Şimdi Ara

EVKUR ile ilgili bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir akrabam bana hediye galaxy s4 alacaktı evkurdan. Bana imzayı attım onaylamaya gelecekler dedi. İşte beyaz renk yokmuş 1 hafta sonra gelecek demişler. Sonra 10 gün falan geçti beni aradı telefon gelmiş onaylamışlar ama benim kendime aldığım telefonun taksidi bitmediği için vermediler telefonu dedi. Oda kendine evkurdan s3 almıştı 2-3 taksidi falan kalmış. Taksit bitmediği için telefonu vermiyolar 2-3 ay sonra benim telefonun taksidi bitince senin telefonu vereceklermiş dedi. Arkadaşlar evkurun böyle bir uygulaması var mı yoksa benim akraba bana yalan mı atıyor bilen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim benim için önemli bir konu.

Edit: Bana saçma geliyor imza atarken onaylarken böyle birşey olsaydı adamlar söylerlerdi zaten imzayı atmış onaylamışlar ama diğer telefonun taksidi bitmediği için bunu vermiyorlarmış bence yalan sizce nedir durum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatbeen -- 3 Eylül 2013; 12:11:22 >

• Kusura bakmayın flood yapıyorum ama benim için önemli bir konuydu lütfen yardımcı olun
  • Evkur'dan telefon alan kaldı mı hala
  • Silahli adamlarinin oldugunu duydum, her turlu sacmaligi yapabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almıyorum kredi kartı kullanmayan akıl fakiri bir akrabam alıyor ve böyle bir durum var bilginiz yok mudur??
    Edit: Bence almamak için beni ekmeye çalışıyor ama hadi neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beatbeen -- 3 Eylül 2013; 17:57:02 >
  • parayı sen ödemediysen sıkntı yok
  • kimsenin bilgisi yok mudur beyler konu hakkında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evkur kadar sahtekar bi yer tanımıyorum kesinlikle alışveriş yapmayın ordan.
  • Sanırım evkur hakkında böyle bir şey duymuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecikmiş taksiti varsa vermiyorlar evet doğrudur.

Ama taksitlerin tamamının bitmesine gerek yok. Borcu olan ay ya da ayları öderse ödediği an verirler telefonu.
  • beatbeen kullanıcısına yanıt
    kredi kartı kullanmıyorum odiyenler evkurdan alınca seviniyorda kaç para farkla kazık yediklerini hiç hesaplamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 3 Eylül 2013; 19:35:50 >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende diyorum aynısını boştan yere 200 300 400 hatta daha fazla yedikleri kazığın haddi hesabı yok ama kendine güveni olmayan insanlara bunu anlatmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Gecikmiş taksiti varsa vermiyorlar evet doğrudur.

Ama taksitlerin tamamının bitmesine gerek yok. Borcu olan ay ya da ayları öderse ödediği an verirler telefonu.

Sağolasın sonunda beni aydınlattığın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.