi için mutsuzluk sebebiyiz.
evde kimse yok, akşama kadar ev boş oluyo, işten geldiğimizde kedi yalnızlıktan çıldırmış oluyo.
daha önce iki kez tanıdıkların kedisini ödünç aldık, iki kedi de ilk başlarda umursamıyordu, bir hafta sonunda bizi kapıda karşılamaya başladılar, iki hafta sonunda kafayı yediler. kediye de yazık. hiçbir canlılık ve atraksiyon olmayan bir evde tek başına deliriyor. -
Kendi evime çıktığım gibi alıcam kedi hastasıyım ben
Kediler günün 14-16 saatini uyuyarak geçirir ki bunun büyük çoğunluğu zaten gündüz vaktidir.
Evet evde kimse yoksa bunu içerliyorlar ama öyle kafayı yeme durumları olmaz. en fazla 1 ay sonra duruma alışıp bütün hayatlarını buna göre ayarlarlar.
Kedilerin saat kavramı vardır. sizin kalkacağınız, yatacağınız, gidip geleceğiniz saatleri bilirler. Bu konuda takıntılıdırlar hatta.
Kedi evde en rahat beslenecek hayvanlardan. üstelik masrafı da diğer hayvanlara göre daha az. Ama petshop gibi yerlerden almaktansa sokaktaki yavrulardan sahiplenmek daha doğru. twitter da facebook da yığınla böyle sahiplendirme mesajları var. -
TABİ BUNU PARAYLA YAPMAYIN HAYVANLAR PARA ETMESİ İÇİN YARATILMADI DEĞİL Mİ SAYIN KONU SAHİBİ?
Parasını ver aliiiimmmm...
Bu scottishi ne kadara aldin
Hocam insallah bi hevesle almamissinizdir. Sonra sokaga atmazsiniz insallah
Kapımın önünde var bitane besliyorum tabi onla takılan velet kedilerde var.Hergun girip çıkarken uğrarım oynarım,beslerim.Bazen akşam bina kapısını aşıp daire kapısına vuruyo misafirliğe alıyorum ama çok kıl döküyo.Evde süt içip tv izliyo sonra bırakıyorum dışarı gene. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Angelo
Hocam insallah bi hevesle almamissinizdir. Sonra sokaga atmazsiniz insallah
Scottish sokağa atılır mı? Hem yavru hem tatlı. 750 liraya satıyorum dese havada kaparlar.
Sokak kedileri varken süs kedisi beslemenin hayvan severlik olduğuna şahsen inanmıyorum.
Sokok kodoso lololo 😂😂 beyler hiç kimse sizi engellemiyor. Canı isteyen sokaktan alır canı isteyen başka yerden. Sadece alın besleyin hayatınız renklensin.
Kumunu nereye koyuyorsun hocam, ben banyoya koymuştum içeri girilmiyordu. Ayrıca evin de kokusu değişiyor bi yerden sonra. Kum da en pahalılarındandı anti koku anti bakteriyel günlük değiştiriyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaturco -- 13 Haziran 2017; 10:57:16 >
Hocam salonda duruyo ama dediğiniz gibi çok leş kokuyo. Camlar hep açık durumda muhtemelen ilerleyen zamanlarda bende banyoya koyabilirim şimdi olduk olmadık yerlere girmesin diye koymadım banyoya
Bir de koltukları patileme alışkanlığı vardı, ama bunları sorun etmiyorduk da kardeşimin kediye alerjisi çıktı çok kötü oldu sahiplendirmek zorunda kaldık, çok zor oldu gerçekten. Kedi beslemek çok güzel bekar evinde de sorun olmaz, kokuya da çözüm bulursun illaki. bizim kedi yere attığım her şeyi geri getirirdi bana tıpkı köpek gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- vazektomi devlet hastanesinde yapılıyor mu
- concerta kullananlar
- skolyoz engelli raporu alabilir mi
- bim iade süresi
- marlboro gold türkiye"de varmı
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X