Şimdi Ara

EVKUR'dan D90 makina alacağım yardımlarınızı beklıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar EVKURDAN D90 fotoğraf makınasını 15 ay taksit ile 2199 TL kredi kartsız alacağım
    Yaşım 18. merak saldım ve almak istiyorum

D90 / 15-55mm.Lens / 15ay taksit 2199 TL.

Kredi kartım felan da yok önerilerinizi beklerımm sizce yetermi 15.55m lens vs.
    alayımmı siz söyleyin çok kararsız kaldım...
    200..mm kadar uzayan lensler sizce kaç paradır bana bi yardımcı olun :(

bu arada satıcı bana fuji film hs -35 bunuda önerdi 1.800 tl

• Fuji hs serisinden uzak dur forumda milyon kez söylendi onu bi kenara bırak zaten

İyi de d90 için 2100 TL çok fazla değil mi !?? Bir yerden kredi kartı bulmaya bak bence evkurdan alma. Adamlar bildiğin tefeci yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Fuji hs serisinden uzak dur forumda milyon kez söylendi onu bi kenara bırak zaten

İyi de d90 için 2100 TL çok fazla değil mi !?? Bir yerden kredi kartı bulmaya bak bence evkurdan alma. Adamlar bildiğin tefeci yahu
    ikinci el d80 k10d k20d v.s almanı öneririm. çokda pahalı değiller. 600-800 tl arası.
  • Fiyat çok yüksek ama kredi kartsız + 15 taksit vs. işine girince kaçınılmaz son olmuş.

ikinci ele yönelmeni tavsiye ederim bende. eos 450d falanda gayet işini görür en azından doğru düzgün bir lens alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeaLeX

Arkadaşlar EVKURDAN D90 fotoğraf makınasını 15 ay taksit ile 2199 TL kredi kartsız alacağım

Aman diyeyim arkadaşım sakın bulaşma o ne öyle yaa 18 55 2200 lira. Sen zaten ayda 150 tl yi gözden çıkarmışsın 3 5 ay sabret 800 e 900 e bir ikinci el d80 al hem kendini hevesini iyice ölçer tartarsın işi de öğrenirsn bir kaç yıla da d7000 alacağım dersin :) 2. el alırsan da yanında bilen biriyle git yoksa servisine götür nerde oturuyorsun bilmiyorum ama. Bu evkur da kredi kartsız satıyor diye nasıl bir fiyat bindiriyor böyle. Metroda d90 artı 18 55 1600 tl idi

• quote:

Orijinalden alıntı: v8motorlarıngumburtusu

quote:

Arkadaşlar EVKURDAN D90 fotoğraf makınasını 15 ay taksit ile 2199 TL kredi kartsız alacağım

Aman diyeyim arkadaşım sakın bulaşma o ne öyle yaa 18 55 2200 lira. Sen zaten ayda 150 tl yi gözden çıkarmışsın 3 5 ay sabret 800 e 900 e bir ikinci el d80 al hem kendini hevesini iyice ölçer tartarsın işi de öğrenirsn bir kaç yıla da d7000 alacağım dersin :) 2. el alırsan da yanında bilen biriyle git yoksa servisine götür nerde oturuyorsun bilmiyorum ama. Bu evkur da kredi kartsız satıyor diye nasıl bir fiyat bindiriyor böyle. Metroda d90 artı 18 55 1600 tl idi

Kesinlikle! 4 ay beklenip 600 liraya temiz bir makine alınır. Tele objektif falan sonraki iş.

• quote:

Fuji hs serisinden uzak dur forumda milyon kez söylendi onu bi kenara bırak zaten

+10000 Evkurdan uzak dur derim... Ve benzerlerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyp02

quote:

+10000 Evkurdan uzak dur derim... Ve benzerlerinden...

Alıntıları Göster
    Alacağın yeri bilemem ama D90 tam isabet olur bence harika makina. Ayrıca 18-105mm lens al bence uzun vadeli kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: homus

Alacağın yeri bilemem ama D90 tam isabet olur bence harika makina. Ayrıca 18-105mm lens al bence uzun vadeli kullanırsın.

Alıntıları Göster
    Evkur' den alışveriş yapmadan önce forumlarda iyice bir araştırma yapın, hep şikayet okudum, hiç memnun olan yok, zaten adamlar ekonomik de değil, kredi kartı kullanmıyorsun ama zaten vade farkını fazlasıyla alıyorlar taksit içerisinde. Aynı ürünü Metro 1599 TL ye satıyor, illa makina alacağım diyorsanız 2. elde temiz kullanılmış D90 lar üstelik 18-105 lens ile 1500-1600 TL ye satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Evkur' den alışveriş yapmadan önce forumlarda iyice bir araştırma yapın, hep şikayet okudum, hiç memnun olan yok, zaten adamlar ekonomik de değil, kredi kartı kullanmıyorsun ama zaten vade farkını fazlasıyla alıyorlar taksit içerisinde. Aynı ürünü Metro 1599 TL ye satıyor, illa makina alacağım diyorsanız 2. elde temiz kullanılmış D90 lar üstelik 18-105 lens ile 1500-1600 TL ye satılıyor.

Alıntıları Göster
    O fiyata alınmaz! Sakın!! Hiç olmadı başvurun bir kredi kartı alın, sonra onunla taksit yaptırın. Yok kredi kartına bulaşmak istemiyorum derseniz onunda kolayı var; taksit biter bitmez müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

O fiyata alınmaz! Sakın!! Hiç olmadı başvurun bir kredi kartı alın, sonra onunla taksit yaptırın. Yok kredi kartına bulaşmak istemiyorum derseniz onunda kolayı var; taksit biter bitmez müşteri hizmetlerini arayıp kapattırabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kardeşim işte yaşım daha yeni 18 olduundan kimse bana kredi kartıda vermiyor :(
  • quote:

Kardeşim işte yaşım daha yeni 18 olduundan kimse bana kredi kartıda vermiyor :(

Alıntıları Göster
    hala d90 var mı evkurda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpu

hala d90 var mı evkurda

Alıntıları Göster
    sakın evkurdan kredi kartsız öyle alışverişe girişiyim deme uzun vadede pişman olursun heleki dediğin fiyata d90 gibi bi cihaz almak büyük zarar edersin.
    Ama illaki ben alcam diyosan sonuçlarına katlancaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

sakın evkurdan kredi kartsız öyle alışverişe girişiyim deme uzun vadede pişman olursun heleki dediğin fiyata d90 gibi bi cihaz almak büyük zarar edersin.
    Ama illaki ben alcam diyosan sonuçlarına katlancaksın

Alıntıları Göster
    evkurdan 3500 liraya 36 ay taksitli iphone 5 alanlardan mısın yoksa evkura sakın yaklaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

evkurdan 3500 liraya 36 ay taksitli iphone 5 alanlardan mısın yoksa evkura sakın yaklaşma

Alıntıları Göster
    yav d 90 mı kaldı. tamam efsane makine ama teknolojisi çok eskidi.

d7000 7d 60d gibi makinelere bak.

ayrıca tefeci şirketlerden uzak dur.
  • FeaLeX F kullanıcısına yanıt
    Geçen gün apartmanın giriş katında Ev Kur' dan eski kiracıya gönderilmiş bir mektup buldum, Ev Kur hakkında her zaman kötü haber duyduğumdan merak edip açtım, içerisinde ihtarname vardı, Ev Kur' a yapılan ödemelerin 1 tanesinde gecikme bile olsa Ev Kur sizden bütün ödemeleri ve de geciken tutar üzerinden faizi peşin olarak alıyor, dolayısıyla çok riskli bir yöntem. Madem her ay 150 TL ödemeyi göze aldınız, kenara atın o parayı, sene sonuna kadar 750 TL eder, çok rahat DSLR makina alırsınız, sonra ileride işiniz ve de kredi kartı imkanınız olduğunda daha iyi makina sahibi olursunuz. D90 için aşırı bir fiyat, ileride satmak isteseniz yüzde 50 zarar edeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Geçen gün apartmanın giriş katında Ev Kur' dan eski kiracıya gönderilmiş bir mektup buldum, Ev Kur hakkında her zaman kötü haber duyduğumdan merak edip açtım, içerisinde ihtarname vardı, Ev Kur' a yapılan ödemelerin 1 tanesinde gecikme bile olsa Ev Kur sizden bütün ödemeleri ve de geciken tutar üzerinden faizi peşin olarak alıyor, dolayısıyla çok riskli bir yöntem. Madem her ay 150 TL ödemeyi göze aldınız, kenara atın o parayı, sene sonuna kadar 750 TL eder, çok rahat DSLR makina alırsınız, sonra ileride işiniz ve de kredi kartı imkanınız olduğunda daha iyi makina sahibi olursunuz. D90 için aşırı bir fiyat, ileride satmak isteseniz yüzde 50 zarar edeceksiniz.
    uzakdur pahalıdır senet filan bosver paranı topla öyle al d90 güzel cihaz fakat o parayı cok daha verimli kullanarak güzel bir ekipmanada sahip olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: herschell

uzakdur pahalıdır senet filan bosver paranı topla öyle al d90 güzel cihaz fakat o parayı cok daha verimli kullanarak güzel bir ekipmanada sahip olabilirsin

Alıntıları Göster
    Ev-kur tefeci gibi aşırı pahalı bana 1,5 yıl önce d90 için 4400 tl fiyat çekmişlerdi.Kartsız şartsız vadeye aldanma arkadaşların dediği gibi 150 tl yi biraz biriktirip 450d gibi birşey al veya illada d90 diyosan sanıyorum 1200 e kadar düştü.Fujifilm hs serisini pek sevmiyorlar ben kullanmadım ayrıca dslr-like makine için 1800 çok pahalı önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerful 22

Ev-kur tefeci gibi aşırı pahalı bana 1,5 yıl önce d90 için 4400 tl fiyat çekmişlerdi.Kartsız şartsız vadeye aldanma arkadaşların dediği gibi 150 tl yi biraz biriktirip 450d gibi birşey al veya illada d90 diyosan sanıyorum 1200 e kadar düştü.Fujifilm hs serisini pek sevmiyorlar ben kullanmadım ayrıca dslr-like makine için 1800 çok pahalı önermem.

Alıntıları Göster
    evkurdan bende alışveriş yapıyodum hiç durumum yoktu limit felan yoktu yani kredi kartında sözleşmeyi felanda yaptım senetide yaptık sonra ürünü vermediler bana kefilsiz vermiceklerini söylediler. bende gittim iptal ettirmeye. Senetimi geri veremezlermiş onların arşivinde duruyormuş aynı şekilde sözleşmede öyle. dedim tüketici mahkemelerine göndermeyin beni boşuna. Siz uğraşırsınız felan fistan derken. Zar zor alabildim geriye. Nasıl böyle bi hakkı kendilerinde bulabiliyolarsa anlamadım. Sana diyorum sakın evkura bulaşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

evkurdan bende alışveriş yapıyodum hiç durumum yoktu limit felan yoktu yani kredi kartında sözleşmeyi felanda yaptım senetide yaptık sonra ürünü vermediler bana kefilsiz vermiceklerini söylediler. bende gittim iptal ettirmeye. Senetimi geri veremezlermiş onların arşivinde duruyormuş aynı şekilde sözleşmede öyle. dedim tüketici mahkemelerine göndermeyin beni boşuna. Siz uğraşırsınız felan fistan derken. Zar zor alabildim geriye. Nasıl böyle bi hakkı kendilerinde bulabiliyolarsa anlamadım. Sana diyorum sakın evkura bulaşma.

Alıntıları Göster
    Bende D90 kullanıyorum. Güzel makine ama o kadar para verip sıfır olarak alınmaz. D7000 lere bak. Yada D90'ı ikinci el olarak alınabilir ama sıfır olarak alınmaz. DSLR-Like ka o kadar para verilmez. Taş çatlasa en fazla 500 TL verilir. Ama onun yerine Canon SX150 alırdım. Sensörler aynı 14X den sonra fotoğraf kalitesi kalmıyor nasıl olsa. 30X 50X olmuş farkettirmiyor. Anı fotoğrafı çekmeyeceğim hobi olarak yapacağım diyor isen o kompact cihazların fotoğraf kalitesi seni hiç tatmin etmeyecektir. Gold bilgisayarda Canon 600D 1300 TL onuda inceleyebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.